Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Op deze momenten ben ik er extra trots op dat ik Argentijn ben’

Laatste update:

Het is Argentinië niet gelukt om wereldkampioen te worden en in het Zuid-Amerikaanse land is men teleurgesteld, maar ook trots. Gonzalo Higuaín, de man die Argentinië in de eerste helft op voorsprong had kunnen en misschien wel moeten schieten, is er enorm trots op dat hij een Argentijn is.

/

“Op deze momenten ben ik er extra trots op dat hij ik een Argentijn ben”, schrijft Higuaín op Twitter. “Ik heb geen woorden voor de liefde en de steun die wij hebben gekregen van de Argentijnse fans. Argentinië, bedankt!”

Higuaín kreeg na 21 minuten spelen dé kans om Argentinië op voorsprong te zetten. De spits profiteerde van een slechte kopbal van Toni Kroos en hij kwam oog in oog met Manuel Neuer te staan. Higuaín verprutste de buitenkans door naast te schieten. Even later scoorde hij nog uit buitenspelpositie.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat een kans hij om 1-0 te maken gister, maar desondanks speelde een slecht toernooi vind ik dan.

argentinie mag blij zijn dat ze de finale hebben gehaald een geweldige prestatie ,

Die kans wordt wel flink overdreven hoor. De bal had niet de goede snelheid waardoor die langzaam tot dalen kwam. Op het moment dat Higuain schoot was de bal eigenlijk nog net iets te hoog, maar Higuain kon niet langer wachten omdat Hummels er anders tussen kwam.

14 juli 2014 om 16:01

Nou, 1-op-1 vind ik wel een kans hoor... Hij had m idd snel moeten schieten door Hummels, maar zeker een spits als hij moet die bal gewoon tussen de palen schieten.

14 juli 2014 om 17:15

Als die slim was geweest had die bij de 1e stuit hummels voorlangs gekruist, dan moet hummels wel inhouden en ligt de bal schietklaar en op de grond waardoor je je kans vergroot.

Higuain had Argentinie naar de wereldtitel kunnen schieten als hij koel was gebleven en die bal gewoon geplaatst had. Het Argentijnse verdediging heeft mij positief verrast terwijl die toch als zwakste linie werd gezien, terwijl de aanval als sterkst werd gezien van alle landen. Dit WK heeft de gehele voorhoede het verprutst en haalde niemand zijn clubniveau.

14 juli 2014 om 15:51

Zelfde als met Nederlander.. niet veel vertrouwen in de verdeding? ga met een blok van 6 man staan

14 juli 2014 om 16:03

Daarmee doe je de verdedigers te kort. Garay en Demichelis het centrale duo waren geweldig gister net als Vlaar en de Vrij bij Nederland. Zonder Vlaar bijvoorbeeld had Argentinië tegen Nederland allang een weg naar het doel gevonden, maar Vlaar speelde fenomenaal.

14 juli 2014 om 17:38

Volledig eens met jou analyse..

De verdedigers vochten als beesten en waren grandioos maar die aanvallers faalden jammerlijk..

Messi moest het helemaal alleen doen, en kreeg alleen hulp van Di Maria maar die was er na Belgie ook niet meer..

Verder vond ik de wissel van Lavezzi, die heel goed in de wedstrijd zat, voor Aguero in de rust onbegrijpelijk. Dan had ie beter Higuain er uit kunnen halen voor Aguero..

Als ik die spitsen zag falen miste ik toch Carlos Tevez.. Die zou ideaal geweest zijn..

14 juli 2014 om 18:10

Lavezzi was inderdaad de verkeerde speler die gewisseld moest worden, hij was de enige met Messi die nog voor gevaar zorgde voor het doel. Als je ziet wat voor een kans Palacio nog had, ook een invaller, hebben de aanvallers het gigantisch laten liggen.

Waar ik niks over lees of hoor is dat higain in de tweede helft een penalty verdiende na die belachelijke actie van neuer die ook nog eens donkerrood had moeten krijgen.
Beslissend voor de wedstrijd.... Ongelooflijk

14 juli 2014 om 15:59

Schandalige idd! Zuivere pingel en kaart, maar Higuain krijgt zelfs de vrije trap tegen... :s

14 juli 2014 om 16:02

Neuer had idd een rode kaart moeten krijgen voor die overtreding.

14 juli 2014 om 16:14

Ja ongelooflijk he dat Neuer een vrij trap mee krijgt. Ik moest aan Toni Schumacher denken die ooit als duitse doelman een vergelijkbare aktie had.

14 juli 2014 om 16:25

Was gewoon een ingooi voor Argentinië geweest. Neuer speelde overduidelijk de bal. Dat Higuain die knie tegen z'n hoofd aan krijgt, is puur pech.

14 juli 2014 om 16:44

Juist, Higuain liep net als de rest van de wedstrijd als een kip zonder kop rond. Je moet toch beseffen dat Neuer eraan komt! Volkomen abuis loopt ie tegen een invliegende, zichzelf beschermende keeper op. Iedere keeper trek zo zijn knie op, anders maakt ie zelf 2 saltos met dubbele schroef.

14 juli 2014 om 18:08

Dat is dus precies wat ik tegen mijn vrienden zei. Niks overtreding, gewoon ingooi. Dacht dat ik de enige was die het zo had beoordeeld :-)

14 juli 2014 om 21:57

Nou dat komt omdat Neuer overduidelijk als eerst de bal raakt en wie hier een penalty voor Argentinië ziet kan beter tennis of golfen volgen.

15 juli 2014 om 01:12

Het was inderdaad een schandalige overtreding. Rood vind ik wat ver gaan, maar ten eerste hoort een keeper sowieso niet zo in te komen en zeer zeker niet daar. Het was minimaal geel voor de keeper en een penalty of vrije trap voor Argentinië, maargoed.. de scheids was gister sowieso inconsequent en naar mijn idee een beetje op de hand van Duitsland.

als een keeper springt met de knie naar voren is dat geen pech hebben als je hem tegen je hoofd krijgt, eerder een logisch gevolg. als je je elleboog in een kopduel uitsteekt en je raakt je tegenstander is dat ook geen pech.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren