Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overbodige Davids door FC Augsburg verbannen naar beloften

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat het avontuur van Lorenzo Davids bij FC Augsburg bijna ten einde is. De 25-jarige middenvelder was vorig seizoen in de heenronde een vaste waarde, maar belandde in de tweede helft van het voetbaljaar op de reservebank. De opvolger van trainer Jos Luhukay, Markus Weinzierl, heeft de ex-NEC’er niet meer nodig.

/

De voorbereiding op komend seizoen werkt Davids af met de beloften van Augsburg. “We hebben besloten dat hij geen rol in onze sportieve plannen speelt”, laat technisch directeur Manfred Paula optekenen in Kicker. “'Momenteel hebben zich nog geen geïnteresseerde clubs voor Davids gemeld.”

Davids heeft nog een contract voor een seizoen. Problemen verwacht coach Weinzierl niet op de positie van Davids. “Jan-Ingwer Callsen-Bracker kan op die positie spelen en ook onze aanwinst Kevin Vogt staat er goed op.”

Lorenzo Davids doet er verstandig aan om terug te keren naar de Eredivisie

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Die zal dan wel weer spoedig onderin de Eredivisie opduiken als de zoveelste paniekaankoop die niks extra's toevoegd, maar wel veel meer verdient dan een speler van zijn niveau zou moeten verdienen.

25 juni 2012 om 15:14

Nou kom op. Laten we dat nou maar eens even afwachten, Davids was bij NEC toch een leuke speler en kan best mee met een stel clubs in de eredivisie denk ik zo (als z'n niveau niet gruwelijk gedaald is).

25 juni 2012 om 16:40

Inderdaad, Davids is een aardige voetballer die het bij NEC verdienstelijk heeft gedaan. Vond dat hij meestal wel voor een voldoende speelde. Ik denk dat hij clubs in de middenmoot best wel kan versterken. Daarnaast is hij pas 25, dus mocht hij goed presteren, dan valt er altijd nog wat geld te vangen. Sno werd ook door veel mensen afgebrand, maar hij rechtte zijn rug en liet zien dat hij het voetballen niet was verleerd.

25 juni 2012 om 17:31

Ja zoiezo kan een speler als Davids in de Eredivisie nooit echt slecht spelen. Het is een speler die altijd wel een voldoende haalt door ze mentaliteit en conditie wat direct ook ze beste kwaliteiten zijn. Ik vind hem erg passen bij een werk club als Roda JC, Utrecht is wat te hoog gegrepen normaal gesproken maar die kunnen eigenlijk op dit moment wel een Lorenzo Davids type gebruiken vind ik.

25 juni 2012 om 17:45

Nou, voor clubs als Rkc, Zwolle, Willem II en VVV zou Davids een uitstekende versterking zijn. Werkt altijd hard, je kan hem zo een speler helemaal uit de wedstrijd laten spelen, heeft ervaring en is voetballend gegroeid. Ook voor clubs als NAC en Heracles zou Davids een goede versterking zijn, je onderschat hem een beetje. En ik kan het weten, want ik vond Davids bij NEC ook niet perfect, maar in het laatste halfjaar heeft hij zich uitstekend ontwikkeld en een mooie transfer gemaakt.

ja matige speler maar augsburg iss ook geen topclub past dus well

Ik vind eerlijk gezegd Lorenzo Davids ook niet het niveau Bundesliga. Zelfs niet voor een ploeg die tegen degradatie vecht.

Nu hij 25 is moet hij goed gaan nadenken wat hij wilt. Of terug naar de Nederlandse middenmoot. Of het opzoeken in kleinere competities als bijv. Zwitserland, Denemarken, Schotland, Polen etc.

25 juni 2012 om 15:16

nederlandse middenmoot denk eerder aan willem2

Als die niet verder wilt in het buitenland zie ik in hem wel een leuke vervanger van Sno bij Rkc
Niet zo goed als Sno, maar wel even enthousiast en hardwerkend en ik denkd at zijn stijl goed past bij de filosofie van RKC (hard werken).

En anders zou je dus bij de midden tot onderste regionen van het rechterrijtje moeten denken.
Terugkeer naar NEC kan die vergeten, daar staan nu teveel mensen voor hem in de pikorde.

Met werklust kom je als middenvelder ver in de Eredivisie. Prima speler voor Willem II, Zwolle, Rkc, ADO en Nec.

Echter heeft NEC zich perfect verbeterd op het middenveld, dus zou Davids overbodig zijn.

Een perfecte speler voor een club als Rkc, Zwolle of Willem 2. Ik vond dat hij het goed deed met NEC maar ik denk dat hij weer veel aan spelen moet toekomen. Daarna kan hij de stap terug zetten naar een club als Nec, daar ongeveer ligt zijn hoogte punt. Wat hij ook zal kunnen doen is het in een kleinere buitenlandse competitie zoeken.

ik denk dat hij wel iets voor rkc is als vevanger van sno. misschien kunnen ze hem wel huren als hij te veel kost

Het schijnt dat Roda concrete intresse heeft om hem te huren. Ben benieuwd

Vaste waarde bij NEC waarbij NEC in de middenmoot eindigde. Willem II zoekt nog een links half dus wat dat betreft een heel logisch verhaal. Echter denk ik niet dat Willem II zijn salaris kan betalen. Als Davids wil inleveren een prima optie voor een club als Willem II

25 juni 2012 om 17:47

Davids zou voor Willem II een uitstekende aanwinst zijn. Hij hield zich al staande op een stuk hoger niveau bij Nec, dus ik neem aan dat Willem II geen probleem is. Werkt altijd hard, kan een mannetje uitschakelen, heeft ervaring en heeft zich voetballend ontwikkeld. Voor iedere middenmoter een prima versterking.

Zou het toch niet verkeerd vinden om hem bij een middenmoter aan de slag te zien, vond het altijd wel een leuke speler... Maar goed, laat hem eerst maar eens een heel seizoen constant presteren bij een lagere club, want dit hebben we helaas nog niet gezien

ADO Den Haag, snel binnenhalen!

Zou een goede zijn voor Sparta. Die mogen nog wel de nodige spelers halen.

25 juni 2012 om 20:54

Die kunnen m denk ik nooit betalen en met de kwaliteiten van Davids kan ie makkelijk mee in de middenmoot van de Eredivisie, dus waarom ie naar Sparta zou gaan is mij een raadsel

ik denk dat hij in Duitsland blijft en dat hij naar hertha BSC gaat....naar de club van luhukay dus..want die weet hoe je hem het beste kan gebruiken en als je hem goed gebruikt kan hij een steunpilaar vormen in het elftal dat om de titel strijdt

Lekker respectloos die club.. ze kunnen hem tog gewoon op de transfermarkt zetten en wachten tot er iemand hem weg plukt.

Redelijke speler bij Nec... Maar nu niet zoveel meer van gehoord. Is weer zo'n gevalletje wat dalijk terugkeert bij een club als De Graafschap, VVV of zo een type club!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren