Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Paris Saint-Germain verspeelt punten en kan magische grens vergeten

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft vrijdagavond niet kunnen winnen. Het team van Unai Emery moest genoegen nemen met een remise tegen Amiens: 2-2. Door dit puntenverlies kan PSG de magische grens van honderd punten in de Ligue 1 niet meer halen. Met nog twee duels te gaan is 98 punten nu het hoogst haalbare. Nummer twee Olympique Lyon heeft twintig punten minder, 72, en speelt zondag in eigen huis tegen Troyes.

Het team van Emery ging met een minimale voorsprong de rust in, dankzij een treffer van Edinson Cavani, maar PSG had meer doelpunten kunnen maken. Doelman Régis Gurtner hield Amiens, dat goed aan de wedstrijd startte, echter op de been, en moest alleen in de 26e minuut de bal uit zijn doel halen. Na een heerlijke steekpass van Javier Pastore ontdeed Cavani zich van Gurtner en werkte hij het leer tegen de touwen: 0-1.

Amiens startte goed aan het tweede bedrijf en kreeg meteen loon naar werken. Moussa Konaté kreeg tijd en ruimte om uit te halen en schoot de bal laag achter Alphonse Areola: 1-1. Na dik een uur spelen dacht Cavani na een goede individuele actie een strafschop te krijgen, maar de arbiter zag niets in zijn valpartij. In dezelfde minuut sloeg PSG alsnog toe: Christopher Nkunku vond wat ruimte en plaatste de bal heerlijk in de verste hoek: 1-2.

De landskampioen stapte echter niet als winnaar van het veld. Tien minuten voor het einde kreeg Konaté weer tijd en ruimte, dit keer van Presnel Kimpembe, en ging Areola niet vrijuit bij zijn lage schot: 2-2. PSG was in het restant van het duel nog dicht bij de 2-3. Bakaye Dibassy haalde een inzet van Cavani uit de doelmond, Gurtner keerde een volley van Angel Di Maria en ook Kylian Mbappé had het vizier niet op scherp staan.

Denk jij dat Paris Saint-Germain op 98 punten gaat eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Meteen ook de enige uitdaging voor PSG in de Ligue 1. Doet me denken aan oude games die je opnieuw speelt om score/tijdrecords te verbeteren op easy mode.

Het moment dat je 80% van het seizoen zelf speelt en wint met monsterscores en de laatste 20% simuleert waarin je nipt van kleine teams verliest. Daar gaat je record.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren