Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overtoom heeft contact met Nederlandse club: ‘We zullen het zien’

Laatste update:

Willie Overtoom is al geruime tijd clubloos, maar misschien maakt hij bij Go Ahead Eagles zijn comeback op de Nederlandse velden. De 29-jarige middenvelder maakte halverwege het seizoen 2012/13 de overstap van Heracles Almelo naar AZ, maar dat werd geen succes. Na een kort verblijf bij Zulte-Waregem zoekt hij nu al enige tijd naar een club.

/

Via Twitter kreeg Overtoom van een voetbalvolger de vraag voorgelegd of Go Ahead niets voor hem is. “Er is contact geweest”, luidt het antwoord van de Kameroens international. “Dus we zullen zien of dat wat kan gaan worden.” Go Ahead speelde de voorbije twee jaar in de Eredivisie, maar zakte daar eind vorig seizoen uit weg. Het staat op dit moment vierde in de Jupiler League.

Trainer Dennis Demmers beschikt op het middenveld al over twee dertigplussers: Tom Daemen en Sander Duits. De 28-jarige Jeffrey Rijsdijk en de 27-jarige Lars Lambooij brengen ook de nodige ervaring met zich mee, maar mogelijk is er dus ook nog ruimte voor Overtoom. Die maakte vooral indruk in de jaren die hij uitkwam voor Heracles Almelo. Daarin was hij in 143 wedstrijden goed voor 40 goals.

Go Ahead Eagles zou een prima club zijn voor Willie Overtoom

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nooit begrepen dat zijn carriere uit is gegaan als een nachtkaars..

16 december 2015 om 21:51

Ja had gedacht dat hij gewoon minimaal subtop nederland zou blijven spelen.

16 december 2015 om 23:05

We herinneren ons de Overtoom van Heracles die fantastisch speelde en de beste speler van Heracles was. Feit is echter dat hij na zijn overstap naar AZ echt helemaal niets heeft laten zien. Ik denk dat het voor hem geen slecht idee is om bij een kleinere club weer wat vertrouwen op te doen.

Cambuur moet hier zijn slag gaan. Eindelijk wat creativiteit erbij. Go Ahead is veelste laag gegrepen voor hem en die gaan dit jaar ook niet promoveren.

16 december 2015 om 22:25

@Ronal. Ik denk dat Go ahead beter zou zijn. Meestal voetbal je veel beter als je speelt voor de titel of prijzen en dat doet go ahead toch echt wel. Bij een degradatieteam komt niemand vaak echt uit de verf.

16 december 2015 om 23:52

Had ik ook al ergens geopperd. Zou een uitstekende aanwinst zijn voor Cambuur! Wat je zegt, beetje creativiteit erbij. Ik zie het wel zitten.

Bij Heracles was het een geweldige nummer 10, prachtige techniek wat een aanwinst zou dit zijn mits in vorm.

Hoezo probeert de Graafschap het niet?

16 december 2015 om 21:40

Koolhof komt na de winterstop terug.

16 december 2015 om 21:40

Ik dacht precies hetzelfde. Je ziet dat soort spelers nooit aan de Graafschap gelinkt worden. Misschien dat het een financieel plaatje is. Mocht dat daadwerkelijk het geval zijn, dan moeten ze hhet niet gaan doen. Niet financieel op je tenen gaan lopen, als je van te voren weet dat het lastig zzal worden om in de eredivisie te blijven.

De Graafschap moet gaan kijken wat hier mogelijk is. Als er een ploeg in de eredivisie is waar het aan creativiteit ontbreekt dan is het de Graafschap. Samen met Anouar Kali kan de graafschap 2 spelers hebben die een verschil kunnen maken plus je hebt iemand in je team die alle penalty's erin schiet.

Prima club voor Overtoom om naar Kowet te komen, kunnen hem goed gebuiken.

Kan bij iedere club in het rechterrijtje van de eredivisie mee.

Overtoom is van een ander (hoger) niveau dan Go Ahead

Een type speler als hem hebben we wel nodig bij Gae , ik hoop dat die komt en z'n oude niveau kan halen.

Ik denk met overtoom en nog 1 a 2 spelers die willen bikkelen en de ploeg kunnen aanjagen dat we weer mee gaan doen om de titel.

Demmers Oprotten

16 december 2015 om 23:42

Overtoom en bikkelen? Da's net zoiets als Jaap Stam en een dubbele schaar. Of Van Beukering en een volle sprint!

Niet aan beginnen... hij verkondigt nu al op twitter dat-ie nergens meer op de bank of tribune gaat zitten...

17 december 2015 om 00:04

Overtoom EN 1a2 spelers erbij die willen bikkelen, als hij z'n niveau haalt dan hoeft die niet te banken

Sinds de blessure van David is het spel minder geworden. Dit gat moet worden opgevult door een nummer 10. Ik denk dat overtoom dit goed op kan vullen. Hij hoeft niet veel te lopen, maar is wel een ervaren speler met een goed spelinzicht. Ik denk dat het een gerucht is, maar stiekum hoop ik wel dat het waar blijkt.

Ooit een zeer goede speler bij Heracles die Overtoom, leuke speler voor GAE en andersom is GAE een leuke club voor hem. Frisse en vooral creatieve speler die GAE zeker dat beetje extra kan geven, nu alleen hopen dat dit gerucht geen losse flodder is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren