Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pedro niet onomstreden: ‘Concurreer met de beste spelers ter wereld’

Laatste update:

Het zit Pedro niet mee bij Barcelona. Vorig seizoen speelde de aanvaller regelmatig tweede viool achter Alexis Sánchez en dit voetbaljaar is hij het voornaamste slachtoffer van de razendsnelle ontwikkeling van Munir El Haddadi. Ook Sandro Ramírez is een concurrent van Pedro. “Het is ook lastig om in de basis te komen, want ik concurreer met de beste aanvallers van de wereld”, zegt de international van Spanje in gesprek met AS.

/

“Ik kan niet anders doen dan vechten voor mijn plek. Dan is het aan trainer Luis Enrique om een keuze te maken”, geeft Pedro te kennen. “De prestaties van Munir en Sandro motiveren ons, de concurrentie is goed voor iedereen. Daarnaast komt Luis Suárez er nog bij en we kijken er echt naar uit om met hem te mogen spelen.”

Pedro zelf is nog niet in topvorm en competitietreffers maakte hij dit seizoen nog niet. “Ik weet dat de doelpunten vanzelf komen. Het belangrijkste is om kansen te krijgen en die krijg ik voldoende. Ik weet dat ik geduldig moet zijn, op een dag komt alles samen.” Bij Barcelona draait veel om Lionel Messi, weet ook Pedro.

“Je weet op het veld waar Leo toe in staat is. Hij wint wedstrijden voor ons, je geeft hem de bal en hij is in staat om daar alles mee te doen. Als hij in vorm is, kan de rest van het team ervan genieten. Op dit moment is het echter het hele team dat goed presteert. Hoewel Messi de beste speler ter wereld is en het een privilege is om hem te hebben, doet de rest het op dit moment ook uitstekend.”

Pedro is goed genoeg voor een basisplek

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb in geen tijden de oude Pedro gezien. Hij is veel minder koelbloedig geworden voor het doel, dus scoort minder. Daardoor kiest hij nu steeds vaker voor de verkeerde actie voor het doel. Hij wilt zich graag weer bewijzen en dat zal hij snel moeten gaan doen, anders is zijn kans verkeken!

15 september 2014 om 16:52

De pedro moet gewoon wegwezen bah wat een kut speler. Jarenlang wacht ik op zijn vertrek. Speelt zo slecht, veel balverlies, en onnuttige sprints. Speelt 1 van de 6 wedstrijden goed. Gewoon oprotten met deze onzin vent.
Offtopic: illegale kapsel dat ie heeft

15 september 2014 om 16:59

Hoofd heet ? Gewoon hardwerkende speler

15 september 2014 om 17:16

De laatste seizoenen is hij inderdaad minder geworden, maar het blijft een constante dreiging in de voorhoede. Iets wat je bij veel buitenspelers bij andere topclubs mist. En aangezien we een jaar geen spelers mogen kopen, lijkt het me onverstandig om hem te laten gaan. Zodra hij zijn gewoon meer kansen afmaakt komt het betere van zijn spel vanzelf wel weer terug.

15 september 2014 om 23:29

Jij hebt meer verstand van ping pong dan van voetbal...

Pedro is gewoon een basisplaats waardig bij Barcelona..

Pedro moet wat rustiger voor de goal zijn want hij kan makkelijk een speler opzoeken en uitschakelen vanaf de linkerflank. Het seizoen 2010/2011 met Messi Villa Pedro waren die 3 samen zo dodelijk goed. Hoewel ik hem liever bij Barcelona zie blijven moet hij eigenlijk naar Arsenal of PSG om nog aan spelen toe te komen.

15 september 2014 om 17:39

Pedro werd toen ook vaak gewisseld voor Afellay die heel geweldig presteerde!

15 september 2014 om 18:53

Ja een aantal keer gewisseld idd, Afellay met die assist op Messi toen tegen Madrid in de champions league...wat een tijden!

Ik denk dat het de perfecte wisselspeler is, maar daar zal hij zelf natuurlijk minder blij om zijn. Denk alleen dat ie met Messi, Suarez en Neymaar sowieso niet eerste keus zijn als iedereen fit en beschikbaar is.

Vind dat hij naar een andere club moet gaan als hij niet meer tijd krijgt. Heeft veel te veel kwaliteit om 2e viool te spelen. Zou naar bijvoorbeeld tottenham kunnen gaan om die club weer wat leven in te blazen.

15 september 2014 om 16:44

Jordi alba nie vergeten ? , beste lb van de wereld

15 september 2014 om 16:51

Niet de beste maar wel 1 van de beste samen met baines,filipe luis, shaw komt er ook aan,

15 september 2014 om 17:09

Dan vergeten jullie allebei de nummer 1 en dat is Alaba

15 september 2014 om 16:48

Alba??? Was de enige speler die in elke wedstrijd die hij speelde een voldoende scoorde vorig seizoen. Haal dan Pique eruit en zet Mathieu en Mascherano centraal.

15 september 2014 om 17:45

Pique eruit inderdaad. En Alba is samen met Alaba indd de beste linksback.

Lijkt mij een prima speler voor Arsenal of een City, die spelen vaak in de kleine ruimte en daarin excelleert hij (weet niet of dat nu nog zo is, als ik de mensen hierboven mag geloven is hij uit vorm), hij is snel, werkt hard, is productief.

Hij is goed genoeg voor een basisplek bij elke andere ploeg. Echter niet bij Barca..

Geen schande om tweede viool te spelen natuurlijk als je moet concurreren met Suarez, Messi en Neymar. Verwacht dat hij over 2 seizoenen vertrekt, als de transferban opgeheven is bij Barcelona, staat ook genoeg talent te trappelen om zijn plek over te nemen.

Pedro zou niet misstaan bij een topclub. Misschien nog iets meer niveau bereiken, maar voor elke club vind ik hem een toevoeging

15 september 2014 om 17:22

Pedro is goed alleen moet nog ff de smaak te pakken krijgen als neymar messi en suarez in de voorhoude spelen denk ik dat pedro alleen nog een kans krijgt te concurreren met neymar maar als die top speelt wordt het echt lastig voor pedro

15 september 2014 om 17:41

Luis en dolfijn zullen nog wel tegen een aantal domme kaarten oplopen denk ik. Maar kan ook gewoon het best vertrekken naar een andere topclub

15 september 2014 om 17:48

Dolfijn?

15 september 2014 om 17:58

Denk dat El Cazador het over Ronaldo heeft. Helaas speelt hij niet bij Barca.

15 september 2014 om 18:51

Braziliaanse kanarie maar heeft de genen van een dolfijn gekregen

Onder Guardiola speelde hij echt goed. Ik denk dat het met vertrouwen te maken heeft dat hij niet constant is. En zeker nu ik zie nu ook bij een actie dat hij onzeker is.

Slechte speler, kan alleen hard rennen. Daar heeft hij nu niets meer aan omdat iedereen de bus parkeert tegen Barca.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren