Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nordfeldt enige Eredivisionist bij Zweden, Sana en Gerndt niet opgeroepen

Laatste update:

Bondscoach Erik Hamrén van Zweden heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het oefenduel met Argentinië. Het land herbergt altijd veel spelers die in de Eredivisie spelen of gespeeld hebben en dit keer is er slechts een speler die actief is op Nederlandse bodem opgeroepen: Kristoffer Nordfeldt van sc Heerenveen. De sluitpost heeft al een interland achter zijn naam staan; hij mag dus hopen op zijn tweede duel bij Zweden.

/

De andere keeper in de selectie is een ex-PSV’er: Andreas Isaksson, die tegenwoordig onder contract staat bij het Turkse Kasimpasa. Daarnaast zijn ook onder meer Andreas Granqvist (ex-FC Groningen), Rasmus Elm (ex-AZ), Johan Elmander (onder meer ex-Feyenoord) en Pontus Wernbloom (ex-AZ) opgeroepen. Tegenover Aftonbladet legt keuzeheer Hamrén uit waarom Tobias Sana, Alexander Gerndt, Ola Toivonen en John Guidetti niet zijn opgeroepen.

“Bij Sana zijn het vooral de speelminuten. In het begin was hij succesvol bij Ajax, nu speelt hij minder. Hopelijk geraakt hij weer in vorm. Gerndt doet het goed bij FC Utrecht, maar ik vind onze huidige spitsen beter”, aldus Hamrén, die weet dat Guidetti en Toivonen nog geblesseerd zijn. “Toivonen heeft nog geen wedstrijden gespeeld, maar zijn herstel verloopt voorspoedig.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk geraakt Sana weer in vorm? Aldus Hamrén? Met alle respect, maar het zou fijn zijn als een coach ook maar het kleinste beetje in de gaten had waarom spelers niet spelen. Sana heeft zelf zelfs aangegeven dat het hem allemaal te veel werd omdat hij vermoeid raakte na anderhalfseizoen achter elkaar spelen. Dit valt naar mijn mening dan ook niet onder vormverlies.

29 januari 2013 om 16:11

Door die vermoeidheid presteerde hij minder, dus dat vormverlies is daar dan toch aan te wijten. Kwam vlammend binnen bij Ajax, maar speelt op het moment inderdaad niks klaar.

29 januari 2013 om 16:22

Het is alleen niet dat Sana vermoeid is, hij raakt ballen kwijt op gevaarlijke plekken en wekt de intentie dat hij niet werkt en verder weinig kan schelen. Verder moet hij naar de kapper en kappen met irritante interviews.

29 januari 2013 om 16:32

Dat hij een kop als een uit de modder getrokken stripfiguur heeft zou niks uit moeten maken, maar hij voetbalt dramatisch ja.

29 januari 2013 om 16:50

Sorry Breedje.. Ik irriteer mij gruwelijk aan die Sana. Voegt helemaal niks toe, en zijn houding maakt mij des duivels.

29 januari 2013 om 16:22

Bovendien heeft Sana ook aangegeven zich niet lekker te voelen op rechts. Hopenlijk blijft de Boer daar ook naar luisteren.

Tobias Sana, Ola Toivonen en John Guidetti dat is logisch die spelen dramatisch of zijn geblesseerd.
Gerndt daarin tegen speelt goed bij Utrecht maar Zweden heeft beter op die positie.

wow ik was de naam Sana gewoon al vergeten wat is er met hem aan de hand hij speelt nooit en vond zijn laatste wedstrijden niet zo als in het begin
OT: Gerndt snap ik wel want hij scoort helemaal niet veel
en dat Nordfeldt opgeroepen weet ik niet of dat wel goed is want ik ken niet zoveel Zweedse keepers

29 januari 2013 om 16:22

Zondag mocht bij bij een 2-0 voorsprong invallen.. Zegt genoeg.

29 januari 2013 om 16:23

Heb je niet echt opgelet dus. Sana heeft geen rust gehad omdat in Zweden de competitie heel anders loopt. Die was gewoon oververmoeid.

29 januari 2013 om 16:30

Ga jij mij even gaarne niet verbeteren inzake Ajax... Kom er al 30 jaar. En heb bijna alle toppers zien komen en gaan.

Verder heeft Sana 2 weken extra vakantie gehad, en kan hij moeilijk vertellen dat hij nu nog steeds oververmoeid is. Hij heeft niet de kwaliteit.

29 januari 2013 om 17:00

Goed man!

29 januari 2013 om 17:09

Bak een taart, dorpsgek!

29 januari 2013 om 18:35

Heeft niet de kwaliteit? dat hij de kwaliteit heeft moet toch wel duidelijk zijn geweest in de eerste wedstrijden die hij speelde voor Ajax

Ibrahimovic is toch ex-ajax? Of is hij niet opgeroepen? Anders denk ik dat ze hem namelijk zijn vergeten.

Edit: Taalfout.

29 januari 2013 om 16:14

Ibra is wel opgeroepen, waarschijnlijk onbelangrijk voor Vz.

Ik begijp wel waarom Sana niet is opgeroepen, mischien wel potentieel goeie voetballertje maar die man is veelste zwak, als Ibra hem ziet op de training denkt die vast van is die al van zijn luiers af..

29 januari 2013 om 16:28

sana doesn't even lift

Moet je dan ook vertellen dat Emir Bajrami is opgeroepen of niet, omdat jij ex-twente is..
Zo blijf je bezig als Vz zijnde.

Jammer dat Sana niet is opgeroepen, nu raakt Ajax deze miskoop en luie donder misschien nooit kwijt.

29 januari 2013 om 16:24

Luie donder??? Let eens wat vaker op joh die jongen wil juist veel te veel doen in het veld waardoor het wel eens misgaat.er is er maar 1 lui en dat is Sulejmani.

29 januari 2013 om 16:31

Hij doet helemaal geen moer, en oogt ongeinteresseerd. Schiet ballen op doel uit onmogelijke posities als je achterstaat met nog 1 minuut te spelen. Verliest ballen op gevaarlijke plekken en verdedigt niet mee.. etc..

Dit verdiend Nordtfeld! Hij is een van de weinige spelers bij Heerenveen die wel zijn niveau haalt en ik weet zeker dat deze jongen nog beter wordt. Zo kan hij misschien nog wat doen aan zijn uitrappen, die zijn soms wat te nonchalant. Verder uitstekende keeper, zeker voor Heerenveen.

volgend seizoen de keeper van NEC onder de lat bij Zweden.

29 januari 2013 om 16:34

johansson? de man die wedstrijden heeft gespeeld en derde keeper is? lijkt me sterk.

29 januari 2013 om 16:49

Let maar op, schijnt in Zweden het grootste keeperstalent sinds Ravelli te zijn. Volgens seizoen zul je dit berichtje nog wel herinneren

Is Hiljemark dan niet opgeroepen?
Was toch goed op dreef dacht ik.

29 januari 2013 om 17:50

Goed op dreef? Die jongen is net bij PSV nieuw. Mag zich eerst denk ik daar eens gaan bewijzen. Zal het vooropig moeten doen met een plek bij Jong Zweden.

29 januari 2013 om 19:41

Ik bedoel ook op zijn periode daarvoor in Zweden. Toen speelde hij ook goed.
En uiteraard weet ik dat hij bij PSV nieuw is en zich nog niet laten zien.

29 januari 2013 om 19:45

Volgens mij zat Hiljemark toen hij in Zweden speelde ook niet vast bij het grote Zweden. Op termijn zal hij ongetwijfeld een kans krijgen.

Zo terecht dat Nordfeldt is opgeroepen! Als we hem niet hadden gehad, stonden we nu 18de. Echt een jongen die het in zich heeft, als hij deze lijn doorzet, om eerste keeper te worden van Zweden!

Keurig Nordfelt! Hij verdient het ook, speelt altijd goed bij Heerenveen!

Leuk dat Rasmus Elm en Wernbloom nog steeds vaste klanten bij Zweden zijn. Vooral Elm heeft een vaste basisplaats in het elftal. Sana is begrijpelijk niet opgeroepen. Hij heeft te weinig gespeeld bij Ajax.

ik vind het echt lachwekkend dat mensen sana nu al afschrijven. Geef die jongen nog wat tijd, zoveel heeft hij ook niet gespeeld. Volgens dezelfde mensen die nu roepen dat hij er niets van kan, riepen op het begin dat het de nieuwe neymar was. Verder logisch dat deze namen niet geselecteerd zijn voor zweden gezien blessures en vorm.

29 januari 2013 om 17:01

Ik wil hem graag de extra tijd geven, maar niet in het eerste gaarne. En wat weet jij wat ik roep ouwe..

Is beter dat Gerndt niet is opgeroepen, kan die zich volledig op Utrecht focussen, want hij scoort gewoonweg te weinig voor de kwaliteiten die hij heeft, bij Helsingborg scoorde hij aan de lopende band, was hij vaste keus achter Ibrahimovic bij Zweden, en nu moet hij mss nog wel vrezen voor zijn plek bij Utrecht.

Ik snap dat Sana niet is opgeroepen. Dit was een koopje voor ajax, maar brengt niet wat er van hem wordt verwacht. Dit is een duidelijk miskoop, komt op internationaal niveau veel te veel te kort, dit was duidelijk te zien in de CL. Sana is een leuk spelertje voor Utrecht, Nec, ADO of Heracles. Ik verwacht ook niet dat hij het nog gaat maken in Amsterdam

Ik ken ze alle drie niet, sorry.

Sana komt duidelijk te kort, die jongen is een dertien in een dozijn voetballer. Onbegrijpelijke aankoop eigenlijk. Gerndt had er wel bij gekund denk ik. Toivonen is geblesserd, dus hem oproepen zou zinloos zijn geweest. Voor de rest zijn er weinig Zweden in Nederland die in aanmerking komen voor het NT. Hiljemark misschien in de toekomst.

29 januari 2013 om 17:39

Sana was 2e keus achter narsing toen ze die niet konden halen hebben ze gegokt op deze jongen want het was een koopje. Het enige wat ik niet begrijp is dat ajax een rechtsbuiten wou maar sana is beter op links waarom ze hem voor recht hebben gehaald is niet goed gescout en voor links heb je fisher babel boerrighter .

29 januari 2013 om 17:48

Geen kritiek verder, die jongen heeft weinig gekost en was duidelijk een gok. Pakt helaas niet goed uit. Maar ik vind hem zwaar tekort komen voor het Zweedse NT.

Zooo apart zeg dat Sana niet opgeroepen wordt :D

Het zal ook niet lang meer duren voor Nordfeldt eerste doelman is bij Zweden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren