Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oud-speler van Man United met 242 PL-duels staat voor eerste trainersklus

Laatste update:

Tom Cleverley gaat beginnen aan zijn eerste klus als trainer. De 34-jarige oud-middenvelder gaat als interim-coach aan de slag bij Watford, zo maakt de nummer dertien van de Championship bekend.

Cleverley doorliep de jeugdopleiding van Manchester United en maakte bij the Mancunians zijn debuut in het betaalde voetbal. Uiteindelijk zou hij tot 79 officiële wedstrijden komen op Old Trafford.

De voormalig middenvelder speelde uitsluitend in Engeland en kwam naast United uit voor Leicester City, Wigan Athletic, Aston Villa en Everton, waarna hij zijn carrière vorig jaar afsloot bij Watford.

Bij laatstgenoemde club staat hij nu aan de vooravond van zijn eerste trainersklus. Cleverley volgt Valérien Ismaël op, die zaterdag werd ontslagen na de 2-1 thuisnederlaag tegen Coventry City.

Watford staat weliswaar dertiende op het tweede niveau in Engeland, maar heeft slechts zeven punten meer dan Huddersfield Town, dat op een directe degradatieplek staat.

The Hornets wisten slechts één van de laatste twaalf officiële wedstrijden te winnen, wat Ismaël dus de kop heeft gekost. "Het bestuur beschouwt het als een gepast moment om een verandering door te voeren om de resultaten te verbeteren", klonk het zaterdag in het persbericht.

Het vertrek van Ismaël betekent dat Watford op zoek moet naar de elfde hoofdtrainer sinds 2018 en de achtste sinds het einde van het seizoen 2020/21. Cleverley stond tot dusver aan het roer bij de Onder 18 van de club.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij stond toch symbool voor de neerwaartse niveau van Manchester united toen in die tijd! Waar ze nu nog in zitten.. wel jong als trainer

10 maart 2024 om 09:00

Hij is wel nog landskampioen geworden met United als ik me niet vergis. Maargoed, toen was de PL van een lager niveau

10 maart 2024 om 09:51

In die jaren haalden de Engelse clubs toch ook gewoon vaak de CL-finale. En wonnen em zelfs regelmatig.

10 maart 2024 om 10:52

Frankrijk werd het Guivarch in de basis ook wereldkampioen

10 maart 2024 om 11:08

Wat ik een beetje probeerde te zeggen is dat je tegenwoordig met spelers als Cleverley niet kampioen word in engeland

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren