Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongewenst tweetal verschijnt plotseling op training van Barcelona

Laatste update:
/

Cristian Tello en Martín Montoya stonden woensdag verrassenderwijs weer op het trainingsveld van Barcelona. De aanvaller en verdediger speelden afgelopen seizoen voor respectievelijk Fiorentina (Tello), Internazionale en Real Betis (Montoya), maar het tijdelijk verblijf resulteerde niet in een definitieve overname. Tello en Montoya meldden zich echter eerder dan afgesproken bij hun eigenlijke werkgever, zo verzekert Sport woensdagavond.

Volgens de Catalaanse sportkrant dienden de spelers die afgelopen seizoen verhuurd waren én nog niet een nieuwe club voor de komende voetbaljaargang hebben gevonden, zich pas op maandag 8 augustus te melden. Zowel Montoya als Tello komt namelijk ook komend seizoen niet in de plannen van Luis Enrique voor. De respectievelijke zaakwaarnemers raadden het tweetal aan om zich vandaag al bij Barcelona te melden, omdat de datum van 8 augustus een willekeur van de technische staf is.

/

Sport stelt dat zowel Montoya als Tello over diverse aanbiedingen beschikt, maar dat Barcelona nog niet met een juiste oplossing is gekomen. Zo verkreeg Sandro Ramirez onlangs een transfervrije status, omdat de inmiddels speler van Málaga volgens technisch directeur Robert Fernández een 'goede jongen' is. Montoya en Tello kunnen elders niet zo veel verdienen als bij Barcelona en daarom proberen de respectievelijke zaakwaarnemers dat het verschil in salaris door de Catalanen wordt vergoed.

Luis Enrique hoopt dat Barcelona de situatie binnen enkele dagen oplost. Anders ziet de oefenmeester zich genoodzaakt om Tello en Montoya mee te nemen naar Engeland, waar men vanaf 25 juli een deel van de voorbereiding afwerkt. Fiorentina wil graag door met Tello, maar weigert acht miljoen euro neer te tellen. Valencia wil alleen met Montoya in zee als Barcelona bijvoorbeeld het verschil in salaris voor zijn rekening neemt. Beiden hebben een contract tot medio 2018.

Is Cristian Tello goed genoeg voor Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor beide heren kan de club nog enkele miljoenen vangen, zeker wanneer een Engelse club zich meldt. Martin Montoya was na een ongelukkig avontuur toch basisspeler bij Real Betis en Tello presteerde blijkbaar naar behoren bij Fiorentina. Waarschijnlijk zal er nog wel Engelse interesse voor Tello komen, die clubs zijn meestal wel geïnteresseerd in dit soort dribbelaars. Die floreren namelijk vaak in zo'n competitie waar ze relatief veel ruimte krijgen. Voor Montoya wordt het lastig, maar er zullen ongetwijfeld wel clubs zijn die een paar miljoen voor hem willen neertellen. Als je tien miljoen voor dit tweetal krijgt mag de club blij zijn! Goede spelers, maar duidelijk niet van het niveau van Barcelona.

20 juli 2016 om 20:01

Zou mss niet slecht zijn om Tello te houden als invaller.
Tello is zeer snel en heeft laten zien goals te kunnen maken.
Met zijn snelheid kan hij altijd wel nuttig zijn.

20 juli 2016 om 20:14

Natuurlijk niet. Het verleden heeft al uitgewezen dat Tello zich gedraagt als een blind paard; lopen, rennen, schieten. Zit weinig spelinzicht in die jongen, wat een basisvereiste is voor Barcelona. Die kan je beter voor een mooie transfersom laten gaan, er zijn veel betere spelers beschikbaar.

20 juli 2016 om 20:55

Ik denk dat je Tello een beetje onderschat, want zo slecht is hij niet niet.
Vind bv Munir echt niet beter.
Trouwens je kunt niet allemaal dezelfde types hebben in de ploeg.
Tello heeft het bij Porto en Fiorentina zeker niet slecht gedaan.

20 juli 2016 om 21:24

Munir heeft onnoemelijk meer talent dan Tello.

20 juli 2016 om 21:51

Eens. Toch opvallend dat Munir onderschat wordt door het grote publiek, als je beide heren ziet spelen zou je dat namelijk niet zeggen. Munir heeft zoveel meer techniek, rust en spelinzicht dan Tello!

20 juli 2016 om 22:30

Tello is absoluut niet goed genoeg voor Barca, blinde renvogel. Omdat hij uit de jeugdopleiding komt vinden veel mensen kennelijk ineens dat hij goed genoeg is voor Barca.

20 juli 2016 om 20:39

Montoya zou bijvoorbeeld uitstekend zijn voor Newcastle mocht Janmaat vertrekken

20 juli 2016 om 20:47

Die hebben toch al Jesus Gámez aangetrokken?

20 juli 2016 om 21:00

Ja, klopt gamez is naar Newcastle. Overigens heeft guaporta gelijk, tello is niet goed genoeg en als je er geld voor kan vangen moet je dat doen. Ik las dat Mathieu nog wel is naar Liverpool kon gaan, stel als Mathieu en Vermaelen allebei weggaan wie zou jij dan kopen guaporta?

20 juli 2016 om 21:42

Geen flauw idee, was er eigenlijk van uitgegaan dat Mathieu bij de club zou blijven. Is duidelijk één van de favorieten van Lucho en speelde centraal achterin meestal uitstekend. Gelukkig hoeft hij niet meer op linksback te spelen, daar was hij echt een nachtmerrie. Denk dat hij toch bij de club zal blijven. Wat betreft Vermaelen; die wordt sowieso nog verkocht, dat kan niet anders. Misschien dat er vanuit de jeugd nog een antwoord komt. Borja López traint sinds eind vorig seizoen zeer regelmatig met het eerste elftal mee, Rodrigo Tarín is een getalenteerde verdediger en Marlon werd deze zomer nog aangetrokken. Er is geen centrale verdediger nodig.

20 juli 2016 om 22:32

Oja Gamez zit nu bij Newcastle. Lijkt me overigens dat Klavan is gehaald door Liverpool voor dezelfde vacature als waarvoor Mathieu in verband werd gebracht dus lijkt me niet dat die gaat.

20 juli 2016 om 21:12

Tello nog in gesprek met Fiorentina. Montoya genoemd bij Valencia

20 juli 2016 om 21:44

Prima clubs, hopelijk komen ze er ook uit met Barcelona!

20 juli 2016 om 21:23

Tien miljoen voor deze spelers zou een lachtertje zijn.
Met minder dan 15 miljoen kan ik onmogelijk tevreden zijn.
Tello zou voor menig subtopper een meerwaarde zijn en in Montoya zit ook nog veel rek. Die deed het prima bij Betis.

20 juli 2016 om 21:39

Dat zou natuurlijk geweldig zijn, maar dan moeten er wel clubs bereid zijn om dergelijke bedragen neer te tellen. Het is niet voor niets dat FC Porto en Fiorentina niet bereid waren te voldoen aan de koopoptie van acht miljoen euro en de club vorige zomer niet in staat was om hem te verkopen. Denk toch echt dat je dan naar de Sunderlands en de Evertons moet gaan kijken om hem te slijten voor een mooi bedrag. Misschien dat de club Koeman zo gek kan krijgen om hem over te nemen, het lijkt erop dat hij nog wel behoefte heeft aan een degelijke vleugelspeler. Martin Montoya is lastig in te schatten, weet ook niet wat reëel is om te vragen in zo'n situatie. Er was voor zijn transfer naar Italië toch behoorlijk veel interesse, misschien dat er toch nog clubs zich gaan melden. Vijftien miljoen zou geweldig zijn, maar vrees met het huidige bestuur dat er niet zo'n bedrag binnen zal komen.

20 juli 2016 om 22:13

Dat is bovenal omdat wij niet kunnen onderhandelen. Acht miljoen is meer dan schappelijk voor Tello. Ik meen dat Liverpool destijds bereid was meer neer te leggen.

Met je laatste zin zeg je het goed: met het huidige bestuur zal het niet lukken. Dat neemt niet weg dat ik ontevreden ben als ze naar verwachting gaan presteren.

20 juli 2016 om 22:18

Precies dat laatste is waar ik ook mee worstel. Op zich een wetenschappelijke benadering; de kwaliteit van presteren wordt eigenlijk pas hoog op het moment dat het resultaat de verwachtingen overtreft. Mijn verwachtingen van het bestuur zijn laag, dus ben misschien al snel tevreden met de inkomsten uit transfers. Maar eigenlijk mogen we best ontevreden zijn op het moment dat er géén acht miljoen euro voor Tello gekregen zal worden.

Misschien ben ik door het wanbeleid binnen de club wat cynisch geworden...

begrijp ik het goed dat voor hetzelfde geld als ajax voor die 2 colombianen betaald heeft ook deze 2 gasten kon halen? oeps...

21 juli 2016 om 05:33

Volgens mij wou Barcelona ook een van de twee Colombianen aantrekken. Oeps.

Plotseling? Was gewoon zoals gepland.

leicester zou tello wel kunnen gebruiken en montoya mag van mij gerust zijn contract uitdoen - als adriano vertrekt is montoya een prima vervanger voor hem

Off: Schrijver van dit artikel houdt erg van het woord respectievelijk volgens mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren