Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ongelooflijk: eigen goals Malacia en Maguire geven het weg voor Man United

Laatste update:

Manchester United heeft donderdagavond in de absolute slotfase een dubbele voorsprong uit handen in de Europa League gegeven tegen Sevilla. Via twee doelpunten van Marcel Sabitzer stond United vrijwel de hele wedstrijd met 2-0 voor, maar het ging in de slotfase helemaal mis. Tyrell Malacia maakte een grove inschattingsfout en daar direct op volgend een eigen doelpunt. Alsof het niet erg genoeg was maakte ook Harry Maguire een eigen goal, waar de verdediger eigenlijk niets aan kon doen: 2-2.

Erik ten Hag won zaterdag met Manchester United van Everton (2-0) en begon donderdag met drie nieuwe namen in het elftal, in elke linie één. Raphaël Varane keerde centraal achterin terug na rust te hebben gekregen in de competitie, terwijl Casemiro (in de Premier League geschorst) zijn plek op het middenveld innam. Anthony Martial kreeg de kans als spits in plaats van de geblesseerd geraakte Marcus Rashford. Tyrell Malacia bleef staan op de linksbackpositie, terwijl Wout Weghorst andermaal genoegen moest nemen met een invalbeurt.

Bij Sevilla werden in de competitie tegen Celta de Vigo (2-2) veel spelers gespaard en kwamen liefst zeven nieuwe spelers aan de aftrap, onder wie ex-Ajacieden Nemanja Gudelj en Lucas Ocampos. Het zou de wedstrijd worden van Sabitzer, die binnen 21 minuten dus al twee keer had gescoord. De middenvelder werd in de veertiende minuut uitstekend gevonden door Bruno Fernandes, die de diepgelopen Sabitzer vanuit de as aanspeelde. De Oostenrijker wist ondanks bewaking van Marcão weg te draaien en met zijn mindere linker via een half blok van de verdediger binnen te schieten: 1-0.

De assist van Martial was vijf minuten later van nog grotere schoonheid. De spits verstuurde op het perfecte moment een steekbal richting Sabitzer, die opnieuw de diepte had verkozen. De huurling verschalkte de snel uitgekomen Yassine Bounou opnieuw met links. Na een uur spelen mocht Weghorst zijn opwachting maken bij Manchester United. De spits legde de bal in de 82ste minuut panklaar voor Malacia, die een vrije schietkans van dicht bij het doel kreeg. Het schot van de linksback werd echter op de doellijn geblokt door Fernando.

Enkele minuten later ging Malacia in verdedigend opzicht totaal de mist in door een hoge pass op zijn directe tegenstander Jesús Navas compleet verkeerd in te schatten. Navas gaf de bal hard voor. Malacia blokte met een uiterste inspanning, maar verlengde de bal uiterst ongelukkig richting eigen doel. David de Gea raakte de bal nog, maar de keeper van United had geen tijd om een eigen goal van Malacia nog te voorkomen: 2-1. Sevilla voelde dat er meer in zat en slaagde erin om een gelijkspel weg te slepen. Een voorzet van Ocampos belandde op het hoofd bij Youssef En Nesyri. De inzet zou ver naast zijn gegaan, maar ketste af op het hoofd van de uiterst onfortuinlijke Harry Maguire, die daar niets aan kon doen: een nieuw eigen doelpunt, 2-2.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt, die Malacia heeft zo’n lage voetbalintelligentie. Moet het van zijn energie en inzet het hebben, maar staat zo vaak verkeerd of maakt verkeerde keuzes. United had hier die return tot een formaliteit moeten maken, en hier met minimaal 3-0 van het veld moeten stappen. Nu krijg je nog een hele vervelende return, en dan mis je ook nog Bruno. Als kers op de taart ziet het er ook naar uit dat Martinez er een tijd uit gaat liggen. United is zijn momentum aan het verliezen, zorgelijk. Echt een vervelende avond.

13 april 2023 om 23:04

Ik denk oprecht dat er niets aan de hand is nog steeds. Sevilla stelt dit seizoen helemaal niets voor en gaat niet nog een keer alle geluk van de wereld hebben. Man u walst er gewoon doorheen in sevilla.

13 april 2023 om 23:07

Ik moet het maar zien hoor. Geen Bruno, geen Martinez, wellicht geen Varane en Rashford en Shaw uiteraard ook niet. Er blijft heel weinig over en er worden te veel plekken ingevuld met spelers die simpelweg niet voor niets niet al te veel spelen.

Met een beetje pech weet Martial zich ook nog wel uit te schakelen voor de return en dan kan je de handdoek gewoon gooien.

14 april 2023 om 00:39

In de Europa league heeft sevilla net zoveel geluk als Maguire altijd ongeluk heb

14 april 2023 om 13:50

SB3DORDT1980 Haha eens! Maar is het ongeluk van Maguire of een kwaliteit dat hij altijd pech heeft? ;-)

13 april 2023 om 23:04

Tsja met zoveel wedstrijden en op zoveel fronten actief dan gaat het een keer fout. Rashford, shaw, martinez, eriksen geblesseerd. Dalot was er ook niet bij. Dan moet ten hag prutsers zoals maguire gaan inbrengen

13 april 2023 om 23:18

Maguire speelde een uitstekend wk. Is een goede speler als je hem in z'n kracht zet. En het is ten hag geweest die malacia heeft gehaald. En het gros van z'n budget aan antony heeft verspild

14 april 2023 om 00:21

Maguire een uitstekend WK?! Totale onzin. Wanneer staat hij in zijn kracht dan?

13 april 2023 om 23:04

Z’n pieken zijn hoog, dalen zijn erg diep. Dat is het probleem. Als hij een slechte dag heeft, sta je helaas met 10 man. Maarja, z’n vechtlust en energie brengt meestal wel wat

13 april 2023 om 23:04

United speelde eerste helft gewoon goed met 2 goede goals. Sevilla creerde niks, tot net voor rust. Verder geen schot op goal gehad. Door de fout van Malacia kantelt het, wat totaal niet nodig was. Door ook nog eens het uitvallen van Martinez komen ze wat onder druk te staan vanwege mannetje minder. In de return verwacht ik nog wel dat ook United sterker zal zijn. Maar het verlies van Matinez gaat nog erg zwaar worden voor de rest van het seizoen.Verder over Malacia eens. Denk wel dat het een intelligente speler is, maar draaft soms te ver door in z'n acties. Moet het gewoon simpel houden. Eerste helft verslikte die ook in een actie op de achterlijn en nu weer met de tegengoal.

13 april 2023 om 23:05

En vanavond hebben we kunnen zien waarom ten Hag bijna nooit rouleert. Alles wat hij achter de basis heeft komt echt zwaaaaar tekort. Bijna een wonder dat hij zoveel heeft gewonnen dit seizoen tot nu toe. Het wordt nu wel link met al die blessures.

13 april 2023 om 23:10

Daar doe je Malacia wel te kort mee vind ik. Wel zonde, als hij die slippertjes uit zn spel haalt is het echt een hele goede back, lijkt soms een concentratie probleempje te zijn.

13 april 2023 om 23:27

Heeft die nog niet gedaan dus ja

14 april 2023 om 00:07

Dat betekent toch niet gelijk dat het een matige back is? In potentie gewoon een hele goede back en de linksback voor de komende jaren van NL

14 april 2023 om 02:38

In potentie ja. Maar nu nog gewoon matig. Laten we hopen dat die zijn potentieel bereikt

Echt geen vuiltje aan de lucht leek het, 2 van zulke goals tegen. Tja, dan zit het ook echt niet mee

13 april 2023 om 23:03

Ook typisch Sevilla in de Europa League. Verdiend of onverdiend, die weten toch vaak een manier te vinden om dit toernooi te winnen. Dat wordt nog een hele kluif volgende week voor United bij Sevilla.

Wat kan voetbal soms wreed zijn. Van alle kansen op de 3-0 of meer naar 2-2 via twee keer een eigen goal. En dan mist United Fernandes (schorsing) en wellicht Martinez (blessure?).

13 april 2023 om 23:12

Martinez en ook Varane. Wat een ellende

13 april 2023 om 23:21

Wat een pech heeft United inderdaad. Je mist nu je beste Cv's achterin en Fernandes. Ze hadden wat scherper moeten zijn en de kansen afmaken dan was de return een formaliteit. Nu heeft Sevilla alle geloof om de beuk erin te gooien in eigen huis.

Om maar te zwijgen over het programma in de competitie en FA.

14 april 2023 om 00:42

Tegen fener moesten ze ook in eigen huis eerste helft al minimaal 0-3 achterstaan. Met 2 gelukgoals toen gewonnen. Sevilla is erg zwak. Denk dat utd het klusje in Spanje klaart.

Maguire en Malacia. Die moeten voorlopig de bank warm houden. Hoe kan je het nou zo weggeven..

13 april 2023 om 23:02

Dit heeft niks met weggeven te maken. Als je zulke goals tegen krijgt kun je er niet veel aan doen.

13 april 2023 om 23:03

Toch typisch, weer Maguire. Deze kan ook weer aan alle compilaties van hem toegevoegd worden.

13 april 2023 om 23:11

Dat is onzin natuurlijk, want malacia liet de bal gewoon lopen omdat hij dacht dat niemand in zijn rug stond. Die goal had hij makkelijk kunnen voorkomen als hij de bal gewoon over de achterlijn had gewerkt.

13 april 2023 om 23:20

Absoluut. Had hem moeten onderscheppen. Maar dat ie in de goal beland is alsnog een mirakel. Niemand die hem had ingetikt als ie langs Malacia was gegaan.

13 april 2023 om 23:24

Ja, maar jij zegt dat het niks met weggeven te maken heeft terwijl malacia dus letterlijk een mogelijkheid weg geeft door die bal daar te laten lopen. Die 2de was wel echt ongelukkig, maar die eerste goal is gewoon echt een cadeautje. Bij een 2-0 voorsprong in de 88ste minuut moet je dat risico nooit nemen dat iemand nog in je rug kan op duiken.

13 april 2023 om 23:35

Ja, leuk enzo. Maar als Malacia 100 keer die bal laat lopen, gaat ie er 100 keer niet in. Ik vind weggeven nogal veel gezegd bij twee van deze tegen goals.

13 april 2023 om 23:46

Als hij hem 100 keer tegen malacia aanschiet misschien, maar malacia had ook geen flauw idee of er een spits vrij stond op 8 meter van de goal, dus waarom denk je dat ze spelers bij de f'jes al leren om zo'n bal altijd weg te werken? Deze goal komt puur en alleen door stand doordat malacia een bal laat lopen zonder te weten wat er in zijn rug gebeurd en dat is levensgevaarlijk in de eigen 16, dus daar geven ze het zeker gewoon weg.

13 april 2023 om 23:05

Die staan er voorlopig gewoon in door de blessures

13 april 2023 om 23:07

Gaat lastig om die twee uit de basis te houden als Varane, Shaw en Martinez geblesseerd zijn.

Er zijn er een paar die dat United shirt nooit mogen dragen maar voor drie daarvan is Ten Hag wel verantwoordelijk: Malacia, Antony en Weghorst. Ook een slecht wisselbeleid vandaag waardoor je de pot verliest. Dat gezegd hebbende: twee eigen doelpunten is ook wel pech.

13 april 2023 om 23:05

Malacia complete offday, maar normaal gewoon goed. En Wout valt hier niks kwalijk te nemen. Antony vind ik ook 3 x niks. Veel pech vandaag inderdaad, maar United moet eens leren gaan voor grote overwinningen ipv zo vaak gas terug nemen. Dan kunnen ze de wedstrijd erna 90 minuten relaxen..

13 april 2023 om 23:06

Wat een onzin man. Antony en Weghorst hebben gewoon een prima pot gespeeld. Daarnaast heeft United niet een hele brede selectie. Wie moet hij volgens jou inbrengen dan?

13 april 2023 om 23:09

Antony speelde gewoon goed inderdaad, vooral eerste helft. Jammer dat ie die bal op de kruising schoot

13 april 2023 om 23:11

Ik ben opgegroeid met een United zonder Antony's en Weghorstjes dus ik zie dat anders. Ik zou als trainer normaal gesproken nooit je 5 wissels zomaar opmaken omdat je niet met 10 man komt te staan bij een blessure.

13 april 2023 om 23:18

Geen brede selectie heeft hij natuurlijk aan zichzelf te danken. Had ook een back kunnen kopen die zichzelf meer bewezen had in plaats van Malacia maar geeft liever 100 miljoen uit aan één speler. Antony niet slecht, maar als dit al prima is, dan ligt de lat wel erg laag.

13 april 2023 om 23:30

Vandaag was Antony best prima inderdaad. Maar meestal komt hij zijn man niet voorbij en laat zijn overzicht te wensen over. Vul dat aan met samba moves zonder resultaat als je achter staat en dan vind ik dat ik best kritisch mag zijn.

13 april 2023 om 23:36

"Ik ben opgegroeid met een United zonder Antony's en Weghorstjes dus ik zie dat anders."

Dat is onzin, om een spits en vleugelspeler te noemen die ook bij United hebben gespeeld met weinig rendement zijn bv een Alan Smith & Poborsky (land en generatiegenoot van degene op jouw profielfoto) en ik neem aan dat jij die hebt zien spelen..?

Ben sowieso van mening dat Antony te vroeg wordt afgeschreven, met name op deze site. Geef die jongen 2 jaar de tijd en ik ben er van overtuigt dat hij het gaat waarmaken. Hij speelde vanavond een degelijke pot en droeg verdedigend ook bij.

Een goed voorbeeld is Grealish die vorig seizoen ook als miskoop werd bestempeld en zie wat hij nu brengt. Dan had Grealish nog het voordeel dat hij niet de overstap maakte vanuit een minder competitie.

13 april 2023 om 23:37

Hoezo speelde Antony een prima pot? Die pass voor die afgekeurde 1-0? Ik heb verder niets van hem gezien waarvan ik onder de indruk ben. Gaf vaker de bal weg dan Kokcu. En die bal op de paal had ik nog gemaakt en ik ben net zo rechtsbenig als antony linksbenig is…

13 april 2023 om 23:39

Smith was echt wel een stukje beter dan Weghorst en Poborsky was een middenvelder, geen rechtsbuiten…

13 april 2023 om 23:52

Poborsky speelde vaak rechts op het middenveld in een 4-4-2 en Smith was zo'n goede spits dat hij werd omgeturnd tot middenvelder, vergelijkbaar met Weghorst nu...🙄

13 april 2023 om 23:13

Ah het lag aan Antony vandaag. De meest dreigende aanvaller vandaag die een sterke pot speelde en bij een 2-0 voorsprong werd gewisseld....

13 april 2023 om 23:21

Ik zei niet dat het aan Antony lag vandaag. Wel lezen. Overigens heeft ie heel veel talent maar vertraagd ie het spel ook heel vaak of wil ie dingen onnodig mooi doen. Ik moet een beetje aan Depay denken bij hem, af en toe een wereldactie of wereldgoal, en dan weer voornamelijk ergenis.

13 april 2023 om 23:31

Tja als je het United van Ferguson gewend bent met Scholes, Van der Sar, Ronaldo en Rooney dan heeft geen 1 speler van United hier wat te zoeken op een Rashford, Varane en Martinez op de bank na misschien, maar Antony speelde gewoon een sterke pot vandaag, dus om hem expliciet te noemen vind ik onterecht, want er liepen vandaag nog 13 slechtere spelers bij United op het veld. Zeker als hij zijn werk gewoon goed gedaan heeft en bij 2-0 voor is gewisseld.

13 april 2023 om 23:41

Hoezo dreigend aanvaller? Door die bal op de paal? Die had ik gemaakt en ik ben rechtsbenig. Daarvoor had ie denk ik al 20 keer balverlies geleden en 10 foute passes gegeven. En had rood kunnen hebben voor natrappen.

13 april 2023 om 23:06

Als je El Nesyri de beste speler van Sevilla wil noemen dan heb ik een donkerbruin vermoeden dat je of vriendjes met hem bent of van de zelfde afkomst bent. Leuke speler, maar zit niet voor niets meestal op de bank.

13 april 2023 om 23:22

En-Nesiry heeft er in 2023 gewoon 12 inliggen. Dat is meer dan een Mbappe of Lewandowski. Besef even dat Oshimen, die wordt gezien als een van de beste spitsen van Europa, met een veel beter team op 15 staat. Ennesiry is gewoon een van de betere spitsen van 2023.

13 april 2023 om 23:50

Lol beetje laag om te denken dat hij gelijk van dezelfde afkomst is en heet daarom zegt. En Nesyri is momenteel gewoon de beste van Sevillaen hoort basis te staan. Zonder hem was er geen own goal van Maguire en hij scoorde ook zelfs nog bijna maar De Gea had een héél goede redding in huis.

14 april 2023 om 00:09

Hij staat bijna altijd in de basis, dus je loopt onzin te verkondigen.

14 april 2023 om 04:25

Speeld gewoon bijna elke week.
Is normaal gesproken gewoon basisspeler dus slaat nergens op wat je zegt.

14 april 2023 om 09:48

Let me guess: je bent Marokkaans?

Niet te geloven dat je de eerste helft zo overheerst, de tweede helft 35 minuten niets weggeeft en dan toch gelijk speelt door twee ‘eigen’ doelpunten.

Beetje laten vallen in 2de helft.
Zonder Fernandes en met Maguire volgende week wordt wel heel erg zwar.
Ook Athony moet soms ook gewoon pass geven ipv steeds zijn eigen geluk zoeken.

Ik heb het echt te doen met Harry Maguire, er heerst echt een vloek over die man...

Naar mijn mening is Malacia ook te veel de hemel in geprezen. Het is een harde werker, maar net zo als bijvoorbeeld Dumfries geen goede voetballer. Als back kom je dan gewoon te kort op topclub niveau. Dan moet je een completere meer moderne back zijn zoals Davies of Hakimi.

13 april 2023 om 23:21

Klopt bij Feyenoord was die al niet best aan de bal.

ja de eigen goals (vooral de 2e) zien er lullig en "onverdiend" uit.
maar man utd geeft het volledig zelf uit handen. hadden zoveel kansen voor de 3-0, dan aan de hand van die grandioze misser van malacia komt sevilla op 2-1 en is alle momentum van de wedstrijd weg.
valt martinez ook nog eens uit en maken ze een totale lucky 2-2

ik zie man utd alsnog doorgaan, daar niet van, want sevilla is niet heel sterk maar had vandaag het geluk aan hun zijde

Ik heb het vaker gezegd maar United kan geen bal vasthouden. Het is vaak zoeken naar de snelle omschakeling. Volgens mij kunnen ze onder druk niet eens tien keer naar elkaar toespelen of de zestien omsingelen.
Ten Hag vindt het te comfortabel om de blauwdruk tactiek van Solksjaer te gebruiken.

En hij roteert zijn team niet. Nu heb je geen Martinez en Rashford door spierblessures. Tsjah. The jury is still out. League cup prijsje gewonnen maar dat zegt niet veel in Engeland.

13 april 2023 om 23:07

Blah blah blah. Eat een onzin. Martinez heeft niets met spierblessuren te maken. Ze speelde ln juist vooral de eerste helft enorm gemakkelijk en met zeer goed voetbal onder de druk vandaan. Wat was de laatste prijs die arsenal pakte? Fa cup 2020?

13 april 2023 om 23:10

Dus jij vind dat United kan temporiseren? Weinig van gezien. Heel veel balverlies geleden op het middenveld. Sevilla was rijp voor de slacht na de 2-0 maar kon ieder keer makkelijk de zestien van United vinden.

13 april 2023 om 23:23

Ben ik het absoluut niet mee eens. 5 a 10 minuten kreeg Valencia kansen in de tweede helft. Daarna controleerdeunited de wedstrijd. Dat je twee van deze geluksgoals tegen krijgt is weinig aan te doen.

13 april 2023 om 23:39

En Sevilla kreeg die kansen omdat United de wedstrijd niet dood maakte.
Jij ziet het als pech ik zie het als onkunde. Tempo laag houden, de bal in de ploeg houden en goed druk zetten en zo’n Sevilla komt niet voorbij de middencirkel. Dat heb ik niet gezien van United.

13 april 2023 om 23:08

Bij Martinez zag het er naar uit dat het achillespees was en dat is minstens 6 maanden en meer. Hoop dat ik mij vergis maar vrees het ergste.
Verder mee eens dat United bal niet kan bijhouden. Een groot probleem.

13 april 2023 om 23:12

Ik hoop voor jullie dat de top 4 behaald kan worden. Club moet snel verkocht worden zodat er transfers kunnen komen.
United heeft minstens 5/6 nieuwe spelers nodig om van dat snelle omschakeling voetbal af te komen.

13 april 2023 om 23:12

Engelse clubs namen de EL toch niet serieus? Of geldt dat alleen als Arsenal er uit gaat?

13 april 2023 om 23:17

Arsenal nam het wel serieus maar roteerde meer dan United. Daarnaast speelt Arsenal voor de titel en hebben ze de selectie er niet voor.
United speelt niet voor de titel en top 4 is geen garantie.
Maar om eerlijk te zijn was het ook een blamage van Arsenal. Kritiek was terecht op Arsenal.

13 april 2023 om 23:25

maar na vanavond hebben we toch gezien waarom hij zijn elftal niet roteert haha hij heeft wel een paar aanvallers op de bank maar alle andere linies heeft hij eredivisie niveau. Het is bijna een wonder dat hij zoveel gewonnen heeft met zoveel middelmaat achter de eerste 11. Top 4 is toch veel belangrijker dan EL winst

13 april 2023 om 23:36

El winst levert beide op.

13 april 2023 om 23:36

Niet per se mee eens. EL winst is pot 1 in de CL + een Europese prijs. Top 4 is geen prijs en pot 2/3 in de CL, dus lijkt met dat iedere fan EL winst boven top 4 zet zonder twijfel. Al is top 4 zeker makkelijker te doen dan een Europees toernooi waar 5 dramatische minuten zoals vandaag je de kop kunnen kosten terwijl je in de PL dan nog 37 wedstrijden hebt.

Wat een makkelijke match leek te worden is een drama.
Malacia weer dramatisch. Martinez maanden out, Varane zijn blessure afwachten en Bruno geschorst.
Als kers op de taart own goal van Maguire. Zoiets kan alleen met zijn vierkante kop.

Wat een ellende. 2 eigen doelpunten maar het ergste zijn nog de blessures van Varane en Martinez. Echt drama dit seizoen met blessures. Malacia speelde echt slecht.

ETH was de nieuwe Guardiola NOT… Man U is gewoon zwak en kunnen de bal niet vasthouden. Onder druk is het gewoon een matige elftal.

13 april 2023 om 23:09

Ok. Whatever. Speelde sevilla helemaal weg eerste helft en krijgt dan twee van deze goals tegen. Noem mij nog maar eens een match waarin een ploeg twee van dit soort doelpunten tegen kreeg…

13 april 2023 om 23:11

Sevilla heeft letterlijk 1 schot tussen de palen gekregen in 90 minuten. United zo goed als niet in de problemen geweest toch die desastreuze ongelukkige eigen goal en de blessure van Martinez.

13 april 2023 om 23:20

Nouja als United hier 4-0 wint dan was het niet eens onterecht geweest gezien het spel en de kansen. Daarnaast is dit een typische Guardiola wedstrijd in Europa. Veel kansen creeeren, maar uiteindelijk door domme fouten van je zelf de pot verliezen.

Reken er maar op dat je door die tweede helft nog uitgeschakeld gaat worden ook. Sevilla over één wedstrijd in het Ramon Sanchez Pizjuan zijn altijd nog hele vervelende wedstrijden, zelfs tegen het slechtste Sevilla in wel 10 jaar. Zal je zien dat de nummer 13 van Spanje straks gewoon weer de EL gaat winnen..

2-2 jammer dat United het zo weggeeft. Wat is dat toch steeds dat ze zo slap uit de kleedkamer komen. Ze roepen het onheil over zichzelf af. De wissels die Ten Hag doorvoerde waren een regelrechte verzwakking voor het elftal.Alle gevaar voor Sevilla verdween hiermee. Malacia komt te kort voor het niveau United. Het is een hardwerkend kuitenbijtertje maar aan de bal bijzonder matig en brengt hij aanvallend niets. Hij maakt te veel fouten en gaat de duels te wilt in . Zijn kant was de zwakke plek van United en Sevilla zocht hem dan ook steeds op. Elanga en Sancho allebei uiterst zwak. Gelukkig tellen uit doelpunten niet meer. Dus het kan alle kanten op.

Echt bizar dar Sevilla in de Europa League. Er is een reden waarom zij de beker al 6 keer hebben gewonnen. Vandaag ook in de laatste 10 minuten terug komen tot 2-2 door twee bizarre eigendoelpunten. Dit kan zomaar einde verhaal zijn voor Ten Hag in de Europa League. Toch wel een mentale tik dit. Geen Fernandes, geen Martinez, geen Varane(?), geen Rashford(?). Je gaat een hoop missen volgende week en Sevilla thuis, met name in de Europa League is heel vervelend om tegen te spelen met dat fanatieke fans erachter.

waarom fernandes wisselen hij was al toch geschorst en dan maguire nooit meer opstellen beter lindelof dan hem ok de sukkel treft geen schuld maar toch maar hij trekt gewoon ongelukken aan als hij speelt dan speel het hele team in ene keer zenuwachtig

13 april 2023 om 23:46

Leuk en aardig maar lindelof is gewoon net terug van een blessure. En Maguire speelde gewoon prima.

Als je alle spelers van United afgaat dan is 80% toch pure middelmaat?
Dus als de kwartfinale het eindstation wordt dan is dat toch vrij normaal?

Zo sneu voor Maguire, de zondebok van man united

Pijnlijk, zit je zo lekker in de wedstrijd om erover heen te denderen maar na was wissels wordt het helemaal omgedraaid, zonde!

Het is ook gewoon hun competitie. De rest is er maar te gast, en dat zien we vandaag ook maar weer. Bruno (onterecht) geschorst, Martinez uitgevallen, Varane naar de kant en daarnaast missen we Rashford, Shaw en Garnacho.

Sevilla gaat deze competitie gewoon doodleuk winnen, en gaat volgens seizoen gewoon de Champions League in, of het nou vanuit het hoogste niveau is of niet..

14 april 2023 om 10:10

Sevilla was echt matig. Als ze doorkomen zie ik ze gewoon verliezen in de halve finales. United morstte met kansen en dan twee own goals waar één gewoon 5 meter naast ging.
Ongekende pech.

14 april 2023 om 12:53

Daar doel ik eigenlijk ook op. Zoveel geluk in een wedstrijd heb ik zelden gezien. Hebben zelf volgens mij maar 1x op doel geschoten (die De Gea pakt), maar scoren er 2..



Wat een genie die Ten Hag, een voetbalgod, Man United is helemaal klaar voor de CL volgend jaar.

Dat krijg je als je Maguire er in zet 😅

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren