Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onzichtbare Depay verzuimt met Lyon om koppositie over te nemen

Laatste update:

Olympique Lyon heeft zaterdagavond een verrassende nederlaag geleden in de Ligue 1. De ploeg van trainer Rudi Garcia ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen Montpellier, waar het eerder dit seizoen ook al met dezelfde cijfers verloor van de Zuid-Fransen. Memphis Depay, die zijn 27ste verjaardag vierde, speelde de gehele wedstrijd, maar kon zijn stempel niet drukken op het duel. Lyon werd eerder op de avond voorbijgegaan door Paris Saint-Germain en staat nu derde, op twee punten van de koploper uit Parijs.

Lyon begon sterk aan het duel en stichtte via Lucas Paquetá al vroeg in het duel het eerste gevaar. De Braziliaan leek een fraaie solo te eindigen met een treffer, maar moest toezien hoe doelman Jonas Omlin zich op het laatste moment voor de bal gooide en daarmee een vroege tegentreffer voorkwam. Ook Montpellier beet van zich af. De bezoekers raakten de lat in de persoon van Florent Mollet, die zijn schot van richting veranderd zag worden. Drie minuten later, in de twintigste minuut, was het wél raak. Na een puntgave voorzet met de buitenkant van de schoen stelde Andy Delort middenvelder Téji Savanier in staat om snoeihard de 0-1 binnen te koppen.

Lyon herpakte zich vrij snel van de tegentreffer en zag hoe Karl Toko Ekambi na een half uur spelen dichtbij de gelijkmaker was. De Kameroener schoot na een goede actie vanaf de rand van de zestien. Zijn schot werd door Omlin echter uit de bovenhoek geslagen. Diezelfde Omlin werd in de blessuretijd van de eerste helft wél verslagen. De Zwitser wist een kopbal van Savanier nog te keren, maar was kansloos op de rebound van Paquetá, die van dichtbij kon afronden: 1-1. In de tweede helft golfde het spel op en neer en namen de bezoekers voor de tweede keer de leiding, toen Jordan Ferri het meest attent reageerde op een rebound, nadat Anthony Lopes en vrije trap van Savanier slecht verwerkte.

In de slotfase drong Lyon aan en ging het op zoek naar de gelijkmaker, waar de ploeg op basis van de kansenverhouding recht op had. Een kwartier voor tijd was Islam Slimani het dichtst bij de gelijkmaker. De Algerijnse aanvaller werd door Ekambi op maat bediend en had de bal bij de tweede paal voor het inkoppen, maar mikte naast. Montpellier trok de voorsprong over de streep en maakt met de overwinning een flinke sprong op de ranglijst. De ploeg van trainer Michel Der Zakarian stijgt liefst drie plekken en staat na zaterdagavond achtste.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Lyon zou Lyon niet zijn als ze het hier en daar een keer verpesten he.

En dit is nou precies waarom Depay nooit een echte topspeler zal worden. Hij kan heel leuk spelen, als hij zin heeft.

13 februari 2021 om 23:40

Hou toch op man. Depay speelt week in, week uit de sterren van de hemel. Dan lukt het hem een keer niet, en dan is het ineens geen topspeler. Dan zal je waarschijnlijk zeggen: 'een topspeler presteert elke week', maar je ziet er maar weinigen iedere week scoren. Depay is niet de enige aanvaller van Lyon

14 februari 2021 om 00:04

De sterren van de hemel? Depay scoort vaak maar het is echt niet dat hij altijd goed speelt hoor...

14 februari 2021 om 10:59

Depay wisselt 1 goede wedstrijd af met 2 wedstrijden als deze. Ik kijk eigenlijk alles in de Ligue 1 en dan kom je er gewoon achter dat Depay echt een moment voetballer is en niet constant presteert. En dat doet hij eigenlijk al sinds dat hij bij Lyon is komen spelen.

13 februari 2021 om 23:43

Depay is ook geen topspeler. Leuk voor een Lyon, maar meer ook niet. Het was dan ook belachelijk dat hij met Barca in verband werd gebracht. En er is overigens niks mis met het feit dat clubs als Lyon je plafond zijn. Je verdient goed, je staat in de schijnwerpers en je mag een keer teleurstellen.

14 februari 2021 om 04:50

Hij kan vooral leuk spelen als de tegenstander van laag niveau is (enkele zeldzame uitschieters daargelaten). Oftewel, ik hoop maar dat ie niet weer naar Engeland wil...

14 februari 2021 om 08:42

Nou vind ik Depay ook geen wereldtop, maar ik kan mij een Messi herinneren aan het begin van het seizoen, Ronaldo heeft een mindere periode gehad bij Juve. Je kan simpelweg niet elke wedstrijd beslissend zijn. Als iemand anders van Lyon gescoord had en ze de 3 punten hadden meegenomen, had je niemand hier gehoord. Nu wordt er verloren, scoort Depay niet en dan is hij ineens slechts een leuke speler wanneer die zin heeft.

14 februari 2021 om 09:19

Ja leuk Niels. 6 weken wachten op je zolderkamer omdat je niks negatiefs kunt typen en dan bij de eerste de beste mindere pot zeggen 'kijk! Ik zei het toch!'. Class act.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren