Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Official voorkomt vechtpartij tussen coaches in kelderkraker; Villa wint

Laatste update:

Hull City is er niet in geslaagd om verder afstand te nemen van Sunderland. The Tigers stonden al met één punt voor op de nummer zestien van de Premier League en speelden dinsdagavond in het onderlinge duel met 1-1 gelijk. Er zal echter vooral worden nagepraat over de ruzie tussen de managers van beide partijen, Gustavo Poyet en Steve Bruce. Bijna kwam het tot een handgemeen tussen de coaches. Aston Villa pakte na zeven nederlagen op rij drie punten.

/

Hull City - Sunderland 1-1
Sunderlands Jack Rodwell kreeg in de eerste helft een gele kaart voor een schwalbe, maar Sunderland-trainer Poyet vond dat er wel degelijk sprake was van een overtreding. Hij nam het Bruce kwalijk dat hij om een kaart vroeg en de vierde official moest voorkomen dat de twee heethoofden elkaar te lijf gingen. Poyet kreeg van scheidsrechter Mike Dean een rode kaart en moest op de tribune plaatsnemen, maar zijn collega-coach mocht wel aan de zijlijn blijven staan. Na een rustige beginfase had Hull de wedstrijd steeds meer naar zich toegetrokken en de 1-0 viel na een kwartier spelen: Dame N’Doye scoorde na een voorzet van Tom Huddlestone, met een subtiel balletje achter zijn standbeen.

Kort na rust dook N’Doye andermaal gevaarlijk op voor het doel van Sunderland, maar dit keer legde hij de bal terug op Nikica Jelavic. John O’Shea voorkwam met een goede ingreep de 2-0. De gastheer speelde zeker niet geweldig, maar had weinig te duchten van de tegenstander en was na 73 minuten opnieuw dicht bij een tweede treffer, maar Jake Livermore faalde in de afronding. Even later scoorde Sunderland: Jack Rodwell kopte de bal van dichtbij binnen na een voorzet van Patrick van Aanholt en bezorgde the Black Cats daarmee een punt.

/

Aston Villa - West Bromwich Albion 2-1
Aston Villa boekte tegen West Bromwich Albion zijn eerste Premier League-overwinning sinds 7 december, toen Leicester City met 2-1 werd verslagen. De thuisploeg kwam na een kwart wedstrijd op voorsprong door een doelpunt van Gabriel Agbonlahor: hij schoof de bal na een pass van Christian Benteke door de benen van Ben Foster in het doel. The Baggies konden in aanvallend opzicht lange tijd geen vuist maken, maar kwamen halverwege de tweede helft dan toch op gelijke hoogte. Saido Berahino kopte de bal van dichtbij tegen de touwen, nadat Joleon Lescott het leer met zijn hoofd breed had gelegd. West Brom leek dus voor de vijfde keer op rij ongeslagen te blijven, maar door een late penalty van Benteke bleven de punten toch nog in Birmingham.

Wie eindigt dit seizoen hoger in de competitie, denk je?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En ik maar denken dat de bijnaam van Sunderland the black cats was... Ongelooflijk.

Valt iemand anders ook op dat we 4 spitsen revelaties hebben dit seizoen? berahino, kane, austin en ings.

Allemaal Engels? En normaal Zijn dit er toch 1 of 2.

3 maart 2015 om 23:21

ik snap je eerste zin niet helemaal? klopt toch gewoon wat er staat in de tekst..the tigers (hull) en op einde black cats (sunderland)

4 maart 2015 om 17:01

Eerst stond er 'black cas'

Al vind ik ze wel iets te snel gehyped worden, het zijn toch wel de Engelse revelaties van dit seizoen. Al kijk ik geen burnley, Tottenham etc. Kijk ik wel eens af en toe naar west brom. En ik vind berahino toch wel echt een topper, maar ik ben toch bang dat zei volgend seizoen het stukken minder gaan doen

3 maart 2015 om 23:58

Kane is een supertalent. Die heeft alles wat een spits nodig heeft. Die scoort met links, rechts, hoofd, binnen en buiten de 16. Kan enorm genieten van die vent, daarbij werkt hij ook erg hard.

Sunderland, prachtig stadion dst Stadium of Lights! Zeker niet het mooiste voetbal, maar ik gun ze wel lijfsbehoud in de BPL.

Gelukkig wint Villa weer eens, moeizaam maar het zijn drie punten. Hopelijk kunnen ze nu de weg naar boven inslaan. Een club als Aston Villa hoort er gewoon in te blijven.

Aston Villa moet in de PL blijven. Toch 1 van de grootste clubs van Engeland. Hopelijk kunnen ze weer een subtopper worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren