Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ondrej Lingr vertelt op welke manier hij ‘zeker’ gaat scoren voor Feyenoord

Laatste update:

Ondrej Lingr is dinsdagmiddag bij Feyenoord voorgesteld aan de pers. De 24-jarige aanvallende middenvelder geldt in De Kuip als opvolger van Sebastian Szymanski en wordt voor 750.000 euro gehuurd van Slavia Praag. De regerend landskampioen moet hem komende zomer voor 3,25 miljoen definitief overnemen.

Lingr kent Feyenoord al een beetje, daar hij de Rotterdammers liefst vier keer trof in de Conference League in het seizoen 2021/22: twee keer in de groepsfase en twee keer in de kwartfinale. Feyenoord, maar vooral De Kuip en Het Legioen maakten toen al grote indruk op Lingr. “Toen hebben we veel respect gekregen voor deze club en de manier waarop ze spelen”, zo wordt de nieuwkomer geciteerd door het Algemeen Dagblad. “Jindrich Trpisovsky (de trainer van Slavia Praag, red.) wordt algemeen beschouwd als de beste trainer van Tsjechië. Hij vond dat ik zou passen bij Feyenoord.”

Onder meer omdat er veel gelijkenissen zijn tussen de speelwijze van Slavia Praag en Feyenoord, vertelt de rechtspoot. “In Tsjechië zeggen ze ook dat Arne Slot nu al weleens tot de tien meest belovende trainers van Europa zou kunnen horen.” De eerste indrukken van de club zijn goed, zegt Lingr. “Niet alleen wat betreft de coach en de selectie. Het ontbreekt aan niks hier. Er ligt een ring in mijn hotelkamer die straks mijn slaapritme meet, bijvoorbeeld.” Maar ook ‘de simpele dingen’ zijn belangrijk voor de Tsjech. “Zoals Dávid Hancko die uitlegt waar ik in de stad het beste een kop koffie kan gaan drinken.”

Lingr is 1,75 meter lang en fysiek zeer sterk. “Dat komt door wat ik heb gedaan in de sportschool”, aldus de nieuwkomer. “Maar let op als er een kopkans komt. Ik ga zeker voor Feyenoord scoren met mijn hoofd.” Lingr kijkt uit naar het duel met FC Utrecht van aanstaande zondag. De Tsjech kan dan zijn debuut voor de Rotterdammers gaan maken. “Vóór de wedstrijd tegen Almere City mocht ik samen met Luka Ivanusec het veld op om naar de mensen te zwaaien. Dat was echt een kippenvelmoment, maar na afloop had ik toch het gevoel dat ik vooral heel graag al had willen laten zien aan die mensen wat ik kan. Dat moet dan maar de komende weken gebeuren.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Reacties

De titel vat niet echt de kern samen van het artikel. Weet ook niet of je met 1.75 veel gaat scoren met het hoofd

29 augustus 2023 om 17:31

Paixao en Linssen waren 2 voorbeelden die een stuk korter zijn dan Lingr maar veel kopgoals hebben gemaakt

29 augustus 2023 om 17:37

En een lange kerel als Weghorst is weer een slechte kopper.

Het is techniek, sprongkracht en timing.

29 augustus 2023 om 18:07

Tagliafico & Martinez moet ik ook gelijk aan denken. Voor koppen is timing uiteindelijk het belangrijkste. Genoeg lange verdedigers en spitsen die er soms helemaal naast zitten.

29 augustus 2023 om 19:05

@EmileSteele: Die Bongiorno roept maar wat, daar betrap ik hem wel vaker op. Volgens mij kijkt hij helemaal geen voetbal en is hij hier alleen om reacties uit te lokken of duimpjes te scoren, want ook deze opmerking slaat weer helemaal nergens op. Elke voetbal liefhebber moet weten dat koppen ook een kwaliteit is en dat je daar per definitie niet altijd groot voor hoeft te zijn.

29 augustus 2023 om 21:25

@Universum, ja true. Daarom kreeg het ook maar 1 zin van me. Tagliafico die hierboven genoemd wordt was ook altijd ijzersterk met het hoofd ja.. mag zeker genoemd worden, wat een speler.

29 augustus 2023 om 18:23

Dan zou ik maar zijn compilaties bekijken op YouTube. Scoort erg veel goals met zijn hoofd

29 augustus 2023 om 18:34

Hij scoort bovengemiddeld met het hoofd, is daar heel gevaarlijk mee, of heb jij al zijn potjes op de voet gevolgd?

Aan zelfvertrouwen in ieder geval geen gebrek en dat is wel zo lekker. Een veelscorende middenvelder was ook broodnodig.

29 augustus 2023 om 19:10

Onder het mom van geen woorden maar daden… we gaan het zien.
Hebben we ooit eerder zoveel transfers in de top drie meegemaakt in een seizoen? Er is nu echt nog geen pijl op te trekken welke ploeg de beste selectie heeft.

haha wat een ventje. Slot zei al dat het een echte stuiterbal is. Ik vermoed dat hij lekker mag gaan afjagen en dat hopelijk kan combineren met fatsoenlijk positiespel en een paar goals.

29 augustus 2023 om 18:11

Die zal het koppie niet laten zakken na een tegenslag op het veld. Potentiële publiekslieveling.

Hij komt Nederland heet maken

29 augustus 2023 om 18:07

Hoeft niet, Noa is er al..

Geinig mannetje. Hopelijk kan die op het veld ook geinige dingen brengen. Wat scorend vermogen vanuit het middenveld kunnen we wel gebruiken met wat er nu loopt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren