Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Onrust binnen NEC door conflict met technisch directeur'

Laatste update:
/

De positie van technisch manager Danny Hoekman staat ter discussie bij NEC, meldt Omroep Gelderland. Een conflict tussen Hoekman en Futuralis Football Group, het bureau dat NEC sinds 2014 adviseert bij technische zaken, zou ten grondslag liggen aan de onrust binnen de club uit Nijmegen. Futuralis dreigt de samenwerking stop te zetten.

Hoekman zou niet goed samenwerken met het adviesbureau, dat twee jaar geleden werd ingeschakeld na degradatie uit de Eredivisie. Sinds de komst van Hoekman is er veel onenigheid. Hij zou betrokken zijn bij negatieve insinuaties over Futuralis. Het conflict is dermate hoog opgelopen dat het bureau de samenwerking per direct stop dreigt te zetten.

Het contract tussen NEC en Futuralis is anderhalve maand geleden nog verlengd tot en met augustus 2018. Beide partijen zitten na het sluiten van de transfermarkt met elkaar om de tafel voor een evaluatie.

NEC eindigt dit seizoen in het linkerrijtje

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Daarom is Faber ook weggegaan daar...

27 augustus 2016 om 11:43

Wat een onzin... Faber wilde weg omdat hij een stap hogerop wilde

27 augustus 2016 om 11:52

Het zal een mix van beide zijn. Dat gedoe vorig jaar rond de spits zal er zeker een stroomversnelling in gebracht hebben

29 augustus 2016 om 18:38

Dat gedoe rondom Santos is door Faber misbruikt als excuus om naar Groningen te kunnen gaan, maar los daarvan had dat helemaal niets met Futuralis te maken. Futuralis gaat over scouting van nieuwe spelers en niet over het wel of niet opstellen van een speler. Die beslissing is met name door de directie van NEC genomen, maar het is uiteindelijk unaniem besloten in het technisch hart waar Faber nota bene zelf in zat.

27 augustus 2016 om 12:07

Hij had alleen 'problemen' met Bart van Ingen ik weet niet hoor??

27 augustus 2016 om 12:44

Faber is vooral weggegaan omdat het middel NEC zijn doel had gediend en het nu tijd was voor een ander, op het oog beter middel( Groningen) dat hem dichter bij zijn einddoel zou brengen(hoofdcoach van PSV worden). Dat Faber daarbij de boel hier heeft lopen voorliegen, bedrogen heeft en de club schade heeft toegebracht was totaal irrelevant voor hem maar zo ga je niet met een club en diens supporters om. En daarom vermaak ik me kostelijk met de seizoensstart van FC Groningen.

Opvallende was overigens ook dat de mensen bij Futuralis er volgens Faber geen verstand van hadden maar diezelfde Faber afgelopen zomer koste wat het kost 4 spelers van NEC naar Groningen wou halen die door Futuralis gehaald zijn. Tja.

27 augustus 2016 om 13:50

Welke schade als ik vrage mag? Ik ken de situatie bij nec niet zo goed


On: Nec moet koste wat het kost doorgaan met futuralis! Ik heb nog nooit zoveel parels bij NEC zien komen in zo'n korte tijd. Spelers als Limbombe, Breinburg, Dumic, Gollah en nu dit seizoen lijken er nieuwe te zijn als Mayi, Delle. En dat met het derde laagste spelersbudget van de eredivisie!

27 augustus 2016 om 12:19

Breinburg is voor ze met futuralis samenwerkten gekomen volgens mij.

27 augustus 2016 om 13:12

Volgens mij was Breinburg juist een van de eerste spelers die via Futuralis werd gehaald. Zoiets stond in elk geval in de VI.

27 augustus 2016 om 13:18

Breinburg werd aan het begin van het Jupiler seizoen gehaald. En toen begon Futuralis ook. Dus die kwamen tegelijk. Ik weet alleen niet of Futuralis hem ook heeft binnengehaald.

Persoonlijk vind ik dat NEC koste wat het kost moet doorgaan met Futuralis. Die hebben echt hun sporen al verdiend, terwijl ik niet kan zeggen dat ik super overtuigd ben van Hoekman deze transferperiode. Heeft zeker een aantal goede dingen gedaan(paar goede spelers uit de jeugd vastgelegd) maar ook spelers gehaald waar ik m'n vraagtekens bij heb. Vind een technisch manager prima omdat de eindverantwoordelijkheid in de beslissingen altijd bij NEC moet liggen en zo'n persoon ook een verlengstuk is tussen de mensen op het veld en de mensen in de bestuurskamer maar het moet niet ten koste gaan van Futuralis.

Gewoon zorgen dat je dit als echte kerels uitpraat en dat Futuralis een rol blijft spelen bij het aantrekken van spelers. En als Hoekman te koppig of wat dan ook is om zich hieraan te conformeren moet je als NEC-zijnde ook niet bang zijn om met de vuist op tafel te slaan. Want als het een transferperiode minder gaat(en met heel veel pech kan dat deze periode al zijn) kan je er zomaar uitvliegen.

27 augustus 2016 om 13:27

Ik vind dat je alleen het seizoen 2014-15 echt een schot in de roos kan noemen wat Futuralis betreft. Het elftal dat seizoen klikte goed en de trainer paste ook goed bij de doelstelling. Een kleine kanttekening vind ik dat er maar drie spelers Eredivisie-waardig bleken te zijn. Ook vind ik het erg onprofessioneel overkomen als je zo maar salariseisen in een interview noemt en dat dan ook nog blijkt dat deze niet kloppen. Daarnaast vind ik het moeilijk te oordelen wie nou precies verantwoordelijk is, want ik heb het idee dat er pas een speler wordt gehaald als alle partijen het daarmee eens zijn. Ik vind het in ieder geval belachelijk dat er nog geen fatsoenlijke linksback in Nijmegen loopt, terwijl Willem II transfervrij de back van SC Heerenveen oppikt.

Ik ben het wel met je eens dat die onrust uit de Wereld moet. Al pleit ik dan voor een rol als Hoofd Scouting voor Futuralis, dus dat het bij spelers aanleveren blijft en dat trainer, TD en andere bestuursleden beslissen of er een speler wordt gehaald. Of andersom: dat trainer of TD de wensen van de club neerlegt bij Futuralis en zij op zoek gaan naar een speler. Dat was volgens mij ook aan het begin van de samenwerking de insteek.

Futuralis heeft prima werk verricht voor NEC dat mede daardoor glansrijk kampioen is geworden in de JL en nu al 2 seizoenen op rij in de eredivisie een selectie lijkt te hebben waarmee ze zich makkelijk zouden moeten kunnen handhaven, terwijl ze qua budget bij de onderste 3 zitten. Het zou dus enorm zonde zijn als de samenwerking zou stoppen.

Ik heb geen idee wat er waar is van de geruchten van Omroep Gelderland dat Hoekman verantwoordelijk zou zijn voor negatieve insinuaties over Futuralis naar buiten toe. Mocht dat inderdaad kloppen zou ik dat een kwalijke zaak vinden. Vooralsnog heeft Futuralis meer opgeleverd voor NEC dan Hoekman als technisch manager, dus als er een onoplosbaar conflict zou zijn ontstaan dan gaat wat mij betreft Hoekman er uit, Maar voorlopig ga ik er maar van uit dat ze dit als volwassen mensen kunnen uitpraten en oplossen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren