Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Overbodige Ajacied vertrekt naar Malta voor onderhandelingen

Laatste update:

Lerin Duarte krijgt de kans om Ajax deze maand te verlaten. De middenvelder komt niet in de plannen van Frank de Boer voor en staat in de serieuze belangstelling van Terek Grozny.

/

De huidige nummer zeven van de Russische Premier Liga is reeds in gesprek met Duarte, die dit seizoen nog geen enkele wedstrijd speelde. Volgens De Telegraaf reist de middenvelder zaterdag naar Malta om de onderhandelingen voort te zetten. Als er een akkoord wordt bereikt, zal Duarte op het eiland direct aansluiten bij het trainingskamp van Terek Grozny.

De 25-jarige Duarte maakte in de zomer van 2014 de overstap van Heracles Almelo naar Ajax, maar werd in Amsterdam nooit een basisspeler. In het afgelopen seizoen speelde de middenvelder nog op huurbasis voor sc Heerenveen, maar die club hoefde Duarte niet definitief te hebben.

Lerin Duarte is simpelweg niet goed genoeg voor Ajax

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je zou bijna vergeten dat hij er nog was, degelijke speler in de subtop maar bij Ajax kwam hij gewoon tekort. Heb hem denk ik alleen tegen Milan (?) in de CL goed zien spelen, verder gegokt en verloren wat jammer is maar het is nueenmaal zo. Wens hem toch het beste en hopelijk kan hij nu transfereren.

15 januari 2016 om 08:21

Barcelona thuis deed hij het ook goed. Raardat zn speler in cl wedstrijden het redelijk deed maar in de eredivisie constant zijn ondergrens liet zien.

Jemig....uit de oude doos.
Hoe zou Overmars nou zelf tegen de lange rij miskopen aankijken die onder zijn leiding zijn gedaan? Dit was een van zijn grootste onzin aankopen ooit. Zo even op de dag voor het transfer window dicht ging terwijl we wisten dat Eriksen ging vertrekken

15 januari 2016 om 07:26

Werd altijd verkeerd gebruikt. Is een middenvelder, maar werd gewoon op de buitenlant gezet.

15 januari 2016 om 07:59

Idd, heeft zelfs ooit nog linksback gestaan

15 januari 2016 om 08:09

Speelde bij heracles ook wel eens op rechts.

15 januari 2016 om 14:05

Duarte is een van de weinig echte miskopen, ja een hoop spelers zijn gehaald toen ajax een jong ajax team opzette (hoesen, Sana, Vermeij etc.) voor minimale bedragen en bovendien was het opzetten van jong ajax gewoon een succes. Je kunt je afvragen of dit miskopen zijn.

Staan een hele hoop top of prima aankopen tegenover, Younes, Gudelj, Milik, Cerny, Bazoer, El Ghazi voor minimale bedragen.

Hiermee heeft hij Ajax weer financieel gezond gemaakt, staat er behalve geld op de bank ook een enorm kapitaal op het veld. Komt bij dat Overmars talenten de ruimte biedt en niet veel spelers koopt die de jeugd in de weg zitten, kijk naar Riedewald en Tete of El Ghazi. Als het aan vele mensen lag kwam Sisto voor 7 miljoen, maar Marc gaf de ruimte aan El Ghazi, Cerny en straks Muric en Nunnely.

Daarnaast heb ik niet de illusie dat er een technisch directeur bestaat die foutloos is, zoja, ben je erg optimistisch en noem mij die eens. Je gaat hier maximaal 2,5 miljoen op verliezen, waarschijnlijk minder en dat kan een keer gebeuren.

16 januari 2016 om 19:47

Nou misschien moet je ook nog even naar het rapport van Ling kijken. Er is misschien wel voor 20 miljoen aan onzin gekocht of gehuurd.
Milik vind ik een flut spits. De Boer zelf kennelijk ook. Is voor het eerst in zes jaar dat hij via de media om een nieuwe spits vraagt.
EL Ghazi heeft ook nog niets laten zien in de grotere wedstrijden. Alleen vorig jaar PSV uit maar verder alleen tegen rechter rijtje.
Sisto was ik ook niet voor, simpel weg omdat ik hem niet goed kende. Maar er moet gewoon een spits bij en wat mij betreft een CV willen we meedoen voor de titel. De investering heb je zo weer terug met een jaartje Cl.

Kijk ik naar PSV dan hebben die de zaken veel beter voor elkaar. Elke plek dubbel bezet. Dus noem ik Brands als voorbeeld. Ik denk dat we de tweede helft van de competitie niet meer ervan uit moeten gaan dat PSV weer slordig punten gaat morsen. De enige van de top 3 die beide toppers won. Ajax won er geen. Dus PSV is favoriet. Aajax zal hier wat tegenover moeten zetten

Is toch gewoon een versterking voor iedere club? Op de top 3 na.

15 januari 2016 om 08:36

Wel erg opmerkrlijk dat hij dan naar de nummer 7 van rusland gaat. De competitie daar is niet beter dan de eredivisie. Zal wel om het geld gaan dan!!

15 januari 2016 om 08:47

Nou, nou... ik ben zelf een Nederlander en ik deel jouw mening niet!

De Russische competitie heeft Cska, Zenith, Rubin Kazan, Spartak Moskou, normaliter ook Dinamo Moskou en dan clubs die op het niveau van Feyenoord zijn: Lokomotiv Moskou. Hier van hebben 4 clubs het afgelopen jaren Europees erg aardig gedaan.

Ook spelen daar ervaren Russische routiniers gemixt met grote spelers als Hulk, Witsel, Danny, etc.

Dat PSV dit jaar Cska onder zich heeft gelaten is mooi en verdiend, maar het betekent niet dat de Russische competitie slecht is. Als je maar is ziet dat de nummer 6 daar nu gewoon in de CL 1/8e finale staat, terwijl onze nummers 1 vaak genoeg moeite hadden om de 3e plaats te halen.

15 januari 2016 om 09:16

@ jeffreysch,

dat ben ik helemaal met je eens.
Daarnaast is het ook nog zo dat de Russische competitie niet synchroon loopt met de rest van Europa.
Als dat nog het geval zou zijn, zouden ze er in de CL en EL nog beter voorstaan.

15 januari 2016 om 08:49

Dan moet hij wel te betalen zijn voor de rest. Ajax wil een vergoeding ontvangen en Duarte wil een vorstelijk (voor ED-begrippen) salaris verdienen. Maw: Zowel Ajax als Duarte maken het samen onmogelijk voor een andere ED-ploeg om met hem aan de haal te gaan.

15 januari 2016 om 14:07

En terrecht, we zijn geen liefdadigheids instelling voor andere NL clubs. Ik denk dat we hem nog wel voor 1,5 miljoen verkopen, dan maak je eens een keer 1 miljoen verlies, kan een keer gebeuren. Vond het niet een hele gekke aankoop.

Heel veel clubs zitten nu toch te slapen. Duarte is voor de Eredivisie een uitermate geschikte speler.

Duarte is een speler met een verfijnde techniek, creativiteit en een drive.

Hij had bij Ajax alleen de pech dat hij vaak als linksbuiten of als linksback kwam te spelen, terwijl hij een echte linkshalf is. Na de wedstrijd tegen Salzburg is hij helemaal afgebrand.

Maar om je carriere nu daar in Rusland voort te zetten, daar zet ik ook mijn vraagtekens bij

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren