Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ogbeche: ‘Dat zijn vertrouwelijke gegevens, dus die kan je niet weten’

Laatste update:

Willem II was in 2010 bijna failliet, maar heeft de financiën tegenwoordig goed op orde. De Tilburgers konden daardoor Bartholomew Ogbeche woensdag wegkopen bij SC Cambuur en volgens trainer Henk de Jong ging het om een transfersom van vier ton: “En het totale salaris zal een tonnetje of zes zijn. Tja, wij hebben het niet. Willem II wel”, treurde De Jong voor de camera van de NOS.

/

De 31-jarige Ogbeche wilde die bedragen vrijdagavond voor de camera van de publieke omroep niet bevestigen: “Weten jullie nu mijn transferclausule en salaris? Daar zou ik niet zo zeker van zijn, hoor. Niemand weet wat het is, dus ik denk ook dat jij het niet weet. Dat zijn vertrouwelijke gegevens, dus die kan je simpelweg niet weten.”

De Nigeriaan liet aan FOX Sports weten dat het ‘zware dagen’ voor hem zijn geweest: “Ik heb maar één keer meegetraind. Ik heb met mijn ploeggenoten gepraat. Ik ben degene die me moet aanpassen, ik ben de nieuwe speler. En we zullen nog meer moeten praten. Maar ik blijf hard werken. Dan weet ik dat de goals zullen komen, daar twijfel ik niet aan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet waarom maar Ogbeche komt mij over als een leuke sympathieke gast die zich niet te snel druk maakt, hard wil werken en bewust is van wat hij kan en wil.

Hoop dat hij een goede tijd bij Willem de 2e gaat krijgen, succes!

30 januari 2016 om 10:44

Je hebt groot gelijk, hij werkt hard en dat zie je ook aan zijn spel vooral bij fc cambuur! Topaankoop

Ik hoop voor W2 dat deze gegevens onzin zijn want als je aan een oudere speler dit salaris betaald ben je binnen de kortste keren weer terug bij af qua financiën

30 januari 2016 om 10:44

2 ton gedeeld door 2.5 jaar contract

30 januari 2016 om 10:50

vergeet dat maar eens snel . ik denk dat dat wel eens kon kloppen , die 2 ton p/j .

30 januari 2016 om 11:35

2 ton is het salarisplafond bij Willem II. Maar lijkt me stug dat ze dat betalen aan ogbeche. Zal wel ongeveer hetzelfde krijgen als bij cambuur.

6ton salaris zeer zeker niet. 2ton max maar dan wel op jaarbasis. Afkoopsom van 4ton wil ik best geloven. We geven geen geld meer uit dat er niet is. Anders hadden we begin van het jaar Armenteros wel kunnen behouden. Nu we wuytens verkocht hebben was er ruimte en konden we ogbeche aantrekken. Zonder de transfer van wuytens was dat nooit gelukt.

Hij zei: De clausule is 4 ton, en met salaris erbij is dat wel 6 ton. Dus 2 ton salaris. 6 ton salaris betalen Heerenveen, Groningen en Utrecht niet eens. Laat staan Willem II.

30 januari 2016 om 10:20

Er staat het totale salaris zal 6 ton zijn. Dat is dus buiten die 4 ton afkoop. Vergeet je niet dat Ogbeche van buiten de EU komt.

30 januari 2016 om 10:32

Zou het totale salaris dan njet het hele contract zijn? Ik weet het njet hoor, maar dit kan ik me niet echt voorstellen

30 januari 2016 om 10:38

Zo interpreteer ik het ook, 6 ton voor de totale contractduur...

30 januari 2016 om 10:46

Hij heeft een Frans paspoort

In eerste instantie vond ik het een opmerkelijke en slagvaardige actie van Willem II. Maar als deze bedragen kloppen dan vind ik het een beetje dommig om 1 miljoen bij elkaar uit te geven voor een speler van 31.

30 januari 2016 om 10:39

Dit kan niet kloppen. De afkoopsom misschien. Maar salaris nooit. Willem II heeft een salarisplafond van 170 max per jaar. Daar wordt niet vanaf geweken omdat het beleid is niet meer geld uit geven dan binnen komt.

30 januari 2016 om 19:27

Misschien dat die 6 ton inclusief bonussen is. Na 2,5 jaar zit je toch al aan 2,5x170.000 en dat is al meer dan 4 ton. Tel daar wat bonussen bij op (bijvoorbeeld 2000 per wedstrijd, wat na 2,5 seizoen 85 wedstrijden inhoudt en al 170.000 euro zou betekenen)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren