Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Nu hebben we echt een probleem, deze mokerslag moeten we verwerken'

Laatste update:

Marinus Dijkhuizen en Excelsior hebben dit seizoen de nodige complimenten in ontvangst mogen nemen, maar de promovendus is vijf wedstrijden voor het einde van het voetbaljaar nog zeker niet veilig. Zondag werd er verloren van ADO Den Haag, dat Excelsior nu is gepasseerd op de ranglijst. "We zijn serieus in play offs-gevaar en dat is doodzonde", treurde Dijkhuizen na afloop.

/

Excelsior heeft vier punten meer dan NAC Breda, dat onder de degradatiestreep staat. "Nu hebben we echt een probleem", zei Dijkhuizen tegen FOX Sports. Excelsior heeft nog een lastig programma (Vitesse-thuis, SC Cambuur-uit, PSV-thuis, FC Utrecht-uit en AZ-thuis) en daarom wilde de coach zondag zo graag winnen van ADO. Dat lukte dus niet. "Deze mokerslag moeten we even verwerken", aldus Dijkhuizen.

De trainer gelooft niet dat zijn ploeg al bezig was met de wedstrijd van komende woensdag. Dan is FC Groningen de tegenstander in de halve finale van de beker. "Dat is te makkelijk", stelde Dijkhuizen in gesprek met RTV Rijnmond. "Het belangrijkste is om in de Eredivisie te blijven. Een bekerfinale halen is mooi, maar dat is in eerste instantie een bijzaak."

Denk je dat Excelsior nog in de nacompetitie terecht gaat komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Verloren terecht, alhoewel ze de tweede helft beter begonnen. Gelukkig heeft ADO spelers die uit het niets een goal kunnen maken. Excelsior mag er wat mij betreft erin blijven. Hun spel is ook een verrijking voor de Eredivisie, net als Willem II.

5 april 2015 om 18:35

Terecht verloren? Als er iemand had moeten winnen was het Excelsior wel, ADO speelde namelijk nogal slecht.

5 april 2015 om 19:00

Mwah, ADO was de eerste helft beter, en Excelsior een deel van de tweede helft. Ik moet toegeven, dat de 2-2 uit het niets viel.

5 april 2015 om 19:26

Excelsior speelde nog slechter!

Zal zeker gezien hun programma erg moeilijk worden om in de eredivisie te blijven.

5 april 2015 om 18:15

Want?? Worden ze laatste?? Al halen ze nacompetitie, geef ik ze een heel grote kans dat ze blijven.

Gelijkspel was verdiend geweest. Excelsior zal zich waarschijnlijk wel handhaven. Zou het jammer vinden als dat niet gebeurt. Ze hebben best leuke wedstrijden gespeeld in tegenstelling tot andere clubs.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren