Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez: ‘Groot talent! Ik dacht dat hij een kans zou krijgen bij Feyenoord'

Laatste update:

Kenneth Perez vindt het jammer dat Leo Sauer geen kans krijgt in de basis bij Feyenoord. De analist van ESPN had de achttienjarige Slowaak, die hij een groot talent noemt, gezien de personele problemen bij de Rotterdammers graag willen zien in de tussenronde van de Europa League tegen AS Roma.

Feyenoord begint met Igor Paixão en Yankuba Minteh op de vleugels. Alireza Jahanbakhsh zou eigenlijk gaan spelen, maar de Iraniër haakte op het laatste moment af. "Ik had Leo Sauer willen zien", zegt Perez.

"Ik las dat er zieken waren en zo. Ik dacht: nu kan Leo Sauer weleens in beeld komen. Het is toch een beetje puzzelen aan de zijkanten, niemand heeft echt zijn plek veroverd."

Sauer maakt dit seizoen minuten als invaller bij Feyenoord, maar speelde al sinds 14 januari niet meer mee. Toch dicht Perez de vleugelspeler potentie toe. "Deze jongen kon me wel bekoren als hij meedeed. Het is niet de meest flamboyante linksbuiten, maar hij deed best wel logische dingen. Hij gaat niet kansloos schieten, dan geeft hij hem gewoon af."

Jan Joost van Gangelen wil weten waarom Perez Sauer niet flamboyant vindt. "Hij is niet zo flamboyant als Paixão bijvoorbeeld", reageert de Deen. "Als die het op zijn heupen heeft dan ziet het er samba-achtig uit."

Marciano Vink haalt aan dat Slot ook rekening moet houden met Luka Ivanusec, die donderdagavond op de bank zit. "Als je Sauer minuten geeft, dan geef je wel een signaal af aan Ivanusec, want die hebben ze ook nog", aldus Vink. "Daar heeft Slot al een signaal aan afgegeven met Bart Nieuwkoop als rechtsbuiten", vindt Perez. "Dat is geen item volgens mij."

Slot heeft al vaker aangehaald dat Sauer alleen op links ingezet kan worden. "Paixão heeft ook vaak aan de rechterkant gespeeld, dan zou Sauer links kunnen", beargumenteert Perez.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Perez wil Sauer zien, omdat hij nieuwsgierig naar hem is. Ik ook.

Slot ziet hem dagelijks en zal de beste afweging kunnen maken,

15 februari 2024 om 18:43

Nieuwsgierig zijn is niet de beste reden om een speler tegen Roma te laten starten. Ik baal vooral dat Milambo er niet staat. Die valt altijd zeer sterk in. Prima vervanger voor Timber dunkt me.

15 februari 2024 om 20:00

Maar ook hiervoor geldt dat Slot ze elke dag ziet. Ik zou ook graag willen dat er meer jeugdspelers zouden spelen, maar als Slot echt dacht dat ze het team zouden verbeteren zouden ze heus wel spelen. Kennelijk vindt hij dat dus niet...

Kan je beter Milambo zeggen, Sauer is nog niet echt toe aan het 1e vind ik. In alle opzichten te licht.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren