Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-tegenstander Noord-Macedonië wint memorabel duel voor Pandev

Laatste update:

Noord-Macedonië heeft vrijdag vertrouwen getankt in zijn laatste oefenduel in aanloop naar het EK. De groepstegenstander van Oranje op de eindronde rekende in de eigen hoofdstad Skopje moeiteloos af met Kazachstan: 4-0. Voor sterspeler Goran Pandev, die voor de 115de keer in actie kwam voor zijn land, was het vermoedelijk zijn laatst interland op Noord-Macedonische bodem.

Het begin van de Noord-Macedoniërs was enigszins stroef, maar de thuisploeg werd in de 35ste minuut geholpen door een overtreding in het strafschopgebied op Elif Elmas. De middenvelder van Napoli werd na een fraaie dribbel op de achterlijn ten val gebracht. Ezgjan Alioski benutte de penalty die daarvoor volgde. De Kazachen moesten op slag van rust verder met tien man vanwege een rode kaart voor Serikzhan Muzhikov.

In overtal maakte Noord-Macedonië twaalf minuten na rust zijn tweede treffer. Pandev stond aan de basis daarvan door de bal vanaf het middenveld fraai over de defensie heen te wippen. Tihomir Kostadinov legde vervolgens breed, zodat Ivan Trickovski kon intikken: 2-0. Vijf minuten daarna kreeg Pandev een publiekswissel in de Tose Proeski Arena, die deels gevuld was met toeschouwers. Noord-Macedonië liep in het restant van de wedstrijd uit naar 4-0 door treffers van debutant Milan Ristovski en Darko Churlinov.

De allereerste wedstrijd ooit op een EK voor Noord-Macedonië vindt plaats op 13 juni tegen Oostenrijk. Vier dagen na de vuurdoop in Boekarest krijgt het avontuur voor Pandev en consorten een vervolg tegen Oekraïne. Beide duels worden in Boekarest afgewerkt. De poulefase wordt op 21 juni afgesloten in de Johan Cruijff ArenA tegen het Nederlands elftal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel erg benieuwd naar dit team... Zou het echt onwijs mooi vinden als ze daadwerkelijk iets goeds kunnen neerzetten zolang het niet ten koste van ons gaat..

4 juni 2021 om 21:17

Ik snap wat je zegt, maar als het ten koste van ons gaat hebben wij het aan ons zelf de danken....

Potverdikkie, en ik maar denken dat dit land alleen bestond bij Eurovision.

Ik begin te denken dat dit team sterker is dan we denken. Ze wonnen van Duitsland en ik vind Nederland niet beter. Frank zal snel klaar zijn bij het Nederlands elftal deze zomer. Als hij bij zijn geweldige 5-3-2 blijft.

5 juni 2021 om 00:21

Als Nederland zijnde zou je hier toch gewoon 3-0 van moeten winnen 2 a 3 redelijke spelers en voor de rest gewoon middelmaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren