Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Oranje-debutant: ‘Erbij komen is natuurlijk leuk, maar erbij blijven is het doel

Laatste update:

PSV heeft met Bart Ramselaar en Siem de Jong twee nieuwe middenvelders aangetrokken, maar Jorrit Hendrix is niet van plan om zijn basisplaats zomaar af te staan. De Limburger is goed begonnen aan het seizoen en is daarvoor beloond met zijn eerste uitnodiging voor het Nederlands elftal.

/

Hendrix mag zich volgende week melden voor het oefenduel met Griekenland en de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden. “Ik ben erg blij”, zei de PSV’er op de website van de KNVB. “Ik heb hier hard voor gewerkt. Dit is een beloning voor mijn goede start van het seizoen.”

“Eén doel is nu afgestreept: definitief bij Oranje komen. Erbij komen is natuurlijk leuk, maar erbij blijven is het doel”, maakte Hendrix duidelijk. De oefenwedstrijd tegen Griekenland wordt overigens afgewerkt in het Philips Stadion, waardoor de kans groot is dat Hendrix op bekende grond mag debuteren.

Denk je dat Jorrit Hendrix vast bij het Nederlands elftal kan komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik voorzie in Hendrix de nieuwe van Bommel. Ik hoop voor PSV dat Siem de Jong aangetrokken is als reserve. Hendrix is sterk begonnen en kan dit seizoen echt een hoofdrol gaan spelen bij Psv. Als dat gebeurt dan komt het met zijn rol in Oranje ook wel goed.

26 augustus 2016 om 18:00

Zou psv 442 kunnen gaan spelen met hedrix in verdedigende rol ramselaar aanvallende of siem. Propper en guardado box to box. Locadia en luuk als spitsen of zien jullie dit niet werken??

26 augustus 2016 om 18:15

@ chelsea
Nee ik zie dat niet voor me. PSV heeft een talent Bergwijn, Pereiro die een buitenspeler is en die gehuurde jongen van City zal niet voor niets zijn gehaald. Ik verwacht dat PSV gewoon 433 gaat spelen. Bovendien zal Luuk de Jong niet goed spelen met Locadia naast zich in de punt. Te weinig voorzetten krijgt hij dan. Hij is namelijk niet iemand voor een combinatie

26 augustus 2016 om 18:45

@brenden1987 Deze reactie kan je niet serieus menen.

Klaassen is verreweg verder en beter dan Ramselaar (op dit moment). Ik denk dat Klaassen ook 1 vd weinige is die niet hopeloos uit vorm is bij Ajax, maar ja als je 10 randebielen om je heen hebt lopen die nog geen deuk in een pakje boter kunnen trappen, ziet ook hij er bedroevend uit.

Laat Ramselaar eerst maar even lekker aan het niveau bij PSV wennen, en zijn wedstrijden pikken. Kijken we dan wel weer verder.

26 augustus 2016 om 17:54

Echt een type Van Bommel idd.

26 augustus 2016 om 17:57

Cocu wordt ook al genoemd als dat soort type.
Vooral als Hendrix aanvallend beter wordt kan het een Cocu 2.0 worden!

26 augustus 2016 om 17:56

Hendrix wordt erg belangrijk voor Oranje.
Hij bewaart de rust in de ploeg, iets waar het in de kwalificatie voor het EK aan ontbrak!
Trouwens wel leuk dat er weer leuke clubs in het rijtje staan van de internationals. Janssen bij de Spurs, Jasper bij Barca en Bruma bij Wolfsburg. Toch leuk dat we weer europese ploegen ertussen hebben staan!

26 augustus 2016 om 18:06

Wacht maar tot volgende transferzomer. Als Pröpper en Hendrix beide een goed seizoen draaien kan PSV een hoop telefoontjes verwachten. Hetzelfde voor Willems, mocht hij blijven en zijn niveau van voor zijn blessure weer halen.

26 augustus 2016 om 20:36

Ik kan me niet herinneren dat een Oranjespeler bij een niet-Europese ploeg speelde.

PSV is erg verstandig. Vorig seizoen had Hendrix er nkg wrl een wedstrijdje tussen die wat minder was. Daarom werd v.Ginkel gehaald, want van Maher kon je ook niet uit gaan dat ie presteerde. Maar zoals Hendrix nu begint moet ie elke week spelen, en het langdurig laten zien

En nu maar oppassen dat hij geen kind van de rekening wordt bij PSV, nu ze ook Ramselaar hebben op het middenveld

Pfff serieus hij opnt middenveld van oranje..hou toch op

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren