Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-spits Real Madrid moet degradatiespook van West Brom verjagen

Laatste update:
/

José Pepe Mel Pérez is de nieuwe hoofdtrainer van West Bromwich Albion. De vijftigjarige Spanjaard heeft donderdag een contract voor anderhalf jaar getekend op The Hawthorns. Hij zat sinds december werkloos thuis, nadat hij door de Spaanse hekkensluiter Real Betis de laan werd uitgestuurd. Mel gaat zijn eerste buitenlandse avontuur aan.

De oud-aanvaller van onder meer Real Madrid B en Betis was in zijn trainerscarrière werkzaam voor achtereenvolgens Coslada, Real Murcia, Tenerife, Getave, Alavés, Ejido, Vallecano en dus Betis. De coach bracht los Béticos in 2011 terug naar de Primera División, waarin men onder leiding van Mel als zevende eindigde en Europees voetbal afdwong. Dit seizoen ging het echter minder voortvarend met de vereniging uit Andalusië. In de eerste vijftien competitiewedstrijden werd maar twee keer gewonnen en daarop werd Mel ontslagen door het bestuur van Real Betis.

Bij West Brom is Mel de opvolger van Steve Clarke, die in december werd ontslagen. “Ik ben verheugd om Pepe welkom te heten bij onze club. Hij is de meest geschikte man om de club vooruit te helpen. Hij was onze kandidaat nummer één. Hij staat bekend om een attractieve en aanvallende speelstijl”, zegt sportief directeur Richard Garlick op de website van the Baggies. Mel zit tijdens de thuiswedstrijd tegen Everton, die voor volgende week zaterdag gepland staat, voor het eerst op de bank bij zijn nieuwe werkgever. West Brom staat veertiende in de Premier League.

Denk jij dat Pepe Mel een goede trainer is voor West Bromwich Albion?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik wens hem succes , hij zal het héél hard nodig hebben.

9 januari 2014 om 23:35

Real Madrid B ook, lekker misleidende titel.. Ik wens hem ook alle succes 😄

Ze hadden beter clarke kunnen houden, of voor zola/mackay gegaan zijn

Jammer dat hij het niet heeft gered Real Betis. Komt natuurlijk door de verkoop van hun belangrijke spelers, zoals Benat die na Atletic Bilbao is gegaan. Hoop dat hij het gaat redden bij West Bromwich Albian.

9 januari 2014 om 22:12

Dat zijn nou die zware taken die je hebt als trainer zijnde. Je moet een team goed laten presteren terwijl de beste spelers verkocht zijn en niks wordt geïnvesteerd. Ik hoop voor hem dat hij zal slagen in de premier league

10 januari 2014 om 00:02

Ja, daar heb je inderdaad gelijk in. Real Betis is sowieso financieel niet heel erg sterk, dus ze konden moeilijk vervangers hadden. Maar ja, wel raar, dat hij vorig seizoen 7e stond en nu opeens de hekkensluiter is van de competitie. Zo kan het in het voetbal gaan.

10 januari 2014 om 00:07

Het zou mij verbazen als deze man het red bij Wba, ze hadden beter voor een Brit kunnen gaan in mijn ogen, en Benat is toch naar Valencia gegaan als ik me niet vergis ?!

zal een keer niet zo zijn een buitenlandse trainer in de premier league.

Oud spits van Real... Denk ik aan een kaliber Raul, is het een oud spits van Real Madrid B. Maar toch nieuwswaarde dit

Hmm, er zit al een oud-spits van Real bij Wba, Anelka.

9 januari 2014 om 22:47

Anelka is een oud spits van zo vele clubs... :P

10 januari 2014 om 01:16

Ja, welgeteld 11.

Ik begin een beetje doodziek te worden van al die trainers uit het buitenland, met name de Spaanstalige en Italiaanse trainers. Alleen Pochettino en Laudrup zijn een verrijking voor het voetbal, bij de rest kan een Britse manager een even goede job doen.

9 januari 2014 om 22:24

Vind Martinez, Wenger,(vergat hem zowaar) Pellegrini en Mourinho toch ook wel klasse trainers voor de PL. Dat je alleen Pochettino en Laudrup noemt vind ik dus toch enigszins jammer. Maar goed, dat is meer een andere discussie dan deze.

on:

Een trainer die pas ontslagen is bij Betis, omdat hij in degradatiegevaar zat, moet dus niet WBA uit de degradatiezone halen? Beetje vreemd! Daarnaast, zoals hierboven mij al vermeld, kan een Engelsman het toch ook wel?? Dat topclubs bij buitenlanders komen snap ik volkomen, maar zulke clubs zouden eigenlijk geen interesse moeten hebben in buitenlanders, brengt totaal geen meerwaarde.

9 januari 2014 om 22:33

Sorry maar de ex la liga trainers doen het geweldig, ze brengen voetbal naar de premier league

Pellegrini, Laudrup, Pochettino,
Martinez is spanjaard maar vooral gevoetbald en getraind in engeland

Mensen die la liga volgen kennen Pepe mel en zijn jaren bij Betis, ze speelde geweldig voetbal, wonnen paar jaar geleden 3-1 van het Barca van Guardiola

9 januari 2014 om 22:40

Inderdaad, komt allemaal zo onnatuurlijk over. Net als Brazilianen in Engeland. Voor je gevoel horen daar naast Britten en Ieren vooral scandinaviers en wat Nederlanders te spelen. In ieder geval geen latino's.

Ik hoop niet dat West Brom gaat degraderen. Vind het een erg leuk team om naar te kijken. En hebben met Shane Long echt een geweldenaar. Ben echt enorm fan van hem. Hij is snel, doel gericht en kan aardig koppen.

10 januari 2014 om 07:51

Hij scoort te weinig. Met een opleiding in hurling ben je niet snel bang eerder een geweldenaar.

Hoop voor hem dat hij fatsoenlijk Engels spreekt anders wordt dit meteen al een kansloze missie

9 januari 2014 om 23:12

Nou ja Pochettino staat na een jaar nog steeds met een vertaler maar over Southampton is iedereen lovend. Het kan dus wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren