Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pirlo wil dat Juventus minder afhankelijk wordt van ‘katalysator’ Ronaldo

Laatste update:

Andrea Pirlo wil dat Juventus minder afhankelijk wordt van Cristiano Ronaldo. De Portugese vedette ontbrak zaterdag vanwege lichte fysieke klachten in de uitwedstrijd tegen Benevento en prompt leverde dat de regerend landskampioen weer puntenverlies op (1-1). “Ik heb niet het idee dat de andere teams waar Ronaldo voor speelde niet ook afhankelijk van hem waren”, vertelde de trainer na afloop aan Italiaanse media.

“Maar soms is hij er niet bij en we zullen het in die wedstrijden echt beter moeten doen.” Als gevolg van besmetting met het coronavirus miste Ronaldo dit seizoen al een aantal wedstrijden. In de vijf competitieduels waarin hij meedeed, kwam de Portugees steeds tot scoren. De teller staat op acht doelpunten in de Serie A. Zonder Ronaldo liet men punten liggen tegen Crotone en Hellas Verona en ook tegen Benevento werd het 1-1.

Als er wordt gekeken naar wedstrijden in alle competities, wordt duidelijk dat Juventus wel degelijk té afhankelijk is van Ronaldo. Mét de Portugees binnen de lijnen werden vijf van de zeven wedstrijden gewonnen en twee geremiseerd en was hij goed voor negen doelpunten en twee assists. In die twee gelijke spelen (AS Roma 2-2 en Lazio 1-1) was hij bovendien goed voor alle doelpunten. Zonder Ronaldo werd slechts één keer gewonnen, driemaal gelijkgespeeld en een keer verloren.

“Hij is een katalysator van onze aanvallen en onze doelpunten. Als je zo'n goede speler in de ploeg hebt, is het logisch dat het team daarop afgestemd is”, erkende Pirlo. Maar we moeten zorgen dat we het beter gaan doen als Ronaldo niet meedoet. Hij had wat klachten en daarom kreeg hij rust, om zo te herstellen.”

Álvaro Morata, die tegen Benevento de openingstreffer voor zijn rekening nam, kreeg na het laatste fluitsignaal een rode kaart van de scheidsrechter omdat hij zich verbaal had misdragen. Dat gaat de aanvaller een schorsing opleveren.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat Juve er goed aan doet om.Blind van Ajax te kopen. Bij Ajax loopt zijn opvolger al rond, Schuurs en wordt het koppel Blind / de Ligt herenigd. Daardoor krijgt Juve meer voetbal van achteruit .

29 november 2020 om 09:27

Ja denk ik dus niet. Het duo wordt de ligt-demiral. Blind kun je niet op vertrouwen in de verdediging omdat hij gewoonweg niet kan verdedigen. Aan de bal is hij geweldig maar als je niet kan verdedigen, wat de primaire taak is van een CV, houdt het op.

29 november 2020 om 09:32

Was toch een redelijk duo Blind / de Ligt . Ze hebben het op.CL niveau laten zien. De Ligt voor het verdedigende werk en Blind voor de opbouw van achteruit .

29 november 2020 om 09:41

Dat gaat hem dus echt niet worden. In Italië willen ze namelijk dat je als verdediger echt kan verdedigen. Hoe goed je ook bent in de opbouw.

29 november 2020 om 09:52

Dus Bossie omdat ze het een keer hebben laten zien wil het daadwerkelijk betekenen dat het kan? Dat denk ik dus niet. Schone wist ook op dat niveau te acteren wat normaliter niet zijn niveau is. Zoals ik al zei, als verdediger moet je kunnen verdedigen en vooral in italie zoals acmilan2019 al zegt.

29 november 2020 om 12:24

Maar als de trainer aangeeft dat hij niet afhankelijk wil zijn van een man , dan moet je toch iets anders proberen ? Met Blind of een tyoe als Blind naast de Ligt heb je een ander middel om de aanval te ondersteunen . Dat in Italië een verdediger afgerekend wordt op zijn verdedigende capaciteiten dat is al eeuwen lang bekend. Daarom doe eens gek wie weet hoe de tegenstander er door wordt verrast

Ronaldo is natuurlijk een machine, maar hij is op een leeftijd gekomen dat zelfs hij wedstrijdjes zijn rust moet pakken. Ronaldo is natuurlijk vrij obsessief bezig met de eerste plaats in het CL topscorersklassement waarin Messi hem nog kan achterhalen. Vandaar dat hij zijn rust niet wil pakken in nietszeggende Champions League potjes zoals deze week tegen Kiev, maar liever in de competitie. Dit kost je nu 2 punten die je aan het eind van de rit te kort duur kan komen terwijl je in de CL al geplaatst bent.
Ik vind dit toch wel een punt van kritiek naar Pirlo. Ik snap dat je je sterspeler tevreden wilt houden, maar hierin moet je toch echt het teambelang op 1 zetten en dit aan Ronaldo durven uitleggen.

29 november 2020 om 09:44

Helemaal gelijk hoor. Maar ja als er iets wel is gebleken de laatste jaren, is dat trainers het toch lastig vinden om kritiek te geven op Messi of Ronaldo.

Leuk dat er gisteren nog een hele discussie was of Juventus afhankelijk is van Ronaldo en dat nu zelfs de trainer zelf dat toegeeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren