Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Perez: ‘Dit is geen passie, maar totale krankzinnigheid! Hij hoort in gesticht’

Laatste update:

Kenneth Perez stoort zich enorm aan het gedrag van AS Roma in de finale van de Europa League. De manschappen van José Mourinho trekken, niet voor het eerst, alle registers open in de hoop Sevilla te verslaan. Perez noemt het theatrale gedrag van de spelers en de bank van Roma 'totaal krankzinnig' en geeft een compliment aan scheidsrechter Anthony Taylor, die de finale toch in de hand weet te houden.

Het scoreverloop pakte met een vroege openingsgoal van Paulo Dybala gunstig uit voor Roma, dat de wedstrijd vervolgens ging traineren. Mourinho moedigde zijn elftal daartoe samen met zijn technische staf volop aan door veel commotie te maken aan de zijlijn. "Is het passie wat zich in de dug-out van AS Roma afspeelt?", vraagt Perez zich af. "Of is het totale krankzinnigheid? Het is toch gewoon een gesticht? Het is toch niet te geloven?"

"Voetbal is emotie en zo, dat weet ik allemaal wel, maar dit is toch niet leuk meer om naar te kijken? Sevilla zal het ook wel doen, maar meestal is AS Roma in beeld. Met tien mensen op de scheidsrechter afrennen en zo... Ik wil persoonlijk gewoon voetbal kijken en ik hoef dat toneel de hele tijd niet." Perez vindt het des te knapper dat Taylor de controle over de finale niet verliest.

"Hij doet het echt fan-tas-tisch. Het enige dat ontbreekt is een rode kaart voor het hele gesticht daar langs de kant. De scheidsrechter had het heel goed in de smiezen allemaal. Het is alleen jammer dat hij bij dat penaltymoment niet zag dat de bal nog net aangetikt werd, puur omdat Mourinho dat straks zou gaan gebruiken als hij verliest: 'De scheids wilde ook dat wij zouden verliezen.'" Mourinho flipte toen Taylor in de tweede helft naar de stip wees voor Sevilla. Taylor werd door de VAR naar de kant geroepen en zag hoe Roger Ibañez de bal in duel met Lucas Ocampos nog nét aanraakte. De Engelse arbiter trok de strafschop vervolgens in.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mourinho wil nu zelfs de ingooi nemen wat een clown

Hij heeft toch wel meer prijzen dan jij Kenneth maar ja zo doet hij elke wedstrijd en in finales een beetje meer. Ook Sevilla doet dit maar goed of het past is ieder zijn mening

31 mei 2023 om 23:39

En daar gaan we weer

31 mei 2023 om 23:52

Wat een lachwekkend argument is dit. "Hij heeft meer prijzen". Dan mag je niks meer over zijn gedrag zeggen?

31 mei 2023 om 23:58

Dat zeg ik niet, is ieders mening

1 juni 2023 om 00:05

waarom benoem je dan zijn prijzen als je er verder niets mee bedoelde?

1 juni 2023 om 00:43

Inderdaad, vrij kansloos argument dat nul betrekking of doel heeft. Iemand die daarop kickt en denkt dat het daarmee maar gedrag goed praat moet nog volwassen worden.

1 juni 2023 om 05:43

Mou doet altijd zo maf. Ook in de serie A. Elke week. En als die mafkees verliest doet ie nog gekker.

1 juni 2023 om 08:49

Maar waarom wordt Mourinho een mafkees genoemt en Pep een genie? Heb genoeg wedstrijden gezien van Pep die zich ook als een idioot langs de lijn gedraagt. En Duitse trainers zijn tegenwoordig ook een stel idioten langs de lijn. En dan hebben we het nog geeneens gehad over Argentijnse trainers.

En slecht toneelspel van spelers en een hoop gemekker van dezelfde spelers op de scheids, hebben we onlangs in onze eigen bekerfinale gezien.

Er is maar 1 remedie en dat is straffen met kaarten. Dan worden wedstrijden maar gestaakt en reglementair verloren. Ligt iemand ten onrechte te janken, kaart. De VAR kan controleren. Praten tegen de scheids, kaart. Binnen de kortste keren is het afgelopen.

Perez jij kan gelijk mee dan zijn we daar ook vanaf maar even zonder gekheid
Vroeger was ik wel een fan van Mourinho na Real is het echt een kwal geworden
Maar goed Sevilla gaat dit winnen na strafschoppen 💪🏾💪🏾

1 juni 2023 om 07:35

Na Porto was het al een kwal.
Maar wat dat laatste betreft had je gelijk 😂

Was ooit een goede trainer, maar is laatste 10 jaar meer bezig met de tegenstander ontregelen en irriteren dan zijn eigen ploeg sterk maken. Mooi om te zien dat hij nar PSG gaat, past daar perfect bij.....

Nou op zich ben ik het hier niet mee oneens maar als iemand Taylor complimenten geeft voor zijn prestatie dan is alles wat die persoon zegt meteen waardeloos in mijn ogen

1 juni 2023 om 00:06

Misschien moet je dan iets aan je ogen laten doen. Floot een goede wedstrijd. Waarin iedereen heet gebakerd was.

1 juni 2023 om 00:41

Waarin iedereen heet gebakerd was.


Dus hield hij het niet goed genoeg in de hand.

1 juni 2023 om 01:13

Ja want dat lag aan Taylor en niet aan de manier waarop de spelers van met name Roma en in mindere mate Sevilla zich gedragen?

1 juni 2023 om 02:13

Echt top gefoten, terwijl het meestal een nietsnut van een scheids is. Een goed voorbeeld van hoe goed Taylor floot, is die gele kaart die hij aan Pellegrini gaf bij zijn schwalbe om een pingel. Enige wat Taylor fout deed is die gele kaart in de 120e minuut voor Mourinho. Hij had al bij rust 5 gele kaarten kunnen hebben.

1 juni 2023 om 09:31

Maar wel inconsequent, een speler van Sevilla liet zich in de verlenging ook opzichtig vallen na een duel met Smalling bij een corner. Daar gaf hij geen geel.

Mourinho reageerde uiteraard (zoals we hem kennen) overtrokken, maar als Taylor de bal voor Roma op de stip legt na die handsbal, dan draait de var dat nooit om.

1 juni 2023 om 07:06

Taylor floot goed zat er kort op en dat is echt wel nodig tegen Roma met Mourinho, die zijn altijd meer bezig met janken de wedstrijd ontregelen en bijzaken

Taylor heeft een geweldige wedstrijd gefloten. Kun je wel zeggen dat hij de heetgebakerde spelers niet in de hand had maar wat had je willen veranderen dan? Geel geven voor iedere keer als een speler naar je toe komt rennen als een gek? Dan was de wedstrijd gestaakt binnen een helft omdat er te weinig spelers overbleven. Ja er was spanning maar meer ook niet, voetbal was niet best en de kleuters op het veld maakten er net iets meer van dan de kleuterschool die bij Roma op de bank zaten. Sevilla deed dat in mindere mate ook. Dat een PSG zich wil verbinden aan zo'n mafkees, hij noemt zichzelf de special one nou inderdaad ik geloof echt wel dat hij ook speciaal onderwijs heeft gehad met het grootst mogelijke respect voor alle mensen die speciaal onderwijs hebben genoten. Wat een volslagen idioot is die Mourinho. Heeft niks te maken winnaarsmentaliteit en ik vind ook dat scheidsrechters daarin moeten optreden.

Lijkt ook wel alsof het gedrag van Mourinho en zijn assistenten steeds erger begint te worden. Ook de spelers gaan er volle bak in mee. Kijkend naar hoe ze constant met heel de groep vuurspuwend uit de dug-out sprinten, zie ik het ook nog wel een keer gebeuren dat Mourinho of een assistent tijdens een counter ofzo het veld ingaat, om die counter te stoppen. Ze lijken namelijk steeds de grens te willen verleggen met het idiote gedrag.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren