Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Onfortuinlijke Kurto is plek kwijt: ‘Ook dit hoort bij topsport’

Laatste update:

Excelsior wacht zaterdag een lastige wedstrijd: de ploeg van trainer Alfons Groenendijk komt in Eindhoven in actie tegen landskampioen PSV. Bij de Kralingers staat Tom Muyters onder de lat. De tegen ADO Den Haag geblesseerd geraakte Filip Kurto is op de weg terug, maar Groenendijk heeft besloten zijn elftal van de voorbije weken niet te wijzigen. Kurto zit op de bank.

/

“Tom heeft zich de laatste weken dus nadrukkelijk laten zien en wij belonen hem door hem nu te laten staan. Een moeilijke beslissing, want het is niet zo dat we ontevreden waren over Filip. Natuurlijk is het vervelend voor hem, maar we hebben er goed over nagedacht. Ook dit hoort bij topsport”, legt Groenendijk uit via de officiële kanalen.

Tegen PSV gaat Excelsior ‘gewoon’ voor een resultaat. “We moeten ook op vreemde bodem meer resultaat gaan halen. Nou is dat makkelijker gezegd dan gedaan als je naar PSV moet, maar er volgen nog een heleboel uitwedstrijden. We moeten ook op vreemde bodem meer van onszelf laten zien en op zoek gaan naar punten”, klinkt het.

Filip Kurto moet weer een basisplek krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Muyters maakte gewoon een zekere indruk dan Kurto. Met kurto op goal moet je het telkens toch maar eens zien. En zit je gewoon niet met een gerust gevoel op de tribune

16 oktober 2015 om 17:26

Kurto is zo'n keeper die de meest indrukwekkende reddingen kan maken, maar 2 minuten later een verschrikkelijke blunder kan maken. Daarnaast lijkt het alsof hij een voorkeur heeft voor aluminium, gezien dit al de 3e keer is dat hij tegen een paal of ijzeren balk achter het goal aanduikt.
Ik geef ze groot gelijk dat ze Muyters de kans geven. Toonde een goede indruk in de voorbije wedstrijden.

Bij Roda had hij een aantal verschrikkelijke blunders maar ook goede wedstrijden, bij Dordt en Excelsior vind ik hem al stukken beter keepen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren