Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain zweet zonder absolute sterren maar bekert toch verder

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich na een moeizame avond alsnog bij de laatste 32 van de Coupe de France weten te voegen. Trainer Christophe Galtier liet vele sterren thuis, onder wie Neymar, Lionel Messi en Kylian Mbappé. De koploper van de Ligue 1 had die grote namen uiteindelijk ook niet nodig, al bood derdeklasser Chateauroux knap tegenstand. Hugo Ekitike zag zijn openingstreffer nog in de eerste helft ongedaan gemaakt worden, maar via Carlos Soler en Juan Bernat trokken de hoofdstedelingen alsnog aan het langste eind: 1-3.

Al na amper twee minuten spelen kreeg PSG de eerste grote kans van de wedstrijd, maar via Ekitike kon de score nog niet geopend worden. PSG domineerde zoals verwacht, had balbezit en dwong de thuisploeg tot fouten. Na zestien minuten spelen forceerde de Parijzenaren de voorsprong. Ekitike zocht met buitenkant rechts de verre hoek en zag zijn schot via de binnenkant van de paal tegen het net slaan: 0-1. PSG domineerde in het vervolg van de eerste helft, maar moest toch toezien hoe Chateauroux op gelijke hoogte kwam via Thio Ntolla, die scoorde op aangeven van Nolan Roux: 1-1.

Na rust bood Chateauroux meer tegenstand en dat leidde tot kansen aan beide kanten. Galtier besloot routine nodig te hebben en bracht de Spanjaarden Fabián Ruiz en Sergio Ramos binnen de lijnen. De wedstrijd werd intenser en beide ploegen bleken aan elkaar gewaagd. PSG trapte het gaspedaal in de slotfase daarom nog eens extra in en dat leidde een klein kwartier voor tijd tot de voorsprong. Een goede voorzet van Vitinha kwam bij de tweede paal terecht, waar Soler uiteindelijk simpel kon binnentikken.

Chateauroux kwam die klap niet meer te boven en in blessuretijd maakte PSG aan alle illusies een einde. Vitinha stuitte eerst nog op doelman Paul Delecroix, die in de daaropvolgende aanval alsnog moest vissen. Ruiz bereikte aan de linkerkant van het strafschopgebied Bernat, waarna de Spanjaard zijn harde schot in de verre hoek zag belanden: 1-3.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

je zou maar als psg zijnde niet alle prijzen in frankrijk pakken jaar in, jaar uit. het blijft natuurlijk voetbal maar je zou toch kapot moeten schamen als je niet al die bekers nationaal binnenharkt.

6 januari 2023 om 23:15

Ook wel een mooie positie om als club in te verkeren toch, net als Bayern zeg maar.

7 januari 2023 om 10:05

Verschil is alleen dat het bij bayern komt het door goed beleid dat ze aam de top staam. Bij psg is er iemand gaan zitten met een hele grote zak geld

7 januari 2023 om 00:56

Je zou maar als PSG spelen en elk jaar alle prijzen in Frankrijk pakken. Het blijft natuurlijk voetbal, maar het is toch bewonderenswaardig hoe ze blijven presteren en hun successen behalen. Echt heel knap.

7 januari 2023 om 09:29

Maar dat doen ze niet.

7 januari 2023 om 11:25

Alleen pakken ze jaar in jaar uit niet alle prijzen en dat maakt het eigenlijk best wel een trieste club. Meer geld uitgeven dan alle andere teams in de competities bij elkaar en dan nog niet alle prijzen pakken.

Wat ging het weer moeizaam. Ik weet dat de sterren er niet bij waren, maar dit leek nergens op. Het hele team lijkt na de WK break niet meer bij de les te zijn. Dat Galtier in de laatste minuten een verdedigende middenvelder erin bracht en een spits eraf haalde om de overwinning over de streep te trekken zegt alles.

Ook met sterspelers speelt PSG soms moeizaam. Dit kan gebeuren in bekerwedstrijden hoor. Dat is ook de charme ervan. Kijk maar naar andere grote competities en hoe moeilijk de ploegen van het hoogste niveau het hebben met laagvliegers en verrassend uitgeschakeld worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren