Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Noa Lang: ‘Vroeger kwam ik in de ArenA voor hem kijken, nu hij voor mij’

Laatste update:

Noa Lang maakte vorige week een goede indruk als invaller bij Ajax in de Champions League tegen Lille OSC (0-2) en werd zondag tegen FC Twente beloond met een basisplaats. Het werd een basisdebuut om nooit te vergeten, want de talentvolle buitenspeler scoorde drie keer en was zodoende van grote waarde voor de Amsterdammers. In onderstaande video van Ajax TV gaat het talent in op de wedstrijd in Enschede en de nasleep van zijn indrukwekkende basisdebuut.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk gijpt hij zijn kans en komt er eindelijk weer eens een goede voorhoede speler uit de jeugdopleiding van Ajax. Nu is het weer eens wachten op een goede spits die door Ajax is opgeleidt , wanneer is dat voor het laatst gebeurd ?toch is het heerlijk om zo'n onbevangen jonge gast in je team te hebben . Moet natuurlijk nog een boel leren , maar de potentie is er zeker.

3 december 2019 om 13:11

Malen. Maar die is vroegtijdig weggegaan. Ajax leidt heel veel talenten op, maar een echte centrum spits dan moeten we terug naar de "oude" Kluivert. Is inderdaad opvallend dat ajax moeite heeft om een ajax centrumspits op te leiden. Lijkt erop dat er in de jeugd toch iets niet goed gaat waardoor ajax dit soort spelers toch moet kopen (of huren zoals met Pantelic die ook perfect op de ajax spits positie speelde). Zelfs nu met Tadic speelt ajax met een soort noodoplossing centrumspits.

3 december 2019 om 13:58

En tegelijk is dit ook weer jammer voor Oranje , want daar loopt nu ook geen echte centrum spits rond. Niet alleen Ajax heeft er problemen mee , maar de andere Nederlandse clubs ook.

wat een gezeik over zijn accent haha. laat die jongen lekker voetballen man

3 december 2019 om 13:14

Het is niet alleen het accent, maar zoveel eromheen. Zijn loopje toen hij gewisseld werd. Een nog niet (in de breedte) volgroeide puber die loopt of hij Jean Claude van Damme is.
En nee ik heb geen hekel aan ajax of aan Lang maar kijk met een lichte verwondering naar dit soort jeugd.

3 december 2019 om 13:47

Het is maar waar je mee bezig houdt. Zal mij een ruk zijn hoe hij het veld afloopt bij zijn wissel, hoe hij praat, hoe zijn woordkeuzes zijn en hoe hij zelfverzekerd is over zijn eigen kwaliteiten. Hij laat het zien op het veld, scoort, is belangrijk met zijn loopacties, zijn dribbels en zijn combinaties. Daar draait het om. Die jongen is verdorie pas 20 en 90% van de voetbalvolgers blijft klaarblijkelijk steken in de manier van presentatie en verwacht een volwassen, uitgebalanceerde profvoetballer, die verstandige, clichématige teksten uitgesproken in ABN uitbraakt. Nederland op zijn kleinst.

3 december 2019 om 13:57

Neem het allemaal eens niet zo serieus buitenspelval. Die jongen heeft een aparte spraak. Daar mogen mensen best wat van vinden.

3 december 2019 om 13:59

@ buitenspelvalik denk dat er een aantal nu aan het googlen zijn wat ABN betekend , misschien denken de meeste wel dat het met DE bank heeft te maken ....

3 december 2019 om 14:12

@DeArbiter. Tja, ik erger me nou eenmaal dood hoe er onbehouwen op die jongen wordt ingehakt. Totaal idioot gewoon. 80% van de posts gaat over zijn accent en presentatie, terwijl hij zondag uitblonk door drie keer te scoren. Het lijkt hier soms net de Story of Privé i.p.v. een voetbalforum.

3 december 2019 om 14:15

@Bossie, haha, zou zomaar zo kunnen zijn. Misschien komt dat doordat ABN AMRO jarenlang als sponsor op het Ajax-shirt heeft geprijkt. Hoop ik tenminste.

3 december 2019 om 17:37

Buitenspelval, ik zeg alleen dit ik met een lichte verwondering naar bepaalde dingen kijk, dat is wat anders dan ergens op inhakken. Bepalend zijn zijn acties op het veld en dat zag er prima uit tegen fc Twente. Dus dat is prima. Vroeger had Leo beenhakker (ongeveer in de tijd van De Bank) het over een patatgeneratie, ik ben benieuwd welke naam hij voor deze generatie verzint

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren