Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oudste zoon van Zidane kan in de Premier League aan de slag

Laatste update:
/

Enzo Zidane is komend seizoen mogelijk in de Premier League te bewonderen. Engelse en Spaanse kranten verzekeren zondag de oudste zoon van Zinédine Zidane meer dan gemiddelde belangstelling van Middlesbrough geniet. De 21-jarige middenvelder maakt momenteel deel uit van de spelersgroep van Real Madrid.

Real Madrid werkt een deel van de voorbereiding op komend seizoen in de Verenigde Staten af. Enzo Zidane is een van de spelers die Zidane heeft meegenomen, maar het is nog onduidelijk of hij daadwerkelijk deel gaat uitmaken van de A-selectie. Opnieuw een seizoen bij Real Madrid Castilla ligt niet voor de hand en dus wikken en wegen beide partijen een verhuur aan een club in Spanje of het buitenland.

Het Middlesbrough van Aitor Karanka is een van de clubs die bij Real Madrid heeft aangeklopt. De Premier League-nieuwkomer heeft concurrentie van Alcorcón, Sporting Gijón en een nog onbekende club uit Italië. Karanka wil graag over de middenvelder beschikken, maar Real wil niet dat de Spaanse Fransman een seizoen lang maar mondjesmaat binnen de lijnen verschijnt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi nieuws! Laat Enzo maar wat ervaring opdoen maar wel ergens waar hij veel minuten kan maken! Deze geweldenaar gaat zeker ook nog zn kans krijgen in Real Madrid 1

31 juli 2016 om 14:37

Vind ik ook. Karanka is verder ook de perfecte trainer die veel tijd aan een jonge speler besteedt en hij heeft ook nog steeds een goede relatie met Real.

Lijkt mij ook een goede zet. Kan zeker ballen, misschien niet zo goed als zijn vader, maar als hij hard werkt kan hij misschien wel het eerste van Real halen!!

Ik hoop heel erg dat deze jongen een mooie toekomst gaat krijgen als prof, alleen met dit soort jongens vrees ik het ergste. Kan hij de druk aan als "de zoon van" de grote legende.
Heb hem nog nooit op het hoogste niveau zien voetballen, weet ook niet of de PL direct de juiste omgeving is, misschien 2/3 jaar ervaring opdoen bij een stabiele subtopper in de Ligue 1?

Wat dat betreft meer vertrouwen in Lucas Zidane die ik aan het werk heb gezien meerdere keren bij de jeugdploegen van Frankrijk. Echt een talentvolle keeper!

31 juli 2016 om 12:09

Bijzonder om te zien hoe talent vaak in de genen lijkt te zitten. Je vader een van de beste op de planeet en twee zoons die op hoog (jeugd) niveau meekunnen. De naam opent wellicht een paar deuren maar zonder talent houdt het op. Blijkbaar is dat over te geven van ouder op zoon.

31 juli 2016 om 12:28

Sterker nog. Alle 4 zijn zonen spelen voor Real Madrid.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren