Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Perez: ‘Wij zijn zo vaak positief geweest, zijn agent kan wel geld overmaken’

Laatste update:

Kees Kwakman denkt niet dat de strijd om degradatie in de Eredivisie al een uitgemaakte zaak is, zo stelt de analist van ESPN bij Dit was het Weekend. Wel schrikt hij van het feit dat Vitesse geen enkele spits in de selectie heeft.

“Ik denk dat het met RKC Waalwijk en Excelsior nog best heel spannend kan worden”, stelt de voormalig speler van onder meer FC Groningen en FC Volendam. RKC staat vijftiende en heeft 23 punten. Excelsior bezet de zestiende plaats met 22 punten. Vitesse hangt degradatie boven het hoofd: de Arnhemmers verzamelden slechts 17 punten.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Toch is het nog geen uitgemaakte zaak volgens Kwakman. “Vitesse heeft echt een paar hele leuke spelers. Hadj Moussa, Boutrah, Tielemans. Ook Van Ginkel speelde best aardig tegen AZ (2-0 verlies, red.).”

Tegelijkertijd stipt Kwakman het grootste pijnpunt van Vitesse aan. “Ze hebben geen spits. Niemand die goals maakt, een bal vasthoudt, een bal doorkopt, een overtreding uitlokt… Tegen AZ stond Buitink voorin, dat houdt niet over.”

Kenneth Perez haakt in op het onderwerp. “Trouwens, de makelaar van Hadj Moussa kan wel wat overmaken naar ESPN als de transfer naar Feyenoord doorgaat.” De Rotterdamse club heeft naar verluidt een bod van 3,5 miljoen uitgebracht op de Algerijnse buitenspeler.

“Hij heeft de meest positieve piero’s (analyse-systeem, red.) gekregen en we hebben over hem de meest positieve geluiden laten horen, echt iedereen hier bij ESPN.” Vervolgens richt de Deense analist zich tot een camera: “Makelaar, graag gedaan!”

Vervolgens willen de analisten nog iets zeggen over de speler van Vitesse. “Je ziet echt dat het een goede speler is”, besluit Kwakman. “Veel meer dan slechts een pingelaar”, voegt Perez nog aan de bewoordingen van zijn collega toe.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja veel meer dan een pingelaar. Daarom leent een 2e divisie club in België hem uit.

Hij is 22 en laat nu voor het eerst 5 wedstrijden iets zien dat op voetbal lijkt. Wat is leidend, deze 5 wedstrijden of die 100 ervoor...

31 maart 2024 om 22:15

Waarom die club hem uitleent staat daar volledig los van, kijk even naar de overeenkomst tussen vitesse en die club en misschien snap je het dan.

31 maart 2024 om 22:47

Ja we hebben hier te maken met een onontdekte parel die niemand verder ooit gespot heeft...

31 maart 2024 om 23:03

We hebben te maken met een eigenaar van twee clubs die geld wil verdienen. Een speler die zich laat zien in de eredivisie levert meer op dan een speler op het tweede niveau van België. Dus met het oog op rendement zet je je spelers zo hoog mogelijk in de etalage. En kijk, het werkt. Niemand koopt voor 3,5 miljoen een speler uit tweede divisie België.

1 april 2024 om 08:37

En Patro speelt voor promotie naar het hoogste niveau, die staan op 1 punt van een promotieplek.

Zoals je zegt zijn spelers die op het hoogste niveau spelen meer waard. Als Patro promoveert wordt dus heel de selectie meer waard. Dus natuurlijk laten die een absolute sterkhouder daar niet weggaan in de helft van het seizoen.

2 april 2024 om 09:25

Sportief zou het een gekke keuze zijn, financieel is dat niet zo vreemd. Wat maar eens aangeeft met welke gedachten deze clubs worden bestuurd.

31 maart 2024 om 22:18

Aangezien ik deze 5 wedstrijden gezien heb en de 100 ervoor niet ben ik geneigd te zeggen voor mijzelf; deze 5 zijn leidend. Heb jij, Kuna Mila, wel die andere 100 potjes gezien? Of deze 5 überhaupt?

Voor de prijs is het een interessante speler. Als hij goed wordt begeleid is het een klassieke rechtsbuiten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren