Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Of een transfer interessant kan zijn? Het ís interessant’

Laatste update:

SC Heerenveen boekte zaterdagavond een 2-1 overwinning op Excelsior en Sam Larsson was met twee doelpunten de grote man. De 23-jarige aanvaller uit Zweden heeft dit seizoen nu zes treffers van buiten het strafschopgebied gemaakt, meer dan welke speler in de Eredivisie dan ook.

/

Larsson beseft dat hij zich met zijn dubbelslag nadrukkelijker in de kijker heeft gespeeld bij andere clubs. “Als er iets moois voorbij komt, dan ben ik daarin wel geïnteresseerd. Zolang ik goals kan maken, loopt het lekker. Of een transfer interessant kan zijn? Het ís interessant”, zei hij voor de camera van FOX Sports.

Larsson, enkelvoudig A-international, maakte zijn eerste dubbelslag voor Heerenveen sinds april 2015. Toen scoorde hij twee keer in de met 5-2 gewonnen competitiewedstrijd tegen AZ. Hij heeft in het Abe Lenstra Stadion nog een contract tot de zomer van 2018.

Denk jij dat Sam Larsson het seizoen afmaakt in Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet niet wat hij moet kosten, maar kan hij zou een versterking zijn voor de hele top3 in de ED.

11 december 2016 om 08:42

Denk dat PSV m het hardst nodig heeft!

11 december 2016 om 08:54

Denk dat hij sws wel minimaal 7 a 8 miljoen gaat kosten. Heerenveen zal m zeker niet voor een zacht prijsje laten gaan. Ook niet met het oog op het halen van europees voetbal dit seizoen.

11 december 2016 om 09:11

Voor Psv en Feyenoord wellicht.. Ik denk niet dat ajax hem nodig heeft.

11 december 2016 om 09:35

als sc heerenveen suporter zie ik samba sam liever nog niet vertrekken deze winter, maar als ik marc overmars was zou ik hem gelijk halen op 1 jan .samba sam is een genot om naar te kijken en past presies in het spel wat medespelers als hakim ziyech .kasper dolberg en cornuiten spelen samba sam is continu dreigend de meeste ploegen zetten steeds dubbele dekking op hem daardoor kan hij niet altijd ziin stempel drukken maar met betere medespelers zal sam nog beter worden! in de combinatie is larson ijzer sterk en hij heeft een verwoestend schot getuige zijn 6 goals buiten de 16 dit jaar . nu ajax bazoer gaat verkopen komt er weer geld in het laadje en ik durf te stellen dat waneer sam larson bij ajax komt hij binnen no time iedereen zal overtuigen

11 december 2016 om 09:58

Alsof Younes zo goed is? Larsson zou zeker wat toevoegen aan Ajax hoor.

11 december 2016 om 10:06

Dat zou ook gezegd worden als Younes nu bij Heerenveen zou hebben gespeeld.. over het algemeen meer ruimte, minder druk. Dan zou iedereen hem ook aanprijzen als aanwinst bij de top 3.
Bij Heerenveen zal je niet veel horen als je eens 1 of 2 mindere wedstrijden speelt, bij ajax is meer concurrentie waardoor je er zomaar naast kan staan..
Ik vind het wel een goede speler hoor, maar ik zou nog twijfelen pf ik hem aan zou trekken. Er zitten zeker leuke wedstrijden van hem tussen (die dan ook vooral onthouden worden door supporters wanneer de vraag wordt gesteld of ze hem willen hebben) maar de vraag is of hij dat een stapje hoger iedere week kan laten zien.

11 december 2016 om 10:16

Wat zal hij toevoegen dan? Imponeert alleen tegen mindere tegenstanders. Is helemaal geen aanwinst voor Ajax of psv. Bilal was toch ook the next big thing. Yes we zien het.

Een stapje omhoog, ja. Maar eigenlijk vind ik dat hij het seizoen moet afmaken, constant een hoog niveau halen en +15 goals en assist koning moet worden. Absolute focus om te presteren ipv elke transfer periode weg willen.

Ik heb het idee dat dit type spelers alleen maar bezig zijn met zo snel mogelijk wegkomen. Ik heb het idee dat Bij Heerenveen dit nog erger is dan bij mijn club AZ. Doodziek word ik van dit soort spelers. Twee keer scoren en ze denken dat ze de Europese top aankunnen. Laat in ieder geval enige dankbaarheid blijken voor je club die je een meer dan bovenmodaal salaris betaald.

Kan een optie zijn voor PSV. Maar nu Locadia weer terugkeert vrees ik dat het een enkeltje Atalanta wordt.

Op dit moment heeft Sam geen recht van spreken, want het is nou niet zo dat hij de laatste tijd de sterren van de hemel speelt. Ik zat gister zelf in het stadion en zei nog tegen mijn buurman dat ik Sam nog niet gezien had (in de eerste helft red). Een minuut later scoort hij de 1-1 en is hij direct belangrijk. Geldt overigens ook voor Arber Zeneli, die ik de laatste tijd zelfs nog beter vind voetballen dan Sam. In ieder geval moet Sam constanter blijven en dan zien we in de zomer wel weer. Kan me niet voorstellen dat een buitenlandse club op dit moment het risico wil nemen met een vrij wisselvallige speler.

Over de wedstrijd gister: dramatisch tot en met, de eerste helft. Weinig gecreã«erd en degenen die Heerenveen normaal bij de hand nemen, zakten zelf ook door de ondergrens. Schaars heeft alleen gister al meer foute passes verstuurd dan in alle voorgaande wedstrijden bij elkaar. Kobayashi constant onnodig balverlies waardoor je regelmatig in de problemen komt. Degene die elke wedstrijd zijn niveau haalt (vind ik), is Stefano Marzo. Geweldige kracht en een meerwaarde voor Heerenveen als rechtsback. Ook Pelle van Amersfoort speelt eigenlijk elke wedstrijd wel voldoende (alleen tegen Ajax was hij zeer ongelukkig). Ben ook blij met Mulder als sluitpost. Reza kan ik van genieten, zoveel energie hij in elke wedstrijd stopt. Vliegt zich uit de naad om de tegenstander vroege onder druk te zetten. Dit sneeuwt alleen onder als de rest van het team niet meedoet, wat gister ook weer het geval was. Zonde gewoon. Desalniettemin blij met de drie punten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren