Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pieters baalt van beslissing: ‘Natuurlijk ben ik er niet blij mee’

Laatste update:

Erik Pieters lijkt zijn basisplaats bij Stoke City te zijn kwijtgeraakt. Manager Paul Lambert gaf in de laatste twee wedstrijden de voorkeur aan Kostas Stafylidis en daar is de 29-jarige Pieters niet blij mee, zo vertelt hij in een interview met de Stoke Sentinel.

“Ik heb een gesprek gehad met de gaffer en hij heeft gezegd dat hij Kostas wil zien. Natuurlijk ben ik daar niet blij mee, maar ik ben momenteel niet het belangrijkste. Het gaat om de club en we moeten ervoor zorgen dat we in de Premier League blijven”, aldus de achttienvoudig international van het Nederlands elftal, die woensdag niet door Ronald Koeman werd opgeroepen.

FOTOSPECIAL 📸 | Ronald Koeman haalt de bezem door de selectie van OnsOranje! 🦁🇳🇱

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 7 maart 2018

“Je moet jezelf ondergeschikt maken aan het team. Als dat bijvoorbeeld betekent dat Jack Butland in de spits moet spelen, dan moet hij daar ook gewoon akkoord mee gaan. Maar natuurlijk ben ik niet blij dat ik niet speel”, vervolgt Pieters. “Ik wil spelen, maar hopelijk heb ik tegen Southampton laten zien dat ik er klaar voor ben als ik opgeroepen word.”

Pieters kwam afgelopen zaterdag in de uitwedstrijd tegen Southampton na 23 minuten in het veld voor de geblesseerd geraakte Mame Diouf. De linkspoot speelde tot dusverre 176 wedstrijden voor the Potters en daarin was hij goed voor één doelpunt en negen assists. Eerder speelde Pieters voor PSV en FC Utrecht.

Is Stoke City het plafond voor Erik Pieters, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helaas voor Pieters wil Ronald Koeman verjongen. En Patrick van Aanholt heeft wat dat betreft alle voordelen die Pieters ook heeft: zoals in de Premier League spelen, toch al een tijdje, niet al te jong meer dus wel redelijk wat ervaring, drang naar voren, etc.
Jammer voor Pieters, maar niet meer dan begrijpelijk

7 maart 2018 om 20:42

Heb je het Artikel wel gelezen ?

7 maart 2018 om 20:43

Heb je het artikel wel gelezen? Het gaat nergens, maar dan ook nergens over Oranje!

7 maart 2018 om 21:06

In beeld 'twintig oranje Internationals die buiten de boot vallen'

'voetbalzone: Koemand haalt de bezem door de oranje selectie'

'aldus de achttienvoudig international van het Nederlands elftal, die woensdag niet door Ronald Koeman werd opgeroepen'

Hoe bedoel je nergens maar dan ook nergens gaat het over Oranje?

nou PSV wil je een linksback waar je van op aan kunt? Probeer een kansje bij hem wie weet

7 maart 2018 om 20:51

De ene domme kracht moet de ander vervangen. Door kracht en wilskracht lijkt het nog wat.

7 maart 2018 om 21:10

Pieters is een prima back voor PSV en een stuk beter dan Joshua Brenet. Echter heeft Brands aangegeven dat ze al rond zijn met een linksback voor deze zomer. Wanneer dit niet het geval zou zijn, zou ik Pieters zeker geen gekke optie vinden.

Ik zie het al aankomen velen zullen djt artikel niet lezen maar alleen de titel lezen en dan reageren.
Raar dat Pieters zijn plek nu kwijt is doet het altijd goed in de basis, maar dit in de media zeggen is niet slim.

Toch alweer 176 wedstrijden voor Stoke gespeeld en nooit echt een eerlijke kans gehad in Oranje!! Denk overigens niet dat Pieters de oplossing is voor de problemen bij ons nationale elftal maar had toch op zn minst een keer een kans moeten krijgen.

7 maart 2018 om 22:56

18 interlands, hij heeft wel een kans gekregen, 18 zelfs! Is gewoon niet goed genoeg.

8 maart 2018 om 00:00

Was vooral in zn PSV tijd

Snap het gezeur om Pieters niet helemaal, met Blind heb je een zelfde type linksback al in je selectie zitten, ook een linksback die het vooral moet hebben van zijn verdedigende kwaliteiten en niet van zijn opkomende kwaliteiten en dan heb je van Aanholt als alternatief als je toch wat aanvallender wil spelen met je linksback.

Daarnaast wel een nette reactie van Pieters, op dit moment is zijn belang inderdaad ondergeschikt aan dat van het team, ze moeten zorgen dat ze niet degraderen. Ik vind het dan ook helemaal geen probleem dat Pieters op een vraag gewoon eerlijk antwoord geeft en aangeeft dat hij er van baalt dat hij niet speelt, dat lijkt me ook een normale reactie voor een topsporter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren