Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Pasveer kon zich niet onderscheiden bij penaltytests: ‘Geen bal tegengehouden’

Laatste update:

Remko Pasveer is trots op het feit dat hij tegen Polen zijn debuut voor het Nederlands elftal heeft gemaakt. Met de doelman van Ajax op goal hield Oranje in Warschau de nul. Pasveer (38 jaar en 318 dagen) is na Sander Boschker (39 jaar en 224 dagen) nu de oudste speler ooit in het Nederlands elftal. "Er is weinig tijd en de bondscoach wil mij ook zien, dat is denk de voornaamste reden dat ik speelde.”

“Dit is wel een van de mooiere avonden van mijn leven", zei Pasveer na afloop van het Nations League-duel in Warschau voor de camera van ESPN. “Een paar jaartjes terug had ik dit absoluut niet kunnen dromen.” De sluitpost is eerste doelman bij Ajax en dus kwam zijn selectie voor Oranje voor hem niet als een algehele verrassing. “De laatste maanden zat het er wel een beetje aan te komen, ook omdat er veelvuldig contact was. Maar nu mocht het eindelijk zo zijn.”

Pasveer kreeg tegen Polen de voorkeur boven Jasper Cillessen en Mark Flekken. “De bondscoach maakt goede keuzes, hè", grapte Pasveer. “Ik wist het vrij snel toen ik aankwam. Leuk nieuws natuurlijk, voor de rest was het focussen op de trainingen en de jongens zo goed mogelijk leren kennen. Er is weinig tijd en de bondscoach wil mij ook zien, dat is denk de voornaamste reden dat ik speelde.”

Pasveer nam eerder deze week ook als keeper deel aan de penaltytests van Van Gaal. Toch denkt hij niet dat hij het doel tegen Polen verdedigde doordat hij daarin uitblonk. “Wat ik heb gedaan? Dat weet ik zelf ook niet. We hebben wat testen gedaan. Wat er uit komt, krijgen we nog te horen. Ik heb geen bal tegengehouden, dus ik denk niet dat ik op basis van die tests keepte.”

Van Gaal was blij met het optreden van Pasveer en dat Oranje eindelijk weer eens de nul wist te houden. Toch was de bondscoach niet louter positief over de kersverse debutant. “Nou, ik heb nog wel wat aan te merken op hem, maar hij houdt de nul”, zei van Gaal bij de NOS. “Al doet eigenlijk het hele team dat. Hij heeft het geluk dat het spel bij balbezit tegenstander heel goed werd uitgevoerd. Dat was ook mijn eis van voor de wedstrijd, dat we de nul zouden houden. Het doordekken en het knijpen van de wingbacks die dan rugdekking verzorgen; dat hebben we heel goed gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mijn voorkeur gaat uiteindelijk toch uit naar Cillessen op het moment. Pasveer doet het goed, daar niet van hoor, maar gevoelsmatig heb ik toch het idee dat Jasper met zijn ervaring en zijn talent toch de betere keus is. Daarnaast is hij natuurlijk ook een stukje jonger, dus qua fitheid en atletisch ook een streepje voor (vind ik). Ben bij pasveer gewoon bang voor een Stekelenburg scenario zoals op het EK.

23 september 2022 om 08:05

Idem. En het is vooral hopen dat Bijlow zijn vorm weer hervinden kan. Maar Cillessen (of Flekken, ik blijf hem hier echt onderschat vinden) zijn ook oké doelmannen voor Oranje.

23 september 2022 om 08:09

Qua pingels maar het trouwens dus niets uit. Of je nu Pasveer of Cillessen hebt die ze geheid door laten. Ik denk dat wat betreft penaltys, dat Noppert en Bijlow er goed uit gaan komen, met hun immense armen en sowieso de lengte (noppert althans) waarmee je toch iets uitstraalt in het doel.

23 september 2022 om 08:18



Bijlow heeft in 2 seizoenen 10 pingels tegengehad in de ED (bron transfermarkt) en er 1 gestopt.

Edit en voor zover ik kan kijken totaal 12 pingels tegengehad ind e ED en er 1 gestopt..

23 september 2022 om 08:20

Immense armen van Bijlow? Die is precies net zo groot als Pasveer. Beide zijn geen penalty killers. Wat dat betreft hebben we niet 1 echte penalty killer bij Oranje, al ken ik de geschiedenis van Noppert niet zo goed. Krul was nog een redelijke stopper, maar die gaat sowieso niet meer mee.

23 september 2022 om 08:33

Ik bedoel qua uitstraling. Ik weet dat ze even lang zijn, maar voor mijn gevoel heeft hij van die apenarmen

23 september 2022 om 08:43

Waarmee hij dus geen pingel stopt. De uitstraling van al onze keepers houdt niet over (persoonlijke mening). Het zijn allemaal van die lieve jongens, niemand heeft die uitstraling van een Oliver Kahn met een over mijn lijk kop.

23 september 2022 om 08:56

Jij hebt het over een incidentele penalty tijdens een competitie wedstrijd denk ik, niet een moment om van keeper te wisselen. Tijdens een toernooi, zeker tijdens een penaltyserie op een toernooi zijn er vaak de beroemde "lijstjes" met favoriete hoeken van de penalty nemers. Cilissen blonk uit (dacht tegen Spanje) in eigenwijs zijn. Als je de penalty serie van PSV-Feyenoord 2018 ziet, waarin Bijlow prima gecoached wordt: dat lijkt op Krul tegen Costa Rica.

23 september 2022 om 08:59

Oliver Kahn... daar noem je wel iemand. Ik weet nou niet of je echt die kop moet willen hebben haha, maar die ging wel dwars door je heen

23 september 2022 om 09:03

@erasmus, nou geef je er wel een mooie draai aan. In de wedstrijd zelf weet de keeper ook wie de vaste penaltynemer is en wat zijn favoriete hoek is. Daar zijn net zo goed lijstjes van. Of denk je dat ze in een wedstrijd maar iets doen?

23 september 2022 om 09:18

@erasmus: Merci. Dit bedoel ik inderdaad. Noppert heeft die uitstraling ook. Even los van statistieken. Maar bij Rochus is dat lastig aan zijn verstand te brengen.

23 september 2022 om 09:26

bijlow heeft ook in de jc schaal 2 pingels gestopt en een penalty van haaland dat ik nog weet

23 september 2022 om 09:50

Dat is dus nu al meer dan Cilissen in zn hele carrière. Echt arme troef als we met een keeper van NEC in de basis op het wk moeten spelen.

23 september 2022 om 09:57

Je bedoeld dat je ongelofelijk vind dat de keeper van NEC de beste van Nederland is , dat is het inderdaad "arme troef" maar dan meer naar de topclubs in nederland

23 september 2022 om 11:36

Beetje gek, Slaojkut. Het moet toch niets uit maken waar je beste keeper keept? Je weet toch waarom hij naar NEC gegaan is? Het is zijn thuis. En je ziet dat hij lekker in zijn vel zit.

23 september 2022 om 23:41

Cillessen zou inderdaad goed kunnen keepen op het WK, maar voor de penalty's heb je met een bepaalde uitstraling toch een voordeel. Cillessen komt enigszins onzeker over en daarin denk ik dat een Pasveer wel een voordeel heeft. Jasper kan er ook niks aan doen, zo is zijn uitstraling nou eenmaal. Tenmiste, misschien als hij zijn kop kaal scheert, flinke tattoo's in zijn nek en op zijn armen laat zetten en daarbij leert om agressief te kijken, compenseert dat wel enorm... 🤣

Mooi debuut , eerst zo rustig reageren toen hij geselecteerd werd . En dan nu toch een van zijn mooiste avonden vinden .
Vind cillesen nog steeds beter dus hoop ook dat hij op het wk gaat keepen .

23 september 2022 om 08:08

Ja geselecteerd? Betekend niet dat je dan gelijk je debuut mag maken? Daarnaast als keeper je debuut maken en de 0 houden is wel een jongensboek?

23 september 2022 om 08:28

De nul houden met pak hem beet drie schoten op goal mag ook wel…

Ook al die voorbeelden van de nul houden bij Ajax zou een kenner toch niets moeten zeggen als er een verdedigend blok van alvarez, martinez en timber staat… daar komt geen eredivisieclub doorheen… vergelijk dat eens met cillessen of flekken.

23 september 2022 om 08:38

Vergeet niet hoe het ging toen Onana afgelopen seizoen pasveer verving tijdens diens blessure, toen viel de verdediging helemaal uit elkaar. Verdedigers verdedigen ook beter als ze weten dat er iemand achter ze staat die hen snapt en waar ze op vertrouwen. Dus al houd je maar 3 ballen tegen, je zorgt mede dat er niet meer op je af komen.

23 september 2022 om 13:01

Vind pasveer minstens zo goed en qua communicatie een stuk relaxter. Je zag gisteren even met Timber een aanvaller dollen. Verdediging wordt gewoon beter gecoached waardoor ze rustig zijn aan de bal. Bij Ajax zie je dit ook bij hem.

Leuke gozer, heeft zeker de gunfactor. Verder ook een prima keep! Zowel voetballend als op de lijn.

23 september 2022 om 08:28

Het stomme is dat ik dat ook elke keer denk, maar dan ook besef dat hij richting Onana niet echt heel netjes was. Hij had kritiek op Onana omdat Onana voor eigen belang ging en niet Ajax aan hem liet verdienen, maar zei daarbij niet dat hij hetzelfde met Vitesse had gedaan.

23 september 2022 om 08:43

Pasveer was toen al 36 en Onana op zijn top van zijn kunnen, daarnaast heeft pasveer zover we weten niet van verkeerde snoepjes gesnoept😜 maar inderdaad beetje hypocriet is het wel.

23 september 2022 om 09:05

Haha, jij draait alles om Janssen. Clubman Pasveer had terecht kritiek op het ronduit asociale gedrag van Onana dat zowel sportief als zakelijk Ajax keihard liet vallen. Dat iemand als Pasveer die als mens sowieso een klasses verder is dan Onana, is totaal gerechtvaardigd.

23 september 2022 om 10:37

Wat draai ik dan om? Pasveer heeft kritiek dat Onana voor zichzelf kiest en Ajax geen transfersom gunt. Deed Pasveer niet precies hetzelfde toen hij naar Ajax ging ? Hij kon bij Vitesse tekenen (ze waren mondeling eigenlijk al rond (zover ik begrepen heb)) maar hij kiest een voor hem betere uitdaging. Is dat niet precies hetzelfde wat Onana gedaan heeft ?

23 september 2022 om 13:03

Sorry, had hij per ongeluk" de verkeerde pilletjes geslikt bij Vitesse? Vervolgens gaat Onana nog even stoer over zijn contract verlenging en keept hij helemaal ruk.
Das niet hetzelfde natuurlijk

23 september 2022 om 13:26

Volgens mij heb ik het helemaal niet over pilletjes slikken of welk gedrag dan ook gehad. Wat daar gebeurd is keur ik ook volledig af en elke kritiek die daarover komt is ook meer dan terecht.
Het gaat mij erom dat Pasveer Onana beschuldigd voor eigen belang te gaan en de club te laten stikken. Dit zelfde heeft hij bij Vitesse gedaan. Dan vind ik het wel heel vreemd dat iemand die precies hetzelfde (op dit gebied) gehandeld heeft te beschuldigen.

Weet je nog, toen Pasveer moest starten aan het begin vanã£â¢ã¢â€šâ¬ã¢â¦vorig seizoen? Onana was inmiddels verguist. Ajax zou de markt op moeten voor een nieuwe keeper! Want met Pasveer, daar kan je de oorlog echt niet mee winnen. Vervolgens houdt Ajax met hem in het hok, historisch vaak de nul, maar werd daarvoor nog lang de credits aan Timber en Martinez gegeven. Ook aan het begin van dit seizoen lees ik de roep om een nieuwe keeper en bijna komt Vlachodinos (of hoe heet die.). Maar Pasveer is weer eerste keus en staat er gewoon op zijn 38e. Het is wachten op zijn eerste echte fout in bijna 2 jaar, maar dan zal de roep om een nieuwe keeper er ook snel weer zijn. Want met Pasveer win je de oorlog niet.

Maar ik snap wel dat hij zo glunderend interviews geeft. Debuteren op je 38e!! Mooi man.

23 september 2022 om 08:15

Haha je kan ook overdrijven. Hij maakte een afgrijselijke blunder tegen Sporting en ook tegen Benfica was heel slecht. Verder eens, prima keeper die door zijn leeftijd zich niet gek laat maken. Maar toch heb ik bij hem nog steeds het gevoel dat het echt mis kan gaan, dus ik zou toch gaan voor Cil of Bijlow (mits die zijn vorm weer hervindt).

23 september 2022 om 11:54

Hey Jizzy, overdrijven? Hoe dan?
Die blunder tegen sporting die kennen we inderdaad nog, vanaf toen is de roep volgens mij ook harder geworden. Maar 2 duels van de inmiddels…60 of zo die hij gekeept heeft. Iedereen mag natuurlijk zijn mening hebben, maar in mijn ogen is dit een boven gemiddeld presterende keeper. En zelfs bij een volgende fout, zou daar voor mij geen verandering in komen. Hij is altijd al een prima keeper geweest, maar lijkt wel net als wijn, is net wat beter geworden door rijping 😉

23 september 2022 om 12:58

Je zegt letterlijk dat hij zijn eerste fout nog moet maken, dat vind ik dus overdreven omdat hij er al een paar gemaakt heeft. Alsnog heel weinig, maar niet 0. Verder ben ik het eens met je betoog :-)

23 september 2022 om 14:32

Tegen Benfica keepte hij volgens mij met een gebroken vinger, de blessure die hem daarna aan de kant hield en we ineens weer Onana in de goal hadden. Niet zo raar dat je met een gebroken vinger opgelopen in de warming up slecht keept. Denk niet dat hij dit direct door had. Helaas hadden we toen ook geen vervanger.

23 september 2022 om 16:25

@jizzzy: Veel empathie heb je niet naar mijn mening. Pasveer keepte die wedstrijd noodgedwongen met zijn gebroken vinger. Ga je het dan een blunder noemen? Als er een vervanging was die wedstrijd, had hij helemaal niet gekeept. Pasveer is echt een topkeeper voor ons.

23 september 2022 om 16:26

@djkylian: Er was geen vervanger omdat de andere keeper (gorter) toen ook geblesseerd afhaakte in de warming up. Er was simpelweg geen vervanging dus moest hij wel met zijn gebroken vinger.

24 september 2022 om 17:31

Jij bepaalt voor mij niet of ik wel of geen empathie heb. Als je een gebroken vinger hebt, betekent dat niet dat je niet meer naar de grond kan komen. Hij dook gewoon over een bal heen. Heeft niks met die vinger te maken. En en schot tegen je hand ook niet. Twee fouten dus. De gigablunder tegen Sporting nog daargelaten. Ik vind het een prima keeper, maar topkeeper gaat me echt te ver. Pasveer wilde overigens zelf keepen met die vinger, de pijn werd gaandeweg de wedstrijd pas erger want hij had aanvankelijk niet eens door dat de vinger gebroken was. Maar maak er vooral een sappig verhaal van, hing zijn vinger misschien uit zijn handschoen? En zat het bot er niet doorheen? Oi oi.

23 september 2022 om 08:18

Ik deel deze mening nog steeds , het is meer door te weinig goede keepers aantrekken dat hij nu in de goal staat . Hij doet het daarentegen wel goed maar hij had in principe nooit onder de lat moeten staan . Als dat wel zo is dan zou je als Ajax zijnde ook volgend seizoen niet naar een nieuwe keeper op zoek hoeven gaan , hij kan nog wel een jaartje mee dan

23 september 2022 om 19:24

Ik vind ook niet dat Ajax naar een nieuwe keeper op zoek hoeft, ben echt prima tevreden met Pasveer en ik hoop dat ze 1 van de jonkies kunnen opleiden om het op termijn over te nemen.

23 september 2022 om 08:39

Amen! Iedereen heeft zich erop ingesteld dat Pasveer niet goed genoeg is, dus kijkt er ook zo naar. Hij doet het ongekend goed, straalt rust uit, maakt de ene mooie redding na de andere. Maarja, zijn leeftijd en het feit dat iedereen denkt dat hij niet goed genoeg is maakt dat we vinden dat ie eigenlijk vervangen moet worden. Topkeeper, en heel erg blij mee!

23 september 2022 om 08:50

Ajaxaddict. Maakt de ene mooie redding na de andere? De wedstrijd zoals gisteren is toch voor hem de gemiddelde wedstrijd van Ajax? Az hut was een uitzondering. Meerdere tijd van de wedstrijden heeft hij niks te doen

23 september 2022 om 09:11

Liverpool gemist? Daarbij is het ook de bedoeling dat hij bij Oranje ongeveer even veel te doen heeft als bij Ajax en als het moet, net als Ajax in de CL weleens heeft, dat hij er dan staat.

23 september 2022 om 09:41

Myvision. Ja ik wacht nog steeds op het moment dat je de 5 wereldreddingen beschrijft, ik heb ze in ieder geval niet gezien. Haast elke bal was recht op hem af. En dan hoor je 'hij positioneert zich goed', alsof andere keepers naast hun goal staan. En op een WK ga je sowieso een wedstrijd krijgen dat je onder druk staat en dan wordt die echt getest. Ging Stekelenburg (die jij voor het EK helemaal zat op te hemelen) ook niet bepaald goed af. Want dan zijn de teams wel ietsje beter als Polen.

23 september 2022 om 13:01

Myvision als haast elke bal recht op een keeper gaat is dat geen toeval meer. Eerder dat de keeper inzicht heeft waar de bal komt.

23 september 2022 om 15:28

Pasveer met afstand beste reddingspercentage van de ED afgelopen seizoen. Dit seizoen sterk in pittige wedstrijden tegen Liverpool en AZ en voor de rest nooit in de problemen gekomen. Heeft rust aan de bal en is erg goed in het aansturen van de achterhoede. En nog steeds mensen die kritiek hebben en verlangen naar een Bijlow uit vorm. Soms moet je het maar gewoon laten want zit er geen logica meer in lol

23 september 2022 om 15:35

Helemaal eens Ducktaildo, ik zou ook wel eens 5 onderscheidende reddingen van Pasveer horen, maar feit dat er niet eens 3 genoemd worden zegt wel voldoende.

Dan kun je iedere samenvatting van pak hem beet NEC er in ieder geval 1 zien.

23 september 2022 om 09:38

Als je zo'n oude keeper hebt dan moet je een toptalent hebben klaarstaan. Ajax heeft alleen Gorter. Volgens mij was iedereen wel redelijk overtuigd van Pasveer, maar een grote club als Ajax moet het risico dat hij wegvalt voorkomen.

Tis wel een leuke vent die Pasveer. Ook wel geinig, een keer iemand van mijn leeftijd in oranje

23 september 2022 om 08:44

Ben jij al 68 joh?

23 september 2022 om 08:56

Ik vind t ook een leuke vent. Lekker nuchter, pakt in de herfst van zijn carriere nog even een kampioenschap, CL en Oranje mee en is daar oprecht blij mee. Geen teleurstelling als ie er niet bij is, maar oprechte blijdschap als ie er wel bij is.

Daarnaast straalt ie rust en kalmte uit en zet ie alles goed neer, dat is voor een voor een verdediging ook wel lekker hoor. Zag je vorig jaar bij Ajax ook: Onana (wat eigenlijk een betere keeper is) kwam er weer in, maar de rust was meteen verdwenen achterin. Blijkbaar is dat ook een kwaliteit.

23 september 2022 om 09:55

Denk je dat dat alleen met onana te maken heeft ? Of kwam hij er toevallig in toen Ajax weer een dipje had ? Want dat hebben ze ook wel een maand in het seizoen . Tja als je dan invalt heb je het niet makkelijk

23 september 2022 om 12:04

Dat coachen wat Pasveer de hele wedstrijd doet...de rust die hij uit straalt dat vonden de verdedigers heerlijk hebben ze al gezegd. Onana is een bron van onrust en coacht niet. Alle vertrouwen en rust was achterin weg. Dat was meteen te merken. Dat uit vorm raken dat kwam precies in die periode.....rara hoe kan dat.

23 september 2022 om 12:42

Dat jaar daarvoor ook een dip , toen was onana ook keeper en bleef keeper dus ligt niet alleen aan de keeper

23 september 2022 om 09:40

Hadden we vorig jaar met opa Stekelenburg toch ook? Of keepte hij alleen alsof hij 83 was?

23 september 2022 om 11:00

Wordt echt geinig als er iemand van mijn leeftijd in Oranje gaat spelen ...

Ik ben persoonlijk wel blij voor Pasveer. In alle eerlijkheid verdiende hij het ook al een paar jaar eerder (op zijn minst een kans om opgeroepen te worden), want in zijn laatste anderhalf jaar bij Vitesse was hij echt uitstekend en hield hij de club zo vaak in de wedstrijd. Maar goed, de stap om opgeroepen te worden vanuit Vitesse is blijkbaar nogal groot, want in diezelfde periode werd Bazoer ook zo nu en dan genoemd maar uiteindelijk kwam het er nooit van (al zal dit ook wel te maken hebben met zijn afwijkende rol bij Vitesse).

Los van dit artikel denk ik dat Remko voor de defensie van Oranje gisteravond een enorme rust in de branding moet zijn. Hij is zo kalm en straalt ook uit dat zijn defensie op hem kan rekenen. Natuurlijk zal zijn leeftijd vast een rol spelen, maar tegelijkertijd debuteerde hij pas. Mooi om te zien dat het net lijkt alsof hij al jaren het doel van Oranje verdedigt. Dat is wat hij op mij uitstraalde in ieder geval.

23 september 2022 om 12:02

Zijn coaching gaat ook de hele wedstrijd door en verdedigers vinden dat vaak heel fijn. Geeft toch een soort van extra muur

23 september 2022 om 13:31

Je zag ook vorig jaar bij Ajax dat Timber met Martinez met Pasveer op goal een veel beter duo leek te zijn dan met Steekelenburg of Onana in de goal. Timber en Martinez leken ineens hele andere verdedigers, waarbij zelfs ploegen als RKC grote kansen kregen. Het leek erop dat de coaching van Pasveer daar een hele belangrijke rol in gespeeld had.

Hij wordt behoorlijk overschat, is zwak in de één op één en als die bij Vitesse had gezeten had geen haan erna gekraaid.

23 september 2022 om 12:03

Zwak een op een? Daar heeft hij de afgelopen tijd bij Ajax weinig last van

23 september 2022 om 12:12

Dit zei van Hooijdonk gisteren ook voor de wedstrijd. Hij zat echt te zoeken naar een reden om Pasveer niet goed genoeg voor Oranje te vinden. In paniek noemde hij dit maar. Heel vervelend voor die mensen dat Pasveer het maar goed blijft doen.

23 september 2022 om 12:33

Dat zagen we inderdaad weer tegen AZ.

23 september 2022 om 12:54

el feno: zieligerd! 1 zwaluw maakt nog geen zomer!

23 september 2022 om 13:28

Ik vond hem tegen AZ misschien wel de beste speler van Ajax. Volgens mij is het toch moeilijk te ontkennen dat Pasveer het gewoon goed doet bij Ajax. Daarbij ben ik het wel met je eens dat je je af kunt vragen of hij ook opgeroepen was als hij nog keeper bij Vitesse was geweest.

Pasveer is de logische keuze als eerste doelman voor Oranje imo. Staat gewoon prima te keepen in de CL (als enige NLse doelman) en voor Ajax. De beste man is wat oud, maar wat kan ons dat rotten als hij er staat in November?

Duidelijk de beste goalie die we hebben, hoeven we verder niet moeilijk over te doen.

23 september 2022 om 15:28

Wat boeit die Champions League? Omdat die daar toevallig wel ballen tegen moet houden en in de eredivisie er amper een schot op goal komt? Newsflash misschien maar op het WK zullen er wedstrijden komen dat Oranje wel degelijk de onderliggende partij zal zijn. Dan tellen niet die schoten van 32 meter afstand van Cambuur niet...

Leuke reserve maar niet beter dan Flekken, Cillessen of Bijlow.

23 september 2022 om 15:30

Oh ja want Bijlow gaat in Oranje al die ballen er wel uit halen en Pasveer niet en dat baseer je op wat eigenlijk????

23 september 2022 om 15:42


Ik baseer me op het feit dat Pasveer behoorlijk overschat lijkt te worden. Ik heb hem nog nooit een redding zien maken die een Bijlow (zelfs niet in vorm) niet zou maken. Dat hij nu een paar ballen tegen zich aangeschoten krijgt zegt mij helemaal niets.

Dat die bij Ajax paar wedstrijden de nul houdt geeft me helemaal een ongemakkelijk gevoel... Soort flashback naar het EK waar Stekelenburg mocht opdraven na 3x de nul in Ajax 1 en er werkelijk geen reet van bakte. Als je wilt tekenen voor een kopie van het EK, dan zou ik voor Pasveer gaan.

24 september 2022 om 18:16

Pasveer wordt juist onderschat in Nederland. Deels terecht aangezien hij 38 jaar oud is. Maar als iemand gewoon goed werkt verricht voor de grootste club van NL en laat zien dat hij ook op CL niveau stand kan houden en geen gekke dingen doet dan mogen daar best wat meer credits tegenover staan.

De rest van het keepersgilde kan niet tippen aan de recente CV van Pasveer, dat is gewoon een feit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren