Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ook Fred Rutten geeft aan te zullen vertrekken bij PSV

Laatste update:

Fred Rutten zit op verzoek van technisch directeur Earnest Stewart zondag tegen AZ op de bank als interim-hoofdtrainer van PSV, zo meldt laatstgenoemde op de ingelaste persconferentie. Het zal meteen de laatste keer zijn dat Rutten plaatsneemt in de dug-out van de Eindhovenaren, want de coach verlaat de club aan het eind van het seizoen.

Rutten leefde als assistent-coach op gespannen voet met Ruud van Nistelrooij, die woensdag zeer verrassend zijn ontslag indiende bij PSV. Rutten had daarvoor al intern aangegeven te zullen stoppen, zo bevestigt Stewart. "Ik heb Fred gevraagd om aanstaande zondag op de bank te zitten, in een moeilijke tijd voor PSV", aldus de technisch directeur. Rutten, die vastligt tot medio 2025, heeft zijn toezegging daarvoor gegeven. Overigens gaat ook André Ooijer, de andere assistent-trainer bij PSV, na het seizoen weg, zo wordt bevestigd op het persmoment.

PSV werd overdonderd door het vertrek van Van Nistelrooij. "Gisteren was Ruud bij mij, zoals dat wel vaker gebeurt", vertelt Stewart. "We hebben een gesprek gehad, waarin we afgesproken hebben om de beslissing over het weekend heen te tillen. De volledige focus zou op zondag gaan. Vanochtend toen ik op de club kwam zat ik op kantoor en kwam Ruud langs. Hij heeft me verrast met de boodschap dat hij per direct zou gaan stoppen."

Stewart ging meteen aan de slag. "Als je verrast wordt ben je meteen bezig om alles zo goed mogelijk voor elkaar te krijgen. Ruud heeft de spelersgroep en de staf ingelicht, waarna ik ook met de spelersgroep en staf heb gesproken." Stewart probeerde nog kort om Van Nistelrooij over te halen. "Zijn mededeling was vrij kort. Hij zei dat hij per direct zou stoppen. We hebben daar heel kort over gesproken. Ik heb hem gevraagd of dit wel het juiste was om te doen en of hij dit besproken had, omdat we gisteren anders uit elkaar waren gegaan. Die mededeling van Ruud was vrij kort en je kon ook zien dat hij daarin vastberaden was."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een puinhoop ineens in Eindhoven.....
Hadden ze het best tot na de wedstrijd van zondag kunnen uitstellen

24 mei 2023 om 16:24

Dat wouden ze ook. Alleen ruudje heeft de bom laten barste.

24 mei 2023 om 16:26

Actie - reactie , denk je niet.

Als er dergelijke spelletjes worden gespeeld en er geen steun is vanuit de directie, is het opzeggen door Ruud niet meer dan logisch.

24 mei 2023 om 16:32

Wie zegt dat er geen steun vanuit de club kwam? Er werd aangegeven dat er ook over volgend seizoen gesproken is. Psv wilde met hem verder.

24 mei 2023 om 16:34

Brands geeft juist aan altijd achter hem te hebben gestaan. Steward bespreekt alles al over volgend seizoen, lijkt mij toch ook dat hij dan die steun moet voelen?

24 mei 2023 om 16:58

Op het moment dat er geruchten circuleren dat er spelers buiten de trainer om naar de directie zijn gestapt om te gaan klagen. Moet je als directie je steun uit spreken dat doe je intern maar zeker ook naar buiten toe...dat laatste is naar mijn weten niet gebeurd.

24 mei 2023 om 17:06

Steward wilde het over het weekend tillen. Ofwel, hij onderschatte hoe erg het lekken naar de media Van Nistelrooij had geraakt. Kortom, een misrekening van Steward die gelijk de spelers op het matje had moeten roepen.

24 mei 2023 om 17:40

Steward geeft (als ik dit bericht moet geloven) aan dat ze de beslissing over het weekeinde heen wilde tillen. Dan ben je dus op z’n zachts gezegd niet zeker van je zaak. Duidelijk is dat Steward de situatie volledig verkeerd ingeschat heeft toen Ruud gisteren avond weg ging. Ruud heeft er nog eens over nagedacht en zijn conclusies heeft getrokken.

24 mei 2023 om 16:25

Is al wel een tijdje bekend dat Ooijer zou gaan stoppen, maar Rutten ook pas sinds vandaag. Denk inderdaad dat het te maken heeft met van Nistelrooij die opstapt

24 mei 2023 om 16:38

Dankzij de telegraaf die de bom liet barsten of dat nou verstandig is of niet maar zonder die onthulling zouden ze rustig eerst die laatste wedstrijd afmaken en dan zien wat er na komt.

24 mei 2023 om 17:07

Telegraaf brengt nieuws zoals een krant behoort te doen. Timing moet niet uitmaken voor een krant.

24 mei 2023 om 17:22

Klopt alleen is het op z'n zachtst vreemd dat het betreffende gesprek al weken geleden plaats heeft gevonden.

24 mei 2023 om 17:45

Ben geen fan van de Telegraaf want naar mijn mening hebben die een te dikke duim en zitten er daar te veel die denken dat zij meer verstand van voetbal en voetbalzaken hebben dan de mensen die daar voor betaald krijgen. Maar dit keer hebben ze dus een (toevalstreffer) treffer. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik het wel erg jammer vindt dat de Telegraaf het een keer goed had.

24 mei 2023 om 16:39

Maar ze nemen wel stappen. In Amsterdam modderen ze met een slechte trainer zonder overwicht op de groep die!

24 mei 2023 om 17:08

Wie nemen stappen? Van Nistelrooij is zelf opgestapt. PSV wilde het nog even aankijken

24 mei 2023 om 17:21

De gehele verdediging moet stappen als de leider achterin daarol vraagt, anders werkt buitenspelval niet.

Sow, dat gaat wel erg snel daar bij PSV. Blijft weinig meer over op deze manier. Wat is de reden dat Rutten vetrekt?

24 mei 2023 om 16:37

Volgens mij hoorde ik gezondheidsredenen op de persco zojuist.

Blij toe dat hij geen belangrijke rol gaat krijgen. Dan maar echt schoon schip. Ik ben serieus benieuwd hoeveel procent van de selectie en trainers die er bij Heerenveen nog aanwezig waren... er 2 september ook nog zijn?

Rutte liever vandaag weg dan morgen aub

Wat een puinhoop. Gifbeker gaat nog helemaal leeg daar.

AZ, PSV of toch Ajax. Zondag gaat een knotsgekke voetbalmiddag worden, moge dat duidelijk zijn.

Ik zie Ron Jans dit op zich nemen. Ongeloofelijk wat een chaos er bij PSV op dit moment heerst, zullen er bestuurlijk nog koppen gaan rollen? Allemaal verre van ideaal voor zondag.

24 mei 2023 om 23:48

Als Ron Jans hier in wil stappen, zou dat een wonder zijn voor de club, want hij lijkt me wel iemand de rust kan brengen

Dacht dat in Amsterdam een pleuris bende was, maar Eindhoven de gekste kan er ook wat van!

Twee ex internationals Ruud & Johnny, hun trainerscarriere al voorbij voordat deze onder begonnen is.. Zonde, stonden bij hun clubs toch goed op de kaart voordat ze naar voren en kapot werden gepusht..

24 mei 2023 om 17:15

Valt mee hoor. Beiden krijgen vast en zeker nog wel een club. Te vroeg voor de leeuwen gegooid

In de titel staat dat Fred Rutten ook vertrekt, maar ik zie dit nergens terug komen in de tekst. Of ben ik gewoon blind?

24 mei 2023 om 16:38

Rutten leefde als assistent-coach op gespannen voet met Ruud van Nistelrooij, die woensdag zeer verrassend zijn ontslag indiende bij PSV. Rutten had daarvoor al intern aangegeven te zullen stoppen, zo bevestigt Stewart.

Dit was al redelijk bekend.

Wat een chaos bij PSV. Als ik over 3 uur opnieuw inlog is er een kans dat er weer 2 mensen weggaan. Bizar, kan me niet heugen dat er zo'n exodus is geweest bij een topclub in zo'n kort tijdbestek

Alle 3 dus weg . Wie volgt ? Psv kan weer opnieuw beginnen. Steward kan meteen aan de bak voor zijn geld .. Zou meteen Ron Jans polsen. Ervaren trainer en heeft Twente heel mooi voetbal laten spelen . Een andere naam op Bosz na ( maar die word ook al gelinkt bij Feyenoord en Ajax door half Nederland ) en G. Van Brockhorst kan ik niet bedenken .

24 mei 2023 om 16:42

Ron Jans mooi voetbal bij Twente? Dat viel toch ook wel mee over 3 jaar bezien? Buiten dat, ik zou Jans wel een keer bij een grote club willen zien.

Gezellige warme club, dat Brabantse PSV. Wat een schandelijk achterbaks gedoe allemaal.

Ruud per direct weg. Fred na zondag weg. Andre ook weg. Dan nog de grote vraag of Xavi Simons blijft. Ik dacht dat het bij mijn club een puinhoop was maar PSV kan er ook wat van zeg...

24 mei 2023 om 17:07

Het gaat hard nu. De keeper wil inmiddels ook weg.

Ik denk eerder dat ruud al wist dat hij na dit seizoen kon vertrekken en terecht hij heeft helemaal niks kunnen toevoegen aan het elftal het is nog een wonder dat ze de beker hebben gewonnen en dat ze nog in de race zitten voor de 2e plek.

Ik vind het wel onprofessioneel en onvolwassen om niet 5 dagen te kunnen wachten, terwijl er gisteren nog een gesprek is geweest. Ruudje kan niet zo goed met weerstand omgaan, zo lijkt het. Kan wel onvoldoende steun voelen maar om de boel dan op te blazen, vlak voor een beslissend weekend vind ik richting supporters en sponsors niet professioneel en zelfs kinderachtig. Hij was er niet aan toe zei hij voor het seizoen, dat blijkt hiermee. Nog niet echt een grote jongen. Denk zelfs dat hij helemaal niet terugkeert als trainer.

Dan is het wachten op de 10.000 artikelen wie er misschien wel de nieuwe trainer van PSV gaat worden ? Plotseling 2 vacatures in de top-2, want Arne Slot zal toch ook wel gaan ? Dat nieuws is een beetje ondergesneeuwd vandaag.

Dit is de week van het vertrek van de hele technische staf bij PSV en Feijenoord. Volgt Ajax dan nog? Zou wel zo eerlijk zijn;-)))

Geloof er niks van. Als die weggaat is het puur omdat hij geen hoofdtrainer mag worden. Deze kansloze figuur heeft van nistelrooij genaaid om zijn plaats in te nemen.
Als hij trainer kan/mag worden volgend seizoen, zal die snel terug komen op zijn beslissing.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren