Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ola John hoopt alsnog gewenste transfer naar Engeland te krijgen

Laatste update:

In veel landen is de transfermarkt inmiddels gesloten, maar in Engeland kunnen clubs nog tot 18.00 uur nieuwe spelers halen. Dat betekent goed nieuws voor Ola John, die wil vertrekken bij Benfica en graag op de Engelse velden terecht zou willen komen. Volgens Voetbal International doet Reading er deze dinsdag nog alles aan om John binnen te halen.

/

De huidige nummer dertien van de Championship versterkte zich maandag al met Lucás Piazon, die voor een jaar gehuurd wordt van Chelsea, en heeft nu dus weer een speler met een verleden in de Eredivisie op het oog. De 23-jarige John begon bij twee van de eerste drie wedstrijden van Benfica in dit seizoen in de basis, maar zou toch nog weg mogen.

Weken geleden leek John nog op weg naar Swansea City, toen zijn broer Collins zei dat de transfer naar Wales bijna was afgerond. Vervolgens viel het echter stil. In de wandelgangen werd Crystal Palace nog even genoemd, maar ook dat werd niet concreet, en nu lonkt een overstap naar de Championship.

De Championship is te laag voor Ola John

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat bezielt zo figuur? Waarom gaat ie niet lekker ballen in Nederland eerst een paar jaar. En dan de stap na het grote buitenland nemen. Bij John is het echt de thuis situaties dat niemand ondersteunt. Ik weet zeker als hij toen bij Twente nog 2 jaar bleef en toen de stap maakte. Dat hij heel anders binnen kwam.

1 september 2015 om 07:22

Kijk hoe zn broer zelf zn carrière verkloot heeft. Ola had slim moeten zijn en gewoon een erkende zaakwaarnemer om de arm moeten slaan

1 september 2015 om 07:43

Dus het ligt aan de zaakwaarnemer. Je brengt het zo over of John totaal niet kan denken. Dat hij zelf niet inziet wat wel en beter en goed voor je is.

1 september 2015 om 12:57

de thuis situaties dat niemand ondersteunt?? wat? Hij kreeg na een jaar goed spelen bij Twente een extreem lucratieve aanbieding van Benfica, ook voor Twente was deze transfer perfect. Dan is het toch niet heel vreemd dat je het wil gaan proberen bij Benfica?

Hij moet alleen niet naar een club in de Championship gaan, dat voetbal ligt hem niet. Gok op een Swansea city of Crystal Palace, maar anders kun je het beter doen met 20 wedstrijden bij Benfica dit jaar.

1 september 2015 om 15:17

Die gozer kan helemaal niks op een leuk seizoen bij Twente. Daarnaast heb ik hem nog nooit betrapt op fatsoenlijke wedstrijden. Hou toch op met dat gezeur.

1 september 2015 om 15:28

Gezeur? Maak jij eerst eens een fatsoenlijk verhaal van je reactie voordat je over het zogenaamde gezeur van mij begint. Ik zeg toch nergens dat ik hem goed vind voetballen?? Ik vindt het alleen op dit moment te makkelijk gezegd dat hij die stap naar Benfica niet had moeten maken.

Daarnaast vind ik hem nog niet zo slecht dat ik hem van het niveau Reading vindt. En ja ik heb enkele wedstrijden van hem gezien bij Benfica, puur omdat ik Twente supporter ben ik hem ben blijven volgen.

Championship? Kom op zeg.... Als je als zaakwaarnemer nu niet enkele clubs in Engeland/de klaar hebt staan dan ben je niet erg goed bezig.

De familie John blinkt niet uit in (sportieve) carriereplanning. Financieel zal het allemaal wel kloppen maar sportief hadden deze gasten toch veel meer uit hun carriere kunnen halen lijkt mij.

1 september 2015 om 07:43

Op korte termijn geld verdienen maar op langer termijn komen ze er achter dat dit niet werkt.

1 september 2015 om 08:02

Makkelijk praten vanaf onze telefoon/laptop. Als je nooit iets (of niet veel) gehad hebt en je kunt in 4 jaar 10 miljoen op je rekening hebben, kan je zicht aardig vertroebeld raken lijkt me.

1 september 2015 om 08:23

Ja en daarvoor bestaan dus fatsoenlijke zaakwaarnemers.

1 september 2015 om 12:58

Ja of zaakwaarnemers die Juist je carrière verkloten door je over te halen om voor het snelle geld te kiezen, om op deze manier zelf rijk te worden.

Als Gaitan verkocht wordt, dan kan Ola John uitblinken. Want de wedstrijden die hij speelde, was lang niet zo verkeerd nog niet, maar hij heeft gewoon echt een sterke speler op zijn positie spelen.

Reading, dan is je carrière wel hard bergafwaarts aan het gaan maar goed, hij heeft ook niks gepresteerd afgelopen jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren