Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ploeggenoot van Depay hoopt op Premier League

Laatste update:
/
De toekomst van Denis Zakaria ligt mogelijk in de Premier League. Manchester United en Tottenham Hotspur zijn nadrukkelijk geïnteresseerd in de Zwitserse middenvelder van Borussia Mönchengladbach. (Daily Express)
/
Afgelopen zomer zag Fiorentina nog een bod van 25 miljoen euro op Sandro Tonali geweigerd worden, maar men geeft niet op. Brescia kan in januari opnieuw een telefoontje vanuit Florence verwachten. (Tuttosport)
/
Mousa Dembélé ziet wel wat in een overgang naar Manchester United of Everton. De aanvaller van Olympique Lyon speelde eerder in Engeland voor Fulham. (Football Insider)
/
Wolverhampton Wanderers wil na Patrick Cutrone weer een speler van AC Milan aantrekken. The Wolves bereiden een bod voor op middenvelder Franck Kessié. (La Gazzetta dello Sport)
/
Liverpool overweegt om de optie in het aflopende contract van Adam Lallana niet te lichten. De middenvelder heeft al enige tijd geen basisplaats bij de Engelse koploper. (Football Insider)
/
Watford werkt niet mee aan het verzoek van Fluminense om João Pedro pas medio 2020 naar Engeland te laten vertrekken. The Hornets willen dat de aanvaller zich op 1 januari meldt. (Watford Observer)
Zie jij Moussa Dembélé naar de Premier League verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zakaria is wel een goeie speler. Zou zijn komst zeker toejuichen, want een 6 is wel wat United mist. Middenveld is überhaupt zwaar aan vervanging en extra krachten toe. Pogba gaat weg en Matic, Mata en Fred moet je proberen te verkopen. Hou je alleen Scottie en Pereira over. Berge, Zakaria, Maddison en McGinn zou een hele sterke en realistische invulling zijn. Mrja, het zal wel niet.

18 oktober 2019 om 17:43

@angelo77 wat ik juist mis in het elftal van United is een creatieve speler op het middenveld

19 oktober 2019 om 00:04

Klopt. Vandaar ook namen als Maddison en Berge haha. Ook rekening houdend met die nieuwe weg die ze zijn ingeslagen met jonge Britse spelers in Mcginn en Maddison + Scottie. Dus 3 van je 6 middenvelders zouden dan Brits zijn.

Everton nog een spits? Geloof er niks van en anders zou het wel echt dom zijn. Investeer eerder in een paar goede verdedigers..

Lallana was echt een goede speler bij Soton. Zijn begin periode bij LFC ook. Jammer genoeg is het niveau van LFC hem ontstegen, en heeft hij zich niet door ontwikkeld om het niveau aan te kunnen. Geen schande, want zijn concurrentie is wel heel erg sterk.

Lallana speelt al jaren geen rol van betekenis meer bij Liverpool had al eerder moeten vertrekken imo want is best een goede voetballer. kan beter een stapje terug doen en lekker wekelijks spelen bij een pakhembeet aston villa

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren