Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Palmer enige lichtpuntje bij Chelsea, dat zich blameert tegen tiental Burnley

Laatste update:

Chelsea heeft zaterdag op eigen veld niet weten te winnen van nummer achttien Burnley: 2-2. De Londenaren speelden het grootste deel van de wedstrijd tegen tien man, maar dat was niet voldoende voor de winst. Uitblinker Cole Palmer verzorgde de gehele productie van Chelsea. Burnley kwam tweemaal knap terug en was in de slotfase zelfs dicht bij een hele belangrijke zege.

Chelsea dacht al na twintig minuten spelen op Stamford Bridge aan de leiding te komen. Uit een check van de VAR werd de goal van verdediger Axel Disasi echter geannuleerd wegens buitenspel. In de periode daarna liet het tegen degradatie vechtende Burnley drie goede mogelijkheden onbenut om de score te openen in West-Londen.

Het kwam de formatie van manager Vincent Kompany duur te staan. Kort voor rust veroorzaakte Lorenz Assignon een strafschop en het kwam de Franse rechtsback op zijn tweede gele kaart van de middag staan. Burnley moest dus verder met tien man en Palmer benutte de strafschop: 1-0 voor Chelsea.

Palmer in illuster rijtje


De 21-jarige Palmer is de jongste Chelsea-speler ooit die in zijn debuutseizoen de grens van 20 goals en assists (12 om 8) weet te bereiken. Jimmy Hasselbaink (32), Eden Hazard (20) Diego Costa (23) and Cesc Fàbregas (21) gingen de jonge Engelsman voor wat betreft betrokkenheid bij minstens 20 doelpunten van Chelsea in hun eerste jaar voor de Londense club.

De voorsprong van Chelsea hield niet lang stand. Josh Cullen schoot twee minuten na de hervatting van buiten de zestien raak in de rechterbenedenhoek: 1-1. Manager Mauricio Pochettino greep in en stuurde Noni Madueke na een uur spelen het veld in, als vervanger van Conor Gallagher. Later kwam ook Raheem Sterling binnen de lijnen bij the Blues.

Diezelfde Sterling stelde Palmer met een mooie pass in staat om de voorsprong van Chelsea te herstellen in de 77ste minuut: 2-1. De voorsprong verdween echter opnieuw als sneeuw voor de zon. Dara O'Shea kopte raak vanuit een hoekschop, al zag doelman Djordje Petrovic er niet goed uit bij de inzet van de centrumverdediger.

In de slotfase ging het tiental van Burnley vol voor de winst en de bezoekers hadden pech toen Jay Rodriguez uit een corner keihard tegen de lat kopte. De invaller schoot vervolgens naast in de rebound. Aan de andere kant werd Sterling gestuit door Burnley-doelman Arijanet Muric toen hij voor het doel opdook. Winst voor Chelsea zat er desondanks niet meer in en er klonk dan ook boegeroep na het laatste fluitsignaal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Pochettino moet steeds zo vreselijk lachen als er commentaar is op zijn functioneren. HA-HA-HA-HA! Nou, wat een humor zeg! Je krijgt 2 goals tegen terwijl je met een man meer speelt tegen dé degradatiekandidaat! Je speelt in 45 minuten met een man meer de tegenstander niet meer dan 1 keer uit elkaar.. Er zit geen enkele lijn in het spel, iedere stap voorwaarts gaan gepaard met een dikke vette sprong achteruit.

Hoe is het in hemelsnaam mogelijk dat men deze ongelofelijke incompetente loser neer heeft weten te zetten! Was het zo belangrijk om lekker over hem heen te lopen als het gaat om transfers?
Het ergst vind ik dat hij (zonder ook maar een kritische vraag van de media te hoeven verwachten) mag spuien en roepen hoe vreselijk goed zijn verrichte werk is. Pochettino doet het zo ongelofelijk lekker, vind hij zelf!

Ik zal het nog even een keer opsommen:
- Een elfde plaats
- 16 punten achterstand op de nummer 4
- Geen progressie in het team
- Geen ontwikkeling bij de spelers

Nee Mauricio, je doet echt GE-WEL-DIG werk!

In eigen huis, tegen 10 man, tegen een degradatiekandidaat niet kunnen winnen is toch wel erg pijnlijk. Achterin geven we het te makkelijk weg en voorin kunnen we de spaarzaame kansen niet afmaken. Het gaat dit seizoen maar om een speler bij Chelsea en dat is Palmer. Wat een zegen in deze bagger tijden

Niet kunnen winnen van een degradatiekandidaat dat met 10 man speelt kan gebeuren (sarcasme). Gelukkig staan we volgens de statistieken 4de zegt Poch en dat is wat telt (sarcasme)!

30 maart 2024 om 18:13

Jij bent zeker nog zo'n ouderwetse voetbalfan? Zo eentje die naar het eindresultaat kijkt zeker? Daar moet je eens mee stoppen! Je moet kijken naar xG en hoeveel balbezit we hebben! Dat is veel belangrijker! Vraag maar aan de citroenenknijper uit Argentinië!

Palmer is voor mij echt de enige reden om dit naar dit Chelsea te kijken. Heerlijke speler

Deze titel kan je elke Chelsea wedstrijde gebruiken. Wat is Chelsea in godsnaam zonder Palmer. Het team loopt verder voor geen meter. Met Sterling wel als dieptepunt. Dat is echt een natte krant dit seizoen.

Chelsea twee jaar op rij in de middenmoot. Zelfs linkerrijtje halen is te lastig voor ze op dit moment. Kan nu wel zeggen dat zij als club niet meer relevant zijn voor de top en dat zal wel even zo blijven denk ik. Volgend seizoen zullen zij waarschijnlijk opnieuw strijden voor het linkerrijtje. Ik zie geen enkele progressie en veel geld uitgeven kan niet meer. De FFP regels houden dat tegen nu ze geen contracten tot 8 jaar uit kunnen smeren.

En dan nog zo een makkelijk gegeven penalty. Ze gaan amper in duel en hij ligt al op de grond. Het is geen mannensport meer voetbal maar dramaqueen voetbal. Tegenwoordig als je een duel aangaat is het al bijna fout. De refs zijn zo slecht dat je het voor normaal aan neemt. Want het wordt niet beter de refs. Alleen maar slechter

Bizar om met zo'n krankzinnig dure selectie (recente uitgaven) alsnog in de middenmoot te eindigen. Dit is al het 2e seizoen dat ze kwakkelen, geloof normaliter niet echt in de door media overdreven impact van de man langs de zijlijn, maar bij dit Chelsea maak ik graag een uitzondering. Sodeju zeg.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren