Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez verwacht luxeprobleem bij PSV: ‘Ik denk dat hij de pineut is’

Laatste update:

Kenneth Perez verwacht dat Roger Schmidt donderdag in het Conference League-duel met FC Kopenhagen geen basisplaats zal inruimen voor Joey Veerman. Cody Gakpo maakte zondag tegen Heracles Almelo (3-1 winst) zijn rentree na een blessure, waardoor de mogelijkheid bestaat dat Veerman zijn plaats in de basiself tegen de koploper van de Deense Superliga kwijtraakt. Perez is van mening dat Schmidt een plek voor Veerman moet inruimen op een van de twee controlerende posities.

De terugkeer van herstelde Gakpo kan Schmidt in de komende weken een luxeprobleem bezorgen. Kees Kwakman vindt het gewaagd om het defensieve blok, bestaande uit Ibrahim Sangaré en Guti, uit elkaar te halen. “Dat duo versterkt elkaar wel, waarbij Sangaré iets meer naar voren is gaan spelen sinds Guti erbij is gekomen”, zegt de analist zondagavond bij Dit was het Weekend. “Ik vind wel dat Guti eigenlijk beter weet wat hij wel en niet kan dan Sangaré.”

Perez kan de woorden van zijn collega-analist alleen maar beamen. “Ik denk dat Sangaré ook is gaan geloven wat er wordt gezegd: ‘Hij kan eigenlijk veel beter voetballen dan mensen denken en hij gaat echt honderd miljoen euro opleveren met de verkoop aan een club uit de Premier League’”, geeft Perez aan. “Hij doet best veel gekke dingen. Je kan mij toch niet vertellen dat je in de Nederlandse competitie in negen van de tien wedstrijden niet aan één van de twee (Sangaré of Guti, red.) genoeg hebt. Je ziet toch wat Joey Veerman brengt qua plezier, hersenen en slimheid.”

Volgens Perez had Schmidt Sangaré tijdens het thuisduel met Heracles Almelo helemaal niet nodig. “Ik denk dat Veerman (tegen FC Kopenhagen, red.) de pineut is. Roger Schmidt vindt ook balans en betrouwbaarheid heel belangrijk, maar ik vind Veerman ook heel betrouwbaar aan de bal”, zo sluit de analist af. Veerman werd na afloop van het gewonnen duel met Heracles bij ESPN ook al geloofd door Marciano Vink. "Alles wat hij aanraakt is raak. Hij komt in de ruimte en is continu aanspeelbaar en heeft overzicht”, stelt de analist. “Veerman heeft oog voor de vrijlopende speler, maar voert het ook nog uit. Hij is een rustpunt. Ik ben benieuwd waar hij gaat staan als Cody Gakpo weer helemaal fit is. Luxeprobleem? Ja, dat denk ik.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon Zahavi eruit en Mario als valse spits. Elke aanval eindigt bij Zahavi.

7 maart 2022 om 09:26

@heide040 bij Real eindigde elke aanval jarenlang bij Ronaldo, dat leverde wel heel veel goals op

7 maart 2022 om 09:51

Eens. 433 met de punt naar voren op het middenveld. Guti en Sangare controlerend, Veerman op 10, Gotze als valse spits en Madueke en Gakpo op de flanken.

Voor psv zou het misschien een idee zijnom volgend jaar Glynor Plet van Telstar op te halen. Daarmee zal het spitsenprobleem definitief afgelopen zijn. Dan kan Veerman mooi de combinaties opzoeken met Plet en dan Doan samen met Madueke eromheen fladderen.

7 maart 2022 om 00:41

Dat vind ik nou eens een perfecte oplossing! Ik ben dan ook voor Ajax

7 maart 2022 om 02:48

Voor ajax zou dat inderdaad wel een goede zet zijn. Wat een onzin, plet bij psv....

7 maart 2022 om 09:53

Naja dan moet je even vragen of Manolev weer zijn voetbalschoenen aan wilt trekken en op 10 achter Plet wilt spelen.

7 maart 2022 om 02:59

Daar proost ik op, vind dat een zeer goed idee. Plet kan dit PSV naar een hoger niveau tillen, heeft net dat beetje extra wat ze in Eindhoven goed kunnen gebruiken.

7 maart 2022 om 03:17

Misschien Dmitri Bulykin proberen?

7 maart 2022 om 03:26

Ik zou zelf meer voelen voor ene Melvin Platje.

7 maart 2022 om 09:53

Ook ex-telstar natuurkijk. Kwaliteit uit Velsen-Zuid!!

Bij het gebrek aan kwaliteiten in de spits zou ik dan toch gaan voor Gotze als valse spits. Hij heeft een klik met veerman die kan aansluiten en met Gakpo & Madueke heb je absolute topspelers op de flanken met scorend vermogen, dat je vooral gebaat bent bij een valse spits die de anderen in stelling brengt. Alles beter dan een van deze spelers opofferen voor Zahavi of Vinicius.

Zijn er nog mensen die mijn mening hierover willen lezen? Veerman is sinds zijn komst vrijwel iedere wedstrijd top 3 beste spelers bij PSV. Natuurlijk zet je die in de basis. Dat is zo logisch dar ik het wel zie gebeuren dat Schmidt hem op de bank zet.

7 maart 2022 om 08:31

Eens, soms lijkt het wel alsof Schmidt allergisch isvoor goede spelers in vorm.

7 maart 2022 om 10:54

Hij is dan wel weer fan van het opstellen van spelers wie compleet uit vorm zijn. Deze man is echt onwijs eigenwijs.

7 maart 2022 om 09:23

In het stadion gisteren exact hetzelfde. Veerman laat nu al iedere wedstrijd zien dat hij écht iets toevoegt. Götze speelt ook veel beter sinds zijn komst, Veerman staat bij mij altijd basis. Schmidt’s wegen zijn echter ondoorgrondelijk…

Veerman en Gotze laten staan samen.. Zahavi wisselen voor Gakpo. Gakpo Madueke als voorwaartsen in vrije rollen,dan van links,dan van rechts,inzakken, diepgaan etc

Ik snap heel goed dat Perez denkt dat Veerman de pineut is, gezien de wisselhistorie van Schmidt. Maar alsjeblieft.... HAAL Veerman ER NIET UIT. Sinds hij er is, draait het team ook voetballend ''goed.'' Hij is één van de weinige in dit team die het spel kan versnellen en daarmee spelers als Gakpo, Madueke en Götze bete rin stelling kan brengen. Gewoon Zahavi eruit en Götze als valse 9 gebruiken. Dan wil ik nog wel eens zien hoelang we mee blijven doen.

Inderdaad een luxe probleem. In de lastige wedstrijden heb je het duo Sangare Guti nodig voor de balans in het elftal. Gotze en Gakpo zijn zekerheidjes bij Schmidt. Dan zijn er voor de twee andere plekken drie kandidaten: Madueke, Zahavi en Veerman. Persoonlijk zou ik voor Veerman en Madueke kiezen. Dat is puur op kwaliteit. Wel jammer dat er geen goede centrumspits is.

Heb ik iets gemist, sinds wanneer wordt Gutierrez standaard Guti genoemd?
Of is dat een mode dingetje?

7 maart 2022 om 10:05

Hij heeft dit zelfs als naam op zijn shirt staan dus zo vreemd is dat dan niet toch?

7 maart 2022 om 10:57

dan niet nee. T was me nooit opgevallen. Is natuurlijk ook 4 jaar geblesseerd geweest of zo.

Maar goed...luxe probleem is geen probleem. Dat is gewoon iets wat psv goed kan gebruiken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren