Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje Onder-19 heeft aan treffer Kongolo genoeg voor plek in halve finale

Laatste update:

Nederland heeft zich zondagavond geplaatst voor de halve finale van het EK Onder-19. Een 1-1 remise tegen Bulgarije volstond, mede omdat groepswinnaar Engeland met 4-1 wist te winnen van Duitsland. De mannen van bondscoach Maarten Stekelenburg waren beter dan hun Bulgaarse leeftijdsgenoten, maar konden het verschil niet in doelpunten omzetten.

Nederland trad met een iets andere opstelling aan in vergelijking met het duel met Engeland (0-1 verlies). Rodney Kongolo kreeg de voorkeur boven Ché Nunnely, terwijl Jay-Roy Grot Joël Piroe verving, die geblesseerd moest toekijken na zijn botsing met Easah Suliman afgelopen donderdag. Oranje had het betere van het spel, maar kon weinig kansen creëren. Pogingen van Kongolo en Ferdi Kadioglu mislukten, waardoor de teams bij een brilstand de kleedkamers ingingen.

De tweede helft was veel spectaculairder, met na tien minuten een doelpunt aan beide kanten. Kongolo bracht Nederland snel op voorsprong, maar vijf minuten later maakte Georgi Rusev alweer de gelijkmaker. Daarna kregen zowel Oranje als de Bulgaren enkele mogelijkheden, maar incasseerden Justin Bijlow en Daniel Naumov geen goals meer. Komende woensdag neemt Nederland het op tegen Portugal, dat eerste werd in poule A.

Zie jij Oranje Onder-19 als een goede kanshebber voor de eindzege?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik zie Nederland volgend jaar er gewoon uitvliegen, wat ik wel raar vindt de samenvattingen komen niet op Uefa.tv komen. en vorig jaar werd de toernooi veel groter gemaakt dan nu. 🤔

9 juli 2017 om 21:00

WK u17 over paar weken ook weer, EL u17 net geweest. Ik geniet ervan maar snap dat niet alles in beeld gebracht kan worden, als dit gedaan is zijn enkele Nederlandse clubs alweer serieuze wedstrijden aan het spelen, genoeg voetbal komende tijd nog. Like it.

9 juli 2017 om 21:15

Ik denk dat dat komt omdat landen zich vorig seizoen konden plaatsen voor het WK U20. Dit jaar is dat niet zo. Volgend jaar weer wel. Ik had zelf gehoopt de wedstrijden te kunnen zien, maar Eurosport vond andere dingen belangrijker. Zonde.

Ik vind dit van die nietszeggende toernooitjes, maar kennelijk is Nederland nu geinteresseerd omdat het grote Oranje er weinig van bakt. Van deze spelers die daar nu spelen komt er hooguit een ooit in Oranje.

9 juli 2017 om 21:52

Ik denk dat er van deze spelers er wel meer dan 1 in Oranje gaan spelen. Is geen verkeerde lichting.

9 juli 2017 om 21:58

De aanwezige namen kan je een leuk team maken zoals ze nu doen maar bijna allemaal hebben ze op hun positie grotere talenten lopen met meer kans Oranje te halen. Van '99 en '98 lichting heb je er al een die international is en 1 die voorselectie heeft gezeten (De Ligt '99 en Fosu-Mensah '98) terwijl er nog genoeg spelers die niet zijn vrijgegeven de kans hebben Oranje te halen.

9 juli 2017 om 22:22

Ik denk dat je met De Wit, Piroe en Bijlow al 3 spelers hebt die een grote kans maken om international te worden. En je hebt in elke lichting wel een speler die uit het niets grote stappen zet. Het hoeven ook niet allemaal standaart basis spelers te zijn, maar ik zie er sws wel meer dan één international worden.

Hoe gaat het eigenlijk met de dames? Die spelen toch een EK? Hoor je niks van. Oud international Nooij vandaag overleden aan een epileptische aanval... Maar ook dat boeit hier niet?

9 juli 2017 om 22:14

Vrouwen EK begint pas op 16 juli.

9 juli 2017 om 23:03

Kijk dat verklaard het

9 juli 2017 om 22:20

Dat EK start over een week. Er staat ook een artikel over Nooij. Dus dat 'maar dat boeit hier ook niet' slaat eigenlijk nergens op. Mij persoonlijk boeit vrouwenvoetbal niets, ik keek laatst de samenvatting van de bekerfinale, maar ik vind het te langzaam. Het niveau ligt veel lager dan het mannenvoetbal (logisch). Neemt niet weg dat er wel wat meer aandacht aan mag worden besteed natuurlijk.

Ik dacht eigenlijk dat ik ook een artikel had gevonden over de vrouwen tegen Wales, maar dat kan ook ergens anders zijn geweest.

Maar goed, dat je niets hoort van het EK is dus niet gek (of je moet voorbeschouwingen, interviews willen, etc.) en dat artikel van Nooij stond er ook 'gewoon'. Als je toch echt ontevreden daarover bent zou ik zeggen: ga zelf artikeltjes schrijven over het vrouwenvoetbal. Volgens mij kun je je bij VZ gewoon aanmelden en dan artikeltjes gaan schrijven namelijk, ik denk dat je er ook nog wat mee kunt verdienen. Maar dat laatste weet ik niet zeker! Misschien zijn de mensen die dit nu doen niet geinteresseerd in vrouwenvoetbal of weten ze niet waar ze het nieuws vandaan moeten halen. Zoals ik al zei; mij persoonlijk boeit het ook niets.

9 juli 2017 om 23:05

Het is voetbalzone. We hebben het over de jupiler league totaan de koreaanse competitie. EK onder 21, onder 20, onder 19, onder 17.... Zodra er een bal bij betrokken is, dan staat het hier wel op de site. Behalve vrouwenvoetbal... Is toch raar.

10 juli 2017 om 00:10

Valt wel mee. Er moet ook interesse voor zijn. Als slechts 5% van alle bezoekers geinteresseerd is in vrouwenvoetbal, maak je daar geen prioriteit van. Daarnaast moet je ook mensen hebben die daarover willen schrijven.

10 juli 2017 om 00:21

Voetbal is nou eenmaal een mannenaport en dat moet ook zo blijven. Straks wil mn vrouw ook nog mee naar een wedstrijd en is het gedaan met de pret 😜

10 juli 2017 om 09:28

@falonso

Dan zit hier zeker voor minstens 75% alleen maar Ajax fan's
Want zeker 75% van de artikelen gaan alleen maar over Ajax

Maar ik vind dat Westend wel een punt heeft.
Dit is voetbalzone die voetbal artikelen, waar nog minder geïntresseerden in zijn, wel publiceerd.
Naar mijn weten zijn er genoeg mannen die wel graag iets over het vrouwentoernooi horen of lezen.

@musi26
Dat het alleen maar een mannensport is, is al tijden achterhaalt.
Vrouwen voetbal is niet van een hoog niveau als de mannen, maar soms zie ik acties en/of doelpunten die je niet eens bij de gemiddelde eredivisie club zie.
Dus zo minderwaardig erover doen is ook weer niet nodig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren