Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Perez benoemt absolute uitblinker van Feyenoord: ‘Zó sterk, zó goed man!’

Laatste update:

Kenneth Perez is dolenthousiast over het optreden van Quinten Timber in de Klassieker tegen Ajax (6-0). De analist van ESPN zag de 22-jarige middenvelder van Feyenoord heersen op het middenveld en daarmee een grote bijdrage leveren aan de grootste overwinning van de Rotterdammers ooit tegen Ajax.

"Timber, man! Die was goed! Hij was ook sterk", zegt Perez. "Als hij bijna van de bal dreigt te worden gezet, zet hij toch even zijn lichaam erin. Hij heeft de gezonde drive om alles te halen uit zo'n wedstrijd." Timber was in de 62ste minuut verantwoordelijk voor de 5-0 namens Feyenoord.

Karim El Ahmadi licht ook de buitenspelers van Feyenoord uit. "Natuurlijk scoren Igor Paixão en Yankuba Minteh, maar als je ook ziet wat voor verdedigende arbeid ze verrichten... Paixão ging zelfs in de 85ste minuut nog de linksback helpen."

Ook Timber zelf kwam voor de camera bij ESPN. "6-0! Dit is niet vaak voor gekomen, hè? Volgens mij is dit de eerste keer", zegt Timber, die de bevestiging van de grootste zege ooit op Ajax krijgt van Hans Kraay junior.

"Thuis 6-0 winnen, uit 0-4 winnen en twee keer de nul gehouden. Dit kan er wel mee door", aldus een blije middenvelder van Feyenoord. "Ik heb zeker genoten. In de wedstrijd moet je je natuurlijk focussen, maar kijk nu dan. Ik denk dat het in Rotterdam tot vanavond laat feest is."

Feyenoord beleefde wisselvallige weken. "Tegen FC Utrecht (4-2 zege, red.) was het goed. Tegen FC Volendam (0-0, red.) was het niet goed. Dan wil je er voor gaan en al helemaal in de Klassieker. Ik denk dat we dat uitstekend gedaan hebben."

Timber is blij met zijn doelpunt tegen Ajax. "De buitenspelers doen het goed. Dat is ook lekker voor mij en Calvin (Stengs red.). Dan krijgen wij iets meer ruimte om dan ook assists en goals te maken en dat is vandaag gelukt." Stengs was overigens goed voor een assist op Minteh bij de 4-0.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Big game player die toch altijd levert, echt een hele goede voetballer

Speelde weer zo sterk, laat het echt altijd zien in grote wedstrijden. Absolute aanjager op het middenveld.

Waarom heeft Ajax hem eigenlijk zo makkelijk naar Feyenoord laten gaan? Laatbloeier of meer vertrouwen in megatalenten als Vos en Fitz-Jim?

7 april 2024 om 17:14

Hij wilde vooral zelf weg, Ajax wilde hem niet laten gaan, maar hij wilde zelf een stap maken. Naar Utrecht trouwens niet naar Feyenoord

7 april 2024 om 17:16

Hij ging van Ajax naar Utrecht. Zowel Feyenoord als Ajax wilde hem hebben maar Ajax wilde hem op een backpositie en bij Feyenoord kon hij op zn gewenste positie spelen.

7 april 2024 om 17:36

@marklandzaat, naast wat er eerder al genoemd is, Timber is al sinds 2021 weg. Zo'n Vos is veel jonger en mocht toen niet eens profvoetbal spelen. Die was bijna het gehele seizoen nog 15. In 20/21 was Timber voornamelijk geblesseerd, daarvoor had hij wel megatalent Gravenberch voor zich die een jaartje jonger was en hij wilde per se middenveld.

7 april 2024 om 18:31

Ajax zag dat de concurrentie op het middenveld toen vrij fors was. Wilden hem op dat moment omturnen tot rechtsback, waardoor ie meer kans maakte op minuten in het eerste. Timber koos er uiteindelijk voor om de stap naar Utrecht te maken.

Die was idd top, maar weet je wie me heel positief opviel, Bart Nieuwkoop. Die sleelde echt iedereem overhoop vandaag en zat er zo strak op. Hij had er wel 1 moeten maken en een balletje op Gimenez moeten geven, maar vond em echt top.

7 april 2024 om 17:29

Klopt, speelt na de winterstop sws prima. Had ik niet verwacht na zijn eerste seizoenshelft.

7 april 2024 om 17:34

Ik moet mijn kritiek op Nieuwkoop na vandaag in ieder geval echt terugnemen. Speelde onwijs goed en fel en zorgde daarmee echt dat Bergwijn als een gefrustreerde kleuter over het veld liep met als dieptepunt die klap op zn achterhoofd. Wat een mafkees, dat notabene hij aanvoerder is zegt ook genoeg over dit Ajax.

7 april 2024 om 18:20

Ik zei het nog in het live meepraten, maar Nieuwkoop is sinds januari echt aan een sterke reeks bezig - en dat onderstreepte hij vandaag nogmaals.

Indrukwekkende ontwikkeling maakt die jongen door. 100% de verdienste van een hele goede trainer

7 april 2024 om 17:28

100 procent is natuurlijk niet waar en slaat nergens op.

7 april 2024 om 17:34

Niet de verdienste van hem zelf?

Timber, Hancko, Beelen en Nieuwkoop. Die speelt sinds zijn wedstrijd tegen PSV in de Beker goed en solide.

Ajax zal door de arrogante leiding van club, de aankomende jaren blijven aanmodderen. V.d. Sar en zijn bende hebben deze club naar de afgrond gebracht door bewust rare vogels zoals Mislintat binnen te halen. En vervolgens echte Ajacieden geen kans te geven. De spelers treffen geen blaam

Timber speelt heel het seizoen al ijzersterk. Ga er vanuit dat die ook een plekje krijgt in de EK selectie. Heerlijke vechter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren