Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

PEC Zwolle wint dankzij vrije trap weer van lievelingstegenstander

Laatste update:

Willem II is de favoriete tegenstander van PEC Zwolle in de Eredivisie (tegen geen enkele ploeg wist de brigade uit Overijssel vaker te winnen) en ook zaterdagavond is de ontmoeting met de Tilburgers weer in een zege geëindigd. Ouasim Bouy was verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd: zijn vrije trap werd onderweg aangeraakt en kon daardoor niet meer gekeerd worden door Kostas Lamprou. Dankzij de overwinning staat PEC nu keurig derde.

/

Vorige week werd er in zowel de KNVB Beker als in de competitie verloren van Feyenoord, maar zaterdag pakte PEC de draad dus weer op. Toch was Willem II zeker niet kansloos: de thuisploeg begon ook sterker en kreeg via Erik Falkenburg en Nick van der Velden de eerste mogelijkheden. Deze kansen waren echter niet zo groot als die voor Lars Veldwijk aan de overkant: zijn schot was echter veel te slap, waardoor Lamprou redding kon brengen. Uit de tegenstoot werd Van der Velden gevaarlijk, maar ook Mickey van der Hart stond zijn mannetje.

Het leek erop dat Willem II en PEC zonder doelpunten gingen rusten, maar kort voor de thee kwam de score toch nog in beweging. Bouy schoot een vrije trap van verre afstand op doel en omdat Guus Joppen deze knal nog aanraakte, viel de bal binnen. In de tweede helft moest Willem II dus in de achtervolging, maar de eerste kansen waren voor PEC. Veldwijk, Sheraldo Becker en Ryan Thomas beproefden hun geluk, maar zij vonden allemaal Lamprou op hun pad. De doelman van Willem II hield zijn ploeg dus in de wedstrijd.

De thuisploeg mocht blijven hopen op een goed resultaat, maar zette pas in de slotfase echt aan. PEC kwam onder druk te staan, maar gaf niet veel kansen weg: pas in blessuretijd werd het weer echt gevaarlijk, maar de knal van Funso Ojo leverde niet de voor hem gewenste gelijkmaker op. PEC heeft nu zeventien punten uit acht competitiewedstrijden en begon nog nooit beter aan een seizoen in de Eredivisie. Willem II staat met zes punten dertiende.

Vond je de overwinning van PEC Zwolle verdiend?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rommelige wedstrijd, uitblinkers bij PEC was Ryan thomas en de jonkies marinus en dekker! speelden weer prima.

Ja hoor bijna niemand de wedstrijd gezien en weer iedereen lekker stemmen op pec. De wedstrijd ging gewoon gelijk op vooral de 2de helft

3 oktober 2015 om 21:49

Zwolle heeft ook verdiend gewonnen niks mis met deze stelling.

3 oktober 2015 om 21:52

Zou eigenlijk op 100 moeten staan. Als je wint hebt je verdient gewonnen. Hoef je nog niet de meeste kansen te hebben gehad. Al kan je wel als beste verdedigen.

Hard gewerkt maar het voetbal leek af en toe helemaal nergens op.
Dom balverlies, kansloze ballen naar voren trappen en slecht uitgespeelde mogelijkheden.
Snap niet dat Streppel nog 4-3-3 speelt. Zonder echte buitenspelers is het echt niet om aan te zien.
Hoopte voor het seizoen dat Willem ll minimaal op een 15 zou eindigen, maar volgens mij wordt dat nog heel erg lastig.

Onterecht, gelijkspel was betere afspiegeling van de wedstrijd geweest. Mja zolang wij spelers als van de velden op blijven stellen komen we terecht in de 4e klasse. 1 lichtpunt: andersen wauw wat een speler

'ouasim Bouy was verantwoordelijk voor het enige doelpunt van de wedstrijd: zijn vrije trap werd onderweg aangeraakt en kon daardoor niet meer gekeerd worden door Mickey van der Hart.'

Zoals Rob Geus zou zeggen: Man, man, man...

Uiteraard scoorde Bouy, met een gelukkige vrije trap en had Lamprou het nakijken.

Slechte pot, verdiende winnaar. Hoewel beide weinig voor elkaar onder deden.

Jorri, rood witte stok al gevonden? Die zwarte geleidenhond heb ik al voor je deur gelegd. Incidentele dreiging van W2, nooit recht op 3 pnt gehad, zelfs niet op 1. Pec gewoon de betere, al waren beide ploegen niet groots

Echt geweldig deze overwinning zo gaat pec toch weer lekker de interland week in.

Slordige wedstrijd maar ik vind deze overwinning wel verdiend. Eerste helft ging gelijk op maar PEC was veel gevaarlijker. Tweede helft probeerde Willem II wel meer maar er zat op een of andere manier geen idee achter in het team.

4 oktober 2015 om 00:25

Dat interview ook bij de nos. Ja totti dit dat. Gewoon van richting veranderde vrij trap. Buitenspel goal ook niet terug gezien

En ik maar denken, met die Bouy wordt het niks meer. Nu speelt hij toch wel mooi bij een top 5 club in Nederland

Mooi dat van der hart gewoon een degelijke wedstrijd gekeept heeft. Kan hij gebruiken en de supporters ook. Lekker!

4 oktober 2015 om 08:05

Een fantastische redding van Van der Hart op een vrije doorgang van Willem II. Maar volgende wedstrijd verwacht ik hem toch weer op de bank. Onzekere keeper waar de overigens goed spelende verdediging van PEC toch wel onrustig van wordt. Mooie overwinning, en een boven verwachting presterend PEC Zwolle.

Het was niet geweldig gisteren, maar dat maakt in zulke wedstrijden niet uit. Het gaat er in eerste instantie om dat je zulke wedstrijden wint, want er gaat een periode aankomen dat het kwartje net verkeerd valt. Dit vond ik net zo'n wedstrijd die beide kanten op kon vallen, al vond ik Willem II voetballend wel heel erg tegenvallen (al was PEC ook niet veel). Ik viel mij vooral deze wedstrijd hoeveel wij hebben geïnvesteerd in fysiek en hoeveel voetbal in de selectie wij hebben ingeleverd. Uiteindelijk vond ik dit wel een terechte overwinning, omdat PEC de wedstrijd wel onder controle had en wij op die enorme kans van Van der Velden na geen een keer in de problemen zijn gekomen. Zoals Jans al vooraf zei: dit zijn bonuspunten en die moet je koesteren.

Wie die punten geeft weet ik niet. Maar dat slaat echt nergens op. Lamprou keepte een geweldige wedstrijd. En om hem dan met zo'n punt weg te zetten dat slaat echt nergens op.

Ik was gisteren toeschouwer van deze wedstrijd. Een gelijkspel was eindelijk dik de verhouding. PEC kwam voor door een gelukkige vrije trap. ,

5 oktober 2015 om 07:10

Pec had veel meer dreiging en het was wachten op de 0-2, Willem 2 speelde aardig tot de 16 meter

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren