Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Paris Saint-Germain kondigt snel man van 45 miljoen euro aan’

Laatste update:

Grzegorz Krychowiak, de man die zaterdagavond de beslissende strafschop erin schoot tegen Zwitserland, staat voor een transfer. Onder meer France Football en Przeglad Sportowy melden dat Paris Saint-Germain en Sevilla nagenoeg rond zijn over een transfersom van 45 miljoen euro.

/

Dat is tevens het bedrag dat als gelimiteerde transfersom in het tot medio 2019 doorlopende contract van de 26-jarige middenvelder is opgenomen. De transfer wordt naar alle waarschijnlijkheid volgende week aangekondigd en ook Stade Reims zal met smart op die bevestiging wachten. Die club bedong in 2014 namelijk een doorverkooppercentage.

Krychowiak, 38-voudig international van Polen, speelde in de jeugdopleiding van onder meer Arka Gdynia en kwam daarna uit voor Girondins Bordeaux, Stade Reims, Nantes en dus Sevilla. In dienst van de Andalusiërs kwam Krychowiak tot dusverre tot vijf doelpunten en zes assists in negentig officiële wedstrijden.

Een goede aanwinst voor Paris Saint-Germain?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou een goede aankoop zijn voor PSG, maar betwijfel of hij echt nodig is. Al kent Emery hem natuurlijk, dus denk dat hij wel een basisplek gaat krijgen. Als vervanger hoop ik dat Sevilla gaat voor Coquelin, geweldige breker die minder speeltijd gaat krijgen door de aankoop van Xhaka (en misschien Kante), dus misschien zijn opties wil overwegen

25 juni 2016 om 19:16

Weet niet of Coquelin op de positie van Krychowiak bij ons kan spelen. Coquelin is ook meer een speler die graag passt toch? De vdm positie bij Sevilla is gewoon ballen veroveren en inleveren.

25 juni 2016 om 21:12

Coquelin kan ook gewoon breken en inleveren, maar is qua passing ook gewoon goed. Een echte bijtertje, heeft sinds zijn verhuurperiode echt laten zijn bij de beste CVM's van de PL te horen samen met Kanté, Dier en Can

26 juni 2016 om 01:46

Sevilla kennende zullen ze wel een waardige vervanger halen. Ik schat Krychowiak zeker wel hoger in dan Coquelin.

26 juni 2016 om 11:21

Gaat denk ik ook geen bekende opvolger worden van Krychowiak.

25 juni 2016 om 19:25

Perfecte aankoop. Baas middenveld hebben ze nu met verratti-deze pool-matuidi. Hoewel ik eigenlijk had gezien met een middenveld verratti- di maria- matuidi. En een buitenspeler als aankoop ala shaqiri. Maar nu moet di maria daar weer spelen

Denk dat Motta en/of Rabiot wel zal vertrekken.

25 juni 2016 om 18:43

Rabiot is geen verdedigende middenvelder, maar meer een 8. Met Krychowiak is ons middenveld voor volgend jaar zo goed als rond. Motta en Krychowiak gaan zich richten op de 6 positie, Matuidi en Verratti zijn zeker van hun plekje en spelers als Rabiot, Nkunku en Ikone zullen door het vele aantal wedstrijden ook genoeg minuten maken.

25 juni 2016 om 18:50

Pastore uit het rijtje gelaten?

25 juni 2016 om 19:00

Als Pastore fit is, is het voor iedere ploeg een toevoeging. Echter is hij dit al een jaar niet geweest. Ik vermoed dat PSG hem dan ook graag wilt verkopen. Heeft in 5 jaar veel te wisselvallig gepresteerd en komt eigenlijk het best tot zijn recht op de 10 positie. Laat PSG daar nou juist niet mee spelen.

Een-tweetje met emery dus. Halen ze een echte topper mee in huis.

Hele aardige voetballer die het bij Sevilla uitstekend heeft gedaan. Persoonlijk vind ik 45 miljoen erg veel geld en ben ik erg benieuwd of hij daadwerkelijk wat toevoegt aan ons middenveld.
Hij zal zich moeten richten op de 6 positie en hierin de concurrentie aangaan met Motta, die ook al aardig op leeftijd begint te komen.

Het goede nieuws is wel dat Stambouli nu bijna op zeker zal vertrekken. Onbegrijpelijke aankoop die niks maar dan ook niks heeft toegevoegd.

Zo' n klasbak als krychowiak moet in betere competities spelen... niet in Frankrijk. Krychowiak bij een man utd, dortmund of arsenal zou niet misstaan. Een middenveld met krychowiak en xhaka, zou een aardige mix zijn van verdedigende sterkte en mooie passes naar de aanval. Betwijfel alleen dat Arsenal voor krychowiak 40 miljoen neerlegt, nadat ze dit al gedaan hebben voor xhaka.

25 juni 2016 om 19:33

Je moet niet alleen naar de competitie kijken, maar ook naar de club. Qua kapitaal hoort PSG namelijk bij de grote clubs van Europa dat graag de Champions League wilt winnen. Dan is het toch prachtig dat jullie nog een speler uit Polen hebben die na Lewandowski bij een grote kapitaalkrachtige club mag spelen?

25 juni 2016 om 19:40

Ligue 1 is gewoon een top 5 competitie, net achter de Serie a waarin veel talent rondloopt.

Haha wat een heerlijk bedrag weer. Ongelooflijk toch steeds wat Monchi flikt. Nu nog een vervanger halen, al heeft Sevilla al een jonge vdm uit Frankrijk al binnen.

25 juni 2016 om 19:34

@Thomas, weet je toevallig welke spelers Sevilla op de korrel heeft? Sarabia hebben jullie al, wat ik een zeer goede aankoop vind.

25 juni 2016 om 19:42

Kiyotake is ook binnen voor 6.5 miljoen en Immobile is teruggekeerd van een verhuur periode. Alan, Vargas, Smolov, Ziyech, Bacca, Ben Afra, Ben Yeder en Vietto zijn spelers die in verband worden gebracht.

25 juni 2016 om 20:40

Zitten zeker spelers bij die iets kunnen toevoegen. Bacca terughalen zal zeker een zekerheidje zijn voor goals. Vietto schijnt bij de halve PD in de belangstelling te zijn. Ben Arfa, als hij zijn hoofd er bij houdt is ook een goede speler.

26 juni 2016 om 11:24

Denk dat Bacca heel lastig gaat worden en we moeten eerst afwachten wat er met Gameiro gaat gebeuren. Ben Afra kan ook naar betere clubs. Vietto zou zeker kunnen, huurconstructie met optie tot koop denk ik.

Rico
Mariano
Rami
Carrico
Tremou
N Zonzi
Aankoop
Sarabia/Kono
Aankoop/Kiyo
Vitolo
Gameiro

Grzegorz Krychowiak is een goede speler, maar ik vraag me af of Paris Saint Germain hem nodig heeft. Voor zijn positie heeft PSG Benjamin Stambouli, Marco Verratti, Thiago Motta en Blaise Matuidi. Als Krychowiak daadwerkelijk komt, dan zal Stambouli en/of Motta vertrekken, maar ze zullen waarschijnlijk in een 4-2-3-1 formatie gaan spelen en dan zijn Verratti en Matuidi in mijn ogen de eerste twee keuzes.

Ik las ook een paar dagen terug dat Unai Emery Gregory van der Wiel graag bij PSG wou houden en zelf zou ik dat toejuichen. Hij is gewoon een prima back en als hij het vertrouwen krijgt, iets wat hij eigenlijk tot dusver nog niet echt heeft gehad in mijn ogen, presteert hij gewoon prima.

Prima aankoop die ik zeker zou toejuichen. Kent Emery goed en de Franse competitie ook natuurlijk. Staat verdedigend zijn mannetje maar kan ook aanvallend best wat toevoegen. Ondanks dat Motta veel heeft gedaan voor PSG komt hij toch op leeftijd en zie ik in Krychowiak een goede vervanger. Stambouli kan op zeker wel weg dan wat ik graag zie gebeuren

Weer goed gezien van Sevilla, Die club heeft toch redelijk wat knaken gepakt de afgelopen jaren met zulke spelers.

Mooi voor Reims dat ze mogelijk een flink bedrag kunnen beschrijven, na een degradatie

Mooie transfer, ook een goede speler al is 45 miljoen wel weer een enorme transfersom.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren