Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nolito prijst veelscorende ploeggenoot: ‘Eén van de beste spelers ter wereld’

Laatste update:
/

Nolito was zaterdagmiddag met twee doelpunten belangrijk voor Manchester City tegen Stoke City. De 29-jarige aanvaller kwam twintig minuten voor tijd in het veld bij een 1-2 voorsprong en bepaalde de eindstand op 1-4. De andere goals werden gemaakt door Sergio Agüero, een speler voor wie Nolito veel waardering en bewondering heeft.

Manchester City telde deze zomer achttien miljoen euro neer voor Nolito. De spits kijkt uit naar een verdere samenwerking met Agüero. “Hij is één van de beste spelers ter wereld en ik kijk er naar uit om samen met hem te spelen. Ik hoop dat hij ons dit seizoen blijft helpen met zijn doelpunten”, zei Nolito na de wedstrijd tegenover de Engelse media. De Spanjaard was niet alleen blij met de goals van Agüero, maar ook met die van zichzelf. “Ik was blij om te scoren, zeker ook omdat het onze eerste uitwedstrijd was. Maar het belangrijkste zijn natuurlijk de drie punten.”

Waar Nolito bij Celta de Vigo onomstreden was, is hij onder Josep Guardiola niet zeker van een basisplaats. “De ene keer start je, de andere keer ben je invaller. Ik voel me fit en hoop zo veel mogelijk te spelen. We hebben een goed team en ik voel dat ik hier gelukkig ga worden”, aldus Nolito, die met City volgende week zondag op bezoek gaat bij West Ham United.

Josep Guardiola wordt in zijn eerste seizoen met Manchester City kampioen van Engeland

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nolito heeft wel een punt. Zelf ben ik van mening dat Sergio alias Kun Aguero wel eens in aanmerking had mogen komen voor een nominatie van de Ballon d'or top 3. Voetbalt ook alweer een tijdje voor Manchester city.

21 augustus 2016 om 18:38

Als Agüero een keer een heel seizoen blessure vrij blijft en topscorer word van de BPL, dan zie ik hem wel bij de top 5 komen.
Maar op dit moment niet, is mijn mening dan.

On: heerlijke speler en ik ben benieuwd naar hoe hij het dit seizoen doet onder Guardiola, ook al heb ik het niet zo met City.

21 augustus 2016 om 19:04

Het klopt dat hij blessure gevoelig is, even niet aan gedacht. Alleen hoef je voor mij geen topscorer te worden, maar wel dat je een aantal wedstrijden per seizoen beslist door een winnende goal of assist. En dat vind ik wel van toepassing bij Aguero.

Huh? Ik dacht dat alle premier league clubs altijd de zelfde nummers moesten hebben? Is dat nu veranderd? Aguero lijkt onder Guardiola wel beter tot zijn recht te komen dan onder pelegrini en mancini

Het is natuurlijk hopen op een blessurevrij seizoen van Aguero. Maar daarnaast moeten ook Silva, De Bruyne en Kompany fit blijven. Tegen Stoke was Aguero ook weer continu dreigend. Als er maar een klein beetje ruimte is kan Aguero al een schot op doel veroorzaken. Geweldige spits die hopelijk nog jaren blijft voetballen in Manchester.

ik ga hier haat voor krijgen maar....

Nee!

Aguero is een goede spits zeg ik eerlijk maar niet een van de beste ik kan er wel vijf spitsen opnoemen die beter zijn dan Aguero

1.suarez
2.benzema
3.griezmann
4.lewandowski
5.ibrahimovic

voor mij zijn dat de beste spitsen in de wereld

en als je het verelijkt krijgt hij de Messi rol bij City als hij de bal heb een goal of assist verwachten.
hij begint ook als Messi te worden en penalty's te missen

22 augustus 2016 om 01:31

Eerder 1. Zlatan 2. Suarez 3. Aquero 4. Lewa 5. Griezmann

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren