Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Overname van 400 miljoen euro in Premier League nadert

Laatste update:
/
Mbwana Samatta is een van de spelers die Galatasaray voor komend seizoen wil aantrekken. De aanvaller maakte in januari de overstap van KRC Genk naar Aston Villa en genoot toen ook al interesse uit Istanbul. (Fanatik)
/
Juventus wil Mattia De Sciglio of Daniele Rugani als wisselgeld bieden in de strijd om Ferrán Torres. Valencia, dat zestig miljoen euro voor de buitenspeler vraagt, heeft behoefte aan versterking voor de defensie. (Tuttosport)
/
De verwachting is dat de overname van Newcastle United over enkele maanden zal afgerond zijn. Voor een bedrag van vierhonderd miljoen euro krijgt een investeringsmaatschappij uit Saudi-Arabië tachtig procent van de aandelen. (The People)
/
Real Madrid dreigt César Gelabert Pina kwijt te raken aan Arsenal, Olympique Lyon of Borussia Dortmund. De buitenspeler van Real Madrid Castilla ziet elders meer toekomst voor zichzelf. (Diverse Spaanse media)
/
Lazio wil Simone Inzaghi een nieuw contract aanbieden. De succestrainer kan, als hij zijn handtekening onder een contract tot medio 2025 zet, drie miljoen euro per jaar gaan verdienen. (Corriere dello Sport)
/
Viktor Kovalenko, Marcos Antonio en Tete genieten interesse van AS Roma. Trainer Paulo Fonseca kent het drietal van Shakhtar Donetsk nog goed van hun gezamenlijke periode in Oekraïne. (Diverse Italiaanse media)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vrije markt enzo maar dit zou gewoon niet mogelijk moeten zijn. Weer zo’n Sjeijk die z’n zwart geld witwast middels een voetbalclub. Weer zo’n sjeik (of andere miljardair) die een speelgoed voetbalclub koopt. Zou verboden moeten worden maar goed, dat gaat niet gebeuren en de reacties hier zullen veelal niet positief zijn. Maakt verder ook niet uit, ik reageer hier op persoonlijke titel en hoef geen mede- of tegenstanders.

4 april 2020 om 15:53

Dus jij denkt dat een sjeik zijn geld zwart verdient (en met het woord "weer" impliceer je dat meerdere sjeiks dat doen). Vreemde beschuldiging. Het schijnt overigens om het staatsfonds van Saoedi Arabie te gaan. Een van de grootste staatsfondsen van de wereld met een vermogen van honderden miljarden. Een staatsfonds investeert het geld uit begrotingsoverschotten (vooral uit grondstoffen als olie) met het oog op de toekomst. En jij denkt dat het om witwassen gaat

zou mooi zijn als Newcastle weer in oude glorie hersteld en een rol van betekenis gaat spelen in de PL. vroeger was dat toch een hele grote club

4 april 2020 om 15:45

Niveau Leicester, Arsenal, Everton zou geweldig zijn.

4 april 2020 om 18:46

De status van de club Arsenal zegt genoeg dat je deze club hierbij noemt. Arsenal is steevast een betere club dan Tottenham Leicester Everton etc. Tweede beste club in de Engelse historie na Man utd. Ookal is het al jaren wat minder, toch vaak cl voetbal gehaald en de club is nu weer in opkomst onder Arteta. Tevens is dit Arsenal niet minder dan United, Tottenham of Chelsea.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren