Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Nu ik AC Milan verkoop, is dat een daad van nog meer liefde!’

Laatste update:

Silvio Berlusconi verkocht afgelopen vrijdag 99,93 procent van de aandelen van AC Milan aan een Chinees consortium dat zich Sino-Europe Sports laat noemen. De koop wordt voor 4 november definitief afgerond en de nieuwe eigenaar heet Yonghong Li.

/

De 79-jarige Berlusconi blijft als erevoorzitter verbonden aan Milan, maar heeft via Facebook alvast formeel afscheid genomen van de supporters van i Rossoneri. “Aan alle fans van Milan. Toen ik Milan dertig jaar geleden kocht, was dat een daad van liefde. Nu ik Milan verkoop, is dat een daad van nog meer liefde. Het consortium heeft alle middelen voorhanden om met zijn investeringen Milan weer te laten concurreren met de grote internationale clubs.”

“Ik ben logischerwijs bewogen en verdrietig, maar vertrouw er ook op dat ik opnieuw heb gehandeld in belang van Milan. Ik blijf dan ook de meest vurige fan van Milan. De afgelopen dertig jaar, en alle herinneringen, blijven in mijn hart zitten. Ik heb het voorrecht gehad om de club te leiden waarvan ik houd. Ik zal de fans ook nooit vergeten en zal op de tribunes blijven zitten om met hen te juichen, en misschien om te lijden. Maar ik ben ervan overtuigd dat we snel weer successen van een nieuw en groots Milan kunnen vieren. Een grote knuffel, een Rossonero-knuffel, voor jullie allemaal!”

Vandaag werd bekend dat A.C. Milan in Chinese handen komt. Reden genoeg om terug te blikken op dertig jaar Silvio Berlusconi bij 'i Rossoneri'!

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 5 augustus 2016

Denk jij dat AC Milan binnen drie jaar kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd wat deze nieuwe eigenaar AC Milan gaat brengen. Mooie woorden van Silvio, maar ik denk dat er vrij weinig zal gaan veranderen.

11 augustus 2016 om 20:47

Zolang er geïnvesteerd wordt in de goede spelers en niet mannetjes als Sulley Muntari etc zie ik Milan wel weer aansluiten voor een plek in de top 3, maar dat zal zeker nog wel even tijd kosten.

11 augustus 2016 om 20:47

Want? De club is verkocht. Is een van de grootste veranderingen die je kunt meemaken. Milan gaat van +- 250 miljoen schuld naar een financieel gezonde club met rijke investeerders.
Als dat niet verandering brengt, weet ik het ook niet meer.

+ Galliani en Berlusconi zullen de club verlaten. Dat zijn al twee reuze veranderingen.

11 augustus 2016 om 20:56

Ja, nadat je Milan tot een Europese middenmoot heb laten degraderen.. Top!

Kan jij me misschien uitleggen waarom Milan niet alles op alles heeft gezet om bijvoorbeeld Ben Arfa en Feghouli hebben binnen proberen te halen (hebben beide hun club transfervrij verlaten.)

11 augustus 2016 om 22:24

Die twee wouden al sowieso niet aansluiten bij Milan. Maar we hebben veel meer spelers misgelopen, doordat we eigenlijk alleen maar transfers zoals huren en transfervrij konden doen. Dat kwam door een van de voorwaarde van de procedure van de overname van de club. De nieuwe potentiële eigenaren wouden niet dat er tijdens de gesprekken van overname nieuwe spelers aan zouden sluiten bij de huidige groep. Lapadula is de enige uitzondering, en Gomez was een afscheidscadeautje van Berlusconi zelf.

11 augustus 2016 om 21:25

Deze club is zo erg afgezakt! Hebben na Real Madrid de meeste CL titels en zijn nu niets meer dan een middenmoot clubje in Italie.. Spelers als Shevchenko, Kaka, Nesta, Maldini, Seedorf, Pirlo, Cafu etc waren echt geweldig om naar te kijken maar de jaren daarna is het nooit meer iets geweest.. Deze club moet hard werken om weer naar de top te klimmen, ze moeten de nadruk op hun jeugd gaan leggen en in iedere linie een sterkhouder kopen, dan komt het goed

11 augustus 2016 om 21:55

We hebben de tijd van ibra ronaldinho en silva ook nog goed mee gedraait..

Silvio, bedankt! Bedankt voor alles!

Het doet voor berlusconi pijn om afscheid voor zijn club. Maar ze hebben de geld nodig om een topclub van maken.
Maar ik vind het wel mooi hoe silvio zijn carrière ging. Een president van een land ben je gewoon een baas.😎

Off: mooi dat vz een suicide squad anti helden plaatsen.

Zonde dat AC Milan qua sportieve verrichtingen zover is weggezakt in de top van Europa. AC Milan blijft voor mij toch een van de grootste clubs ter wereld. Hopen dat de chinese investeerders het goed voor hebben met Milan

Blijft een aparte man natuurlijk, maar dit zijn wel mooie en gemeende woorden. Zijn hart is Milan. En ook hij zag dat het nu tijd was om de club te verkopen om weer te concurreren met de internationale top.

Dit jaar zal er denk ik nog niet veel van te merken zijn, de verkoop is nog niet volledig afgerond dus zullen er nu sowieso weinig tot geen nieuwe spelers aangetrokken worden. Zodra het budget binnen is, kunnen er investeringen gedaan worden. Hopelijk met een nieuw, fatsoenlijk beleid die geen gekke dingen gaan doen en de juiste investeringen maken.

Ik hoop op een terugkeer van bijv. Paolo Maldini, in wat voor functie dan ook. Is denk ik voor de uitstraling van de club ook goed.

Jezus christus die man lijkt echt op een pop uit Madam tussaud.

Het aankoopbeleid mag wel wat verbeteren. Ik weet niet of dat lag aan de financiële middelen of aan de slechte scouting.

11 augustus 2016 om 22:42

Nee dit is Berlusconi.


Ot:beetje dubbel. Veel voor milaan betekend maar zo corrupt als maar wat.
Milan moest verder om te groeien. Nu hopen dat de milanese clubs weer top kjnnen worden.

Mooie en oprechte woorden van Berlusconi! Ik ben echt benieuwd hoe Milan zich weer zal opwerken naar de top, ik denk niet dat ze zomaar met flappen gaan zwaaien en de ene speler na de andere gaan halen maar eerder opbouwend. Als alles goed zal verlopen zie ik Milan binnen 3 jaar als vanouds weer jaarlijks strijden om de top 3.

Deze gast staat voor veel wat slecht is in een mens. Maar voor AC Milan is hij een fantastische voorzitter geweest. Of eigenaar. Geef het een naam.
5 keer Champions League
3 keer wereldbeker
5 keer Europese Supercup
8 keer landskampioen
6 keer Italiaanse Supercup
1 keer Italiaanse beker

Dat is een superlijstje. Zou hij misschien de succesvolste voorzitter aller tijden zijn?

Eindelijk is milan verkocht het heeft lang genoeg geduurd!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren