Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez hard over Ajax: ‘Zó denken tegen Feyenoord, waar haal je het vandaan?’

Laatste update:

Kenneth Perez oordeelt vernietigend over het opbouwspel van Ajax in de eerste helft tegen Feyenoord. Volgens de analist van ESPN stralen de Amsterdammers in De Kuip volledig ten onrechte uit een goed voetballende ploeg te zijn. Dat werd genadeloos afgestraft door Feyenoord, dat bij rust met 3-0 leidt.

"Het eerste half uur was de wedstrijd beter zonder bal dan met bal van beide ploegen", zegt Perez. "Ajax speelde toch iets anders dan verwacht, waar Feyenoord zich op moest aanpassen."

Ook de Rotterdammers verrasten met hun opstelling. "Lutsharel Geertruida staat verrassend linksback en moet met zijn verkeerde been opbouwen. Dat liep niet helemaal lekker."

Ajax overleefde het eerste half uur, maar grote fouten in de opbouw van Ahmetcan Kaplan en Jorrel Hato leverden Feyenoord in minuut 34 en 36 doelpunten op van respectievelijk Igor Paixão en Yankuba Minteh.

Perez oordeelt bikkelhard over de houding van de Amsterdammers. "Ajax geeft die 1-0 weg in hun spel van: wij kunnen wel lekker voetballen. Waar haal je het vandaan dat je dat denkt tegen dit Feyenoord? Dat weet niemand. Dat zit ook wel een beetje in het DNA van Ajax."

Na het openingsdoelpunt was er geen houden meer aan voor Ajax. "Dan kom je 1-0 achter en dan zie je ook, dan klopt er helemaal - maar ook echt helemaal - niets meer van qua organisatie. Feyenoord dendert er terecht overheen."

In de blessuretijd van de eerste helft maakte Dávid Hancko er met een kopbal zelfs 3-0 van. "Feyenoord zet volle bak druk, want nu willen ze Ajax ook echt helemaal afmaken. En terecht."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom begint van de Schip niet met Akpom en vd Boomen? Je weet dat je voetballend er niet uitkomt.. dan speel je toch met spelers die een goeie lange bal hebben, en een duel kunnen winnen? Wat is vh Schip in godsnaam aan het doen laatste maanden?

7 april 2024 om 15:50

Denk dat het weinig uitmaakt, er staat voorin ook niemand die iets met een lange bal zou kunnen.

7 april 2024 om 15:59

Dat is ook wat Rfledderus zegt, toch? Dat als je Akpom daar neer zou zetten dat dit anders zou zijn.

7 april 2024 om 16:24

Wat betreft Akpom heeft ie uitgelegd. Hij had last van zn enkel en kon dus niet starten.

7 april 2024 om 16:43

Kijk nog even de 6-0 terug. Dan weet je waarom hij niet start met vd Boomen

Opstelling lijkt bijna niet uit te maken als je zon verschil hebt in instelling en overtuiging. Elke feyenoorder is 3 niveau's hoger dan elke ajaxcied door hoe het team speelt.

7 april 2024 om 15:55

Dit heeft toch helemaal niks te maken met instelling of overtuiging?

Pure kwaliteitsverschil wat je ziet.

7 april 2024 om 15:58

Geen kwaliteitsverschil, maar met name ook werklust eerlijk gezegd. Fysiek de gym ingaan etc. Hlynsson is nog een jochie vergeleken met de meeste Feyenoorders.

Mooi moment om Hato te wisselen. Bij 3 goals een negatieve rol (balverlies, buitenspel opheffen en niet ingrijpen).

Toch bizar inderdaad dat dit matige Ajax probeert er voetballend uit te komen tegen een Feyenoord dat altijd hoog druk zet met veel intensiteit. Ajax had beter met Akpom kunnen beginnen en de lange bal spelen vanuit een gesloten defensie, voor zover dat laatste mogelijk is bij dit Mislintat-Ajax.

En Ajax gaat hier tweede helft mee door.
Afgedonderd pak slaag en niet geflatteerd.
De verdienste van Feyenoord zelf en de slappe inzet van Ajax

Bij Ajax zal het jaren duren eer ze weeer op redelijk niveau meekunnen. Jarenlang een topploeg geweest maar moeten nu door wanbeleid en zakkenvullers het voetballen overlaten aan andere clubs. Ze missen op het veld en in het bestuur mensen die iets kunnen. Is aan begin van de competitie begonnen. Na4 trainers te hebben gehad en weggestuurd moet John van het Schip roeien met de riemen die heeft.

7 april 2024 om 18:39

Van 't Schip is overigens ook maar een tussenpaus. Na dit seizoen staat er weer een andere trainer. Maar het gaat inderdaad nog wel duren eer ze weer bovenin mee kunnen draaien. Dan zijn er gasten die denken dat Ajax volgend jaar alweer mee doet, maar die zijn niet realistisch. Net als die grapjas die dacht dat Ajax vandaag wel even zou winnen van Feyenoord.
Nee, dit gaat nog wel even duren. Ook gezien de bestuurlijke perikelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren