Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Plottwist rondom Dean Huijsen? ‘AS Roma-verdediger twijfelt over toekomst’

Laatste update:

Dean Huijsen blijft mogelijk langer aan AS Roma verbonden, zo meldt Tuttosport. De sportkrant schrijft dat de geboren Nederlander voldoende perspectief wil hebben wanneer hij aankomende zomer terugkeert naar Juventus, dat hem heeft gestald bij Roma. Huijsen wil bij zijn terugkeer in Turijn geen vaste reserve zijn, nu hij in Rome is uitgegroeid tot een belangrijke speler.

Huijsen kwam tijdens de afgelopen transferperiode over van Juventus naar Roma, dat toen naarstig op zoek was naar een nieuwe centrumverdediger. Dat had alles te maken met de aanwezigheid van Evan Ndicka op de Afrika Cup, waardoor Roma dun in zijn verdedigers zat.

Roma probeerde eerst om Leonardo Bonucci over te nemen van FC Union Berlin, maar het totale kostenplaatje om de Italiaanse stopper naar Rome te halen was Roma iets te gortig. De club schakelde door naar Huijsen, die tot tot het einde van het seizoen gehuurd wordt en een uitstekende indruk maakt.

Trainer Daniele De Rossi en zijn teamgenoten zijn lyrisch over Huijsen, die onlangs opteerde voor een interlandcarrière bij Spanje, het land waar hij deels opgroeide. Bij Roma wil men dan ook dat Huijsen voor een langer verblijf in de Italiaanse hoofdstad kiest. Huijsen deed tot op heden in iedere Serie A-wedstrijd van Roma mee, al was dat soms als invaller. Tegen Cagliari en Frosinone wist hij bovendien te scoren.

Huijsen en zijn vader en tevens zaakwaarnemer Don Huijsen sluiten niets uit en houden de optie om langer bij Roma te blijven open. Tuttosport schrijft dat een mogelijke belangrijke voorwaarde voor een langer verblijf Champions League-voetbal is.

Roma staat momenteel vijfde, op drie punten van het als vierde geklasseerde Bologna, dat momenteel het vierde en laatste Champions League-ticket in handen heeft. Ook maakt Roma kans om dat Champions League-ticket in handen te krijgen door de Europa League te winnen. I Giallorossi, die in dat toernooi zonder Huijsen aantreden, nemen het in de kwartfinale op tegen AC Milan.

Huijsen, die eerder aangaf sowieso terug te keren bij Juventus, wil bij terugkomst in Turijn geen vaste reserve zijn. De achttienjarige centrumverdediger voelt zich belangrijk in Rome en wil dat ook na de zomer zijn, waardoor het plots onzeker is of hij volgend seizoen daadwerkelijk in het shirt van Juventus speelt. Onder meer RB Leipzig en Borussia Dortmund zouden zijn situatie nadrukkelijk in de gaten houden.

Huijsen staat tot medio 2028 onder contract bij Juventus, waar hij concurrentie ondervindt van onder meer Danilo, Gleison Bremer, Federico Gatti en Daniele Rugani.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heeft pas gezegd dat hij terug gaat naar Juve.

25 maart 2024 om 03:42

einde van huur keert ie hoe dan ook naar juve, pas dan zal gekeken worden wat zijn toekomst is en een nieuwe huur naar roma is een optie, maar hij keert sowiso eerst terug

Geboren Nederlanden, zoon van de beruchte Donny Huysen. Opegroeid in Spanje, Spaanse voetbalnationaliteit aangenomen, vanuit Spanje overgestapt naar Juventus en daarna Roma. Interessant

24 maart 2024 om 18:18

Hoop kabaal over een jochie dat nog niets heeft laten zien.

24 maart 2024 om 18:44

Is zich op 18-jarige leeftijd gewoon in het elftal aan het knokken bij AS Roma. Wat een afgunstige reactie zeg.

24 maart 2024 om 19:43

Hoezo nou weer afgunst? Vreemde reactie.

24 maart 2024 om 18:58

Don Huijssen. Maakte met zijn goal tegen Feyenoord op huurbasis bij Go Ahead Ajax kampioen. Had Kluivert voor hem, dus werd ie verhuurd aan Haarlem, waar ie 22 keer scoorde en de bijnaam Maradonny kreeg. Vertrok toen naar AZ, maar doordat hij met mannen als Holleeder en Cor van Hout optrok, mocht hij na een jaar weer weg en dat was einde profcarrière. Ze hebben hem proberen te vervolgen, maar hadden geen sluitend bewijs. Rara, waarom ie naar Spanje is verhuisd.

24 maart 2024 om 20:20

@pijnSteijn, niet enkel voetbalnationaliteit hoor, hij heeft paspoort aangevraagd. En gezien het een Spaanse is en hij meerderjarig is, betekent dat afstand doen van zijn Nederlandse.

Zo belangrijk is die ook weer niet bij Roma (doelend op de tekst in de inleiding). Zit meer op de bank dan basis. Wel krijgt hij meer minuten bij Roma dan bij Juventus. Bij beide clubs zal hij het gewoon moeilijk krijgen, want met Roma heeft met Mancini, Llorente en Ndicka nog centrale verdedigers die nog jaren vooruit kunnen en Juventus heeft met Gatti, Bremer en Djalo nog spelers die nog jaren vooruit kunnen. Dan ben je gewoon al gauw derde of vierde verdediger.

24 maart 2024 om 16:54

Ja dit is daarom ook geschreven door Tuttosport. Bij deze krant werken bijna geen journalisten. Maar mensen die verhalen verzinnen om wat sensatie voort te brengen.

Zoals je aangeeft speelt hij ook niet veel bij Roma. En wordt hij uit de basis gehouden door ervaren spelers. Dus een transfer naar Roma zou voor hem ook niet echt boeiend zijn. Denk ook niet dat Roma veel geld voor hem wilt betalen. Want Juve zal zo'n talent niet voor weinig laten vertrekken.

Zou het eerder toejuichen als hij volgens jaar naar een lager team gaat om basisspeler te worden. Zodat hij verdere stappen kan zetten. En het jaar daarop voor een basisplaats kan gaan bij Juve. Ook omdat het niet gek zou zijn als Juve volgend jaar weer met 4 verdedigers gaat spelen in plaats van 5. Dus is er nog minder ruimte voor hem.

24 maart 2024 om 17:53

Ik vertrouw Tuttosport alleszins meer dan de Gazzetta als het over Juve gaat. Maar ja nu moeten ze de kranten wat vullen om te verkopen.

24 maart 2024 om 21:16

Ja Gazzetta is dan ook een Milanese krant. Die een hekel hebben aan Juventus. Dat is wat anders dan Tuttosport die gewoon bijna alleen maar onwaarheden verkondigen. Elke transferperiode wordt Juve aan elke speler in de wereld bijna gelinkt. Zodat ze tenminste er een voorspelling goed hebben.

Dit is toch niet van belang? Geboren Nederlander maar de Spaanse nationaliteit aannemen en met zo'n foto op VZ staan...er zijn mensen die de aandacht op een Nederlandse site niet verdienen en Dean is er zo één...

Zou een goede optie zijn om bij Roma te blijven. Bij Juve helemaal als Allegri blijft zal je niet snel kansen krijgen. Die Tiago Djalo heeft ook nog geen minuut gemaakt. Tevens maakt Roma ook nog kans op CL als Italië dit seizoen de meeste punten haalt op de Coffiecienten lijst. Doordat de CL volgend seizoen naar 36 teams gaat komen et 4 tickets bij en 1 daarvan gaat naar de Competitie die dit seizoen de meeste punten haalt en op dit moment is dat Italië dus kan zijn dat de Serie A volgend seizoen 5 teams in de CL heeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren