Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Peter Bosz verrast op middenveld PSV met eerste basisplaats sinds 19 augustus

Laatste update:

PSV-trainer Peter Bosz stelt André Ramalho in de basis op in het uitduel met PEC Zwolle. Verder is Olivier Boscagli is op tijd fit geraakt, terwijl Ismael Saibari net niet op tijd hersteld is. Niet Malik Tillman, maar Isaac Babadi mag het vanaf het begin laten zien. Het is voor Babadi zijn eerste basisplaats sinds 19 augustus. Armel Bella-Kotchap keert na een hardnekkige schouderblessure terug in de selectie. De wedstrijd begint om 20:00 uur en is te zien op ESPN 2.

Walter Benítez verdedigt het PSV-doel in het MAC3PARK Stadion. Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli en Sergiño Dest vormen de defensie. Jerdy Schouten schuift ten opzichte van het midweekse Champions League-duel met Borussia Dortmund (1-1) door naar het middenveld, waar hij Joey Veerman en Babadi naast zich ziet.

In de voorhoede geen verrassingen: spits Luuk de Jong wordt geflankeerd door Johan Bakayoko (rechts) en Hirving Lozano (links). Bosz hoopt in Zwolle op een beter optreden van zijn vleugelspelers dan tegen Dortmund. “Ik vond dat Lozano bij het penaltymoment voor ons een hele goede actie had en belangrijk was. Verder vond ik hem ongelukkig spelen. Voor Johan geldt een beetje hetzelfde, al was hij ziek geweest."

PEC staat op een verdienstelijke tiende plaats, waardoor het nog altijd kans maakt om aan het einde van de rit met een play-off-ticket in handen te staan. Vorig weekend moest de ploeg van trainer Johnny Jansen echter een tegenvaller incasseren met de 0-1 nederlaag tegen Almere City. Het vertrouwen in een goed resultaat is er bij PEC, dat eerder dit seizoen zeer verdienstelijk gelijkspeelde bij AZ (2-2) en Ajax (2-2).

“Je merkt aan alles dat we verder zijn", vertelde Jansen tegenover RTV Oost. "Hopelijk kunnen we lang in de race blijven. En ook al zou je met 1-0 achter komen, dan nog is er niets verloren. Dan heb je altijd nog een kans. We willen heel graag dat we kunnen meevoetballen. En als dat niet kan, moeten we wat opportunistischer voetballen. We kunnen meedoen en dat vind ik ook echt. Het wordt hartstikke lastig, maar het geloof dat we zouden kunnen stunten is er zeker wel."

De wedstrijd in Zwolle heeft voor PSV niet dezelfde allure als de wedstrijd tegen Dortmund, maar dat maakt voor Bosz geen verschil. “Ik ben iedere week weer volledig geconcentreerd op de eerstvolgende tegenstander, ook nu”, vertelde de oefenmeester vrijdag op de persconferentie. Eerder dit seizoen won PSV eenvoudig met 4-0 van PEC dankzij treffers van Lozano, De Jong, Tillman en de momenteel geblesseerde Guus Til.

Mede dankzij die zege is PSV de nog altijd ongeslagen koploper in de Eredivisie. “Ik weet uit eigen ervaring dat als wij erin slagen om met intensiteit in de Eredivisie te spelen, dat voor andere ploegen heel zwaar voelt. Dat is een rotgevoel voor een tegenstander”, aldus Bosz.

Opstelling PEC Zwolle: Schendelaar; Van Polen, Kersten, Lam, García MacNulty; El Azzouzi, Van den Berg; Namli, Velanas, Reijnders; Thy.

Opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Veerman, Schouten, Babadi; Bakayoko, De Jong, Lozano.

Bekijk PEC Zwolle - PSV live op ESPN via Ziggo!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaat die hierdoor bijtekenen?

24 februari 2024 om 18:34

Ik hoop het, laat het maar zien Isaac

24 februari 2024 om 18:39

Snel bijtekenen idd.

24 februari 2024 om 18:51

Heel benieuwd hoe onze nieuwe speler het gaat doen
Misschien wat extra salaris volgend jaar als hij voor een paar tegengoals zorgt

Het werkt dus toch.. praten met andere clubs om zo meer speeltijd en eventuele verlenging

Babadi. Eerst tekenen en dan opstellen. Anders naar Jong PSV. Graag of niet graag. Anders opzouten.

24 februari 2024 om 18:38

Lekker Huub, zeg het ze maar!

24 februari 2024 om 19:09

Die gaat gewoon tekenen bij psv. Hoort allemaal bij de show. Ik zie hem niet naar Feyenoord gaan.

24 februari 2024 om 19:38

Nee joh, stel maar op. Lekker voor ons opleiden 😉

Dat is natuurlijk gewoon om hem het “vertrouwen” te geven om bijtekenen.

24 februari 2024 om 18:43

Als het aan hem zelf lag had hij al bijgetekend, meer de mensen (voornamelijk broer) die centen willen zien.

24 februari 2024 om 18:51

Dan moet hij zelf een grote jongen zijn en het contract tekenen........

24 februari 2024 om 18:44

Krijgt weinig minuten, praat met andere clubs en opeens mag hij starten in de basis. Werkt dus wel om dit te doen.

24 februari 2024 om 18:47

Saibari en Til zijn er niet en Tillman krijgt rust. Best logische keuze dan toch? En Bosz houdt zich niet bezig met contracten, hij moet er voor zorgen dat de beste 11 spelen.

Was tegen Volendam erg goed, mooie beloning voor Icey.

24 februari 2024 om 18:43

Icey?

24 februari 2024 om 19:15

Je kan uit de context niet opmaken dat dat z’n bijnaam is?

Onbegrijpelijk. Deze jongen houdt PSV al meer dan een jaar aan het lijntje en het mag nu wel eens afgelopen zijn met hem. PSV heeft met Tillman, Land en Mauro jr drie betere alternatieven op het middenveldI. Ik hoop dat dit Babadi's laatste wedstrijd in een PSV shirt is

24 februari 2024 om 18:42

Land is geen 10, meer een 8. En het is niet Icey die dat doet, maar z'n management (lees broer). Wel met je eens dat dat getreuzel eens klaar moet zijn, duurt allemaal veel te lang.

24 februari 2024 om 18:44

Babadi is een volwassen kerel en laat het gewoon gebeuren

24 februari 2024 om 18:50

Natuurlijk redelijk makkelijk om het op zijn management af te schuiven. Als hij zelf graag bij PSV wil blijven, moet hij gewoon zeggen ik blijf en teken het contract. Ik verwacht namelijk niet dat PSV een slecht contract voorgeschoteld heeft.

Jullie hebben redelijk veel 10's in de selectie, misschien verwacht hij bepaalde garanties die PSV niet wil geven.

24 februari 2024 om 18:55

@davilla. Die jongen is echt net 18. Hoe volwassen ben je dan?

24 februari 2024 om 18:57

Volwassen genoeg om niet alles op je management af te schuiven

Aan een kant snap ik Bosz wel dat hij hem opstelt of moet opstellen, van Stewart en Brandts, anderzijds vind ik dat deze jongen Psv gegijzeld heeft tot hij zijn zin kreeg. Waarbij je nog steeds geen enkele zekerheid hebt.
Maar, slim van Psv om het te proberen dat weer wel.
Ik zou het nooit doen, desnoods mezelf in de vingers snijden, maar je kom mij niet de baas spelen

Ik weet niet in hoeverre de soap rond het eventueel bijtekenen van Isaac Babadi te maken heeft met deze basisplaats maar bij afwezigheid van Saibari is het opstellen van Babadi niet geheel onlogisch. Tillman leek eerder al wat vermoeid en Til is nog geblesseerd en dus krijgt Babadi nu weer de kans zich te laten zien, ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen tegen PEC Zwolle. Hopelijk krijgen Bakayoko en Lozano ook weer de geest deze wedstrijd want met name Johan vind ik al een paar weken minder goed presteren. Hirving Lozano heeft trouwens nog niet zijn niveau van zijn eerste periode bij PSV kunnen laten zien buiten de eerste wedstrijd tegen Ajax. PSV is in de Eredivisie inmiddels 38 wedstrijden ongeslagen en ik hoop op nummer 39, mijn voorspelling is 1-3.

24 februari 2024 om 19:06

ik vond lozano op rechts de vorige eredivisie ronde wel goed spelen, ookal kwam hij niet tot scoren. kwam zeker meer dreiging en diepgang van af dan van bakayoko de afgelopen weken. jammer dat lang geblesseerd is want met baka's vormdip zou ik graag lang op links en lozano op rechts willen zien.

24 februari 2024 om 19:35

Eens, maar Lozano is van nature dan ook rechtsbuiten. Lozano speelt linksbuiten omdat het PSV "goud" Bakayoko al op rechts speelt en Lang steeds geblesseerd is.

Zodra die verlengt bij psv , alle psv’ers naar 1908.nl. Staat al 2 dagen babadi met een psv shirt op de hoofdpagina 😂😂😂zou me kapot laggen als die alsnog verlengt. Feyenoord is echt bezig meer bezig met psv dan met hun eigen club 🤪😂😂😂😂 maak metteen een account aan op 1908.nl , wie gaat er mee ?

24 februari 2024 om 19:20

Laggen??

24 februari 2024 om 19:24

Alle kritiek op 1908 ben ik het mee eens maar zeg niet dat zij spreken voor Feyenoord. Ik heb er hier genoeg gezien die normaal reageren.

24 februari 2024 om 19:41

Kun je daar dan op z'n minst normaal Nederlands typen? 🙂

Jullie zitten de hele tijd deze jongen af te vallen als het aan Izaak ligt dan tekend hij voor het leven een contract maar daar heeft hij geen invloed op zijn zaakwaarnemers die stippelen de route uit die hij moet bewandelen'hij is de voetballer hij is de ster in wording maar zijn oudste broers hebben de teugels in handen en die beslissen uiteindelijk het zijn parasieten die profiteren van hun broertje izaak dus hij kan er zelf weinig of niks aan doen hij wil bij psv blijven dat is zijn wens maar er is een hogere macht die hem dat tot nu aan toe beletten anders was er al lang getekend geweest.

24 februari 2024 om 19:42

Oh? Jij hebt Icey gesproken?

Is er geen live meepraten?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren