Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Hij is zo verschrikkelijk slecht, kan er werkelijk waar niets van!’

Laatste update:

Kenneth Perez ziet PSV als favoriet voor de return in de achtste finale van de Champions League tegen Borussia Dortmund. Het heenduel werd vorige week dinsdag in Eindhoven met 1-1 gelijkgespeeld.

"Is het gek om te zeggen, nu we Dortmund aan het werk hebben gezien, dat PSV verplicht is om de volgende ronde van de Champions League te halen?", vraagt de Deense analist in Voetbalpraat. "Ik zou lichtelijk teleurgesteld zijn als PSV niet doorgaat. Toen ik die jongen met die staart in zijn haren, Marius Wolf, in zag vallen, toen dacht ik: hier mag je nooit van je leven van verliezen. Waarom? Omdat hij zo verschrikkelijk slecht is.”

“Ik heb ook een heel grappig verhaal over Wolf gelezen", vervolgt Perez. "Een Duitse schrijver heeft negen jaar lang drie veelbelovende jeugdvoetballers gevolgd, een van hen was Marius Wolf. Daaruit bleek dat hij het per toeval heeft geschopt tot de top. Dat was best wel een grappig verhaal. Wolf kan er werkelijk waar helemaal niets van! Hij viel 3,5 jaar geleden ook in tijdens een Champions League-duel met Ajax (1-3 verlies). Goh, dat was niet best.”

Perez doelt op het boek Der große Traum van Ronald Reng. De Duitse schrijver beschrijft hoe Wolf per toeval bij Dortmund terecht is gekomen. Door het hebben van de juiste connecties krijgt Wolf in zijn jeugdjaren toch nog verschillende kansen bij TSV 1860 München, terwijl hij eigenlijk al afgeschreven was. Wolf verdient een transfer naar Hannover 96 in de Bundesliga, maar raakt daar al snel geblesseerd en krijgt de ziekte van Pfeiffer.

Op de laatste dag van de winterse transferwindow van 2017 krijgt Wolf, als reservespeler bij een degradatiekandidaat, plots de kans om bij topclub Eintracht Frankfurt te tekenen. Een medespeler van Hannover tipt zijn vader, die technisch directeur van Frankfurt is.

Volgens de Duitse schrijver kan Wolf het niveau mede door een perfect getimede schouderblessure aan. Hij wint spiermassa, wordt een van de snelste spelers in de Bundesliga en verdient in 2018 een transfer naar Borussia Dortmund. Inmiddels heeft de rechtsback 112 officiële duels namens BVB achter zijn naam staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV liet beter spel zien dan BVB, dus in dat opzicht moet ik Perez wel gelijk geven. Maar Bodo liet ook beter spel zien dan Ajax.…

26 februari 2024 om 23:12

Tja je moet wel uit hé die volgende wedstrijd. Ik zie Dortmund zeker als favoriet, maar kansloos ben je niet

26 februari 2024 om 23:38

Bizar. Zegt hij dit zodat hij kan zeggen, “ik zei het toch” of bij een verlies PSV af te kunnen branden.

Ik geloof dat het mogelijk is. Maar Winnen van de nr. 1 van de poule van PSG, Milan en Newcastle, blijft gewoon stunten!!

27 februari 2024 om 10:03

In dat poule kon iedereen 1ste worden dus dat zegt helemaal niets. Het was tot de laatste wedstrijd heel spannend.

27 februari 2024 om 10:01

Er zat wel een wereld van verschil qua individu. Bodo had een spits dat een lege goal mist.
PSV doet niks onder qua individu. De beste speler van PSV is helaas geblesseerd maar zit nog steeds genoeg kwaliteit.

Ah ja, 112 duels voor Dortmund maar hij kan er helemaal niks van. Bij Frankfurt gewoon een hele prima speler en ook bij Dortmund gewoon degelijk. Je hoeft er niks bijzonder van te verwachten, maar daarvoor is hij ook bankzitter. Sowieso bijzonder dat Perez op basis van een invalbeurt van één speler weet te concluderen dat de andere 22 selectiespelers blijkbaar ook allemaal minder zijn dan die van PSV.

26 februari 2024 om 23:03

Misschien artikel nog eens lezen. Perez concludeert dit aan de hand van de heenwedstrijd..

aldus de speler die het niet verder heeft geschopt dan de Eredivisie. Niet serieus nemen dus.

27 februari 2024 om 00:31

Aldus de reageerder die het niet verder heeft geschopt dan Perez. Het advies het niet serieus te nemen doen we dan ook niets mee…
(wie geeft een passend vervolg op deze ouderwetse kettingbrief?)

Wat een opportunisme zeg. Ja als je Real Madrid bent dan ben je inderdaad verplicht om te winnen. Niet als je PSV bent die het vorige week heel goed deed, maar ook niet meer dan dat. Net zoals Feyenoord na een goede pot tegen Atletico niet 'verplicht' was om thuis te winnen.

Ik volg Dortmund niet, maar deze speler viel mij van de week ook al op in negatieve zin. Ik weet niet of dit een incident was of dat hij echt zo matig is. Als dit het niveau van Dortmund is, moet PSV er toch wel van winnen. Ik wist dat ze de afgelopen jaren afgegleden waren, maar ik schrok toch nog van het algehele niveau.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren