Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Norwich City stalt twee talenten vanaf januari in Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

FC Dordrecht krijgt in de tweede seizoenshelft de beschikking over Adam Phillips en Simon Power. De twee middenvelders komen op huurbasis over van Norwich City, de koploper van de Championship. De club uit de Keuken Kampioen Divisie maakt via de officiële kanalen bekend dat de samenwerking met the Canaries verder wordt uitgebreid.

Afgelopen zomer stalde Norwich City de aanvallende middenvelder Savvas Mourgos (foto) in Dordrecht. De twintigjarige Griek was een vaste waarde in de ploeg van de inmiddels ontslagen trainer Gérard de Nooijer, maar heeft zijn voorste kruisband gescheurd en komt dit seizoen niet meer in actie. “In korte tijd heeft FC Dordrecht zich in de ogen van Norwich City Sporting Director Stuart Webber bewezen als een goede club waar Norwich talenten verder kunnen rijpen. De clubs hebben dan ook de intentie uitgesproken om de komende jaren intensiever te gaan samenwerken. Voor dit seizoen betekent dat concreet dat er in de winterstop twee nieuwe spelers de Noordzee oversteken”, meldt de nummer negentien uit de eerste divisie.

Phillips (20) is momenteel al in Dordrecht voor een eerste kennismaking met de club en spelersgroep van FC Dordrecht. Hij werd opgeleid door Liverpool en maakte in de zomer van vorig jaar de overstap naar Norwich City. Power, een twintigjarige Iers jeugdinternational, speelt zijn wedstrijden momenteel voor het beloftenteam van Norwich City en sluit na de kerst definitief aan bij de selectie van Dordrecht. Het tweetal gaat van 3 tot en met 7 januari mee op trainingskamp naar Málaga.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In combinatie met een nieuwe trainer en met deze twee versterkingen pakt Dordt straks gewoon de 4e periodetitel!
En Phillips en Power spelen na de zomer voor respectievelijk Everton en Watford vanwege hun goede spel bij Dordt.
Laat ik als Dordtenaar ook eens hoopvol zijn dacht ik..

29 november 2018 om 20:04

Niet overdrijven met je periodetitel. Twee zwaluwen maakt geen zomer. Jullie elftal is verder nog steeds van armoedige kwaliteit.

Ben benieuwd wat dit beide clubs gaat opleveren.
Norwich is wel een clubje waar regelmatig eigen talenten doorbreken, plus het is bij hen altijd het doel om de jeugd de kans te geven!.

Zeer goede zet van Dordt, een stap in de juiste richting! Talenten van Norwich zijn goudhaantjes! Als ze bijv. Maar voor de helft zo goed zijn als Todd Cantwell die we vorig jaar huurde van Norwich, dan gaan jullie veel plezier hieraan beleven. Cantwell stak wekelijks bij de latere promovendus met kop en schouders erbovenuit. Kan voor Dordt zeker het verschil maken tussen plek 12 of 19!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren