Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwe 'td' Nigeria benoemt zichzelf binnen week tot nieuwe bondscoach

Laatste update:

De Nigeriaanse voetbalbond (NFF) heeft Stephen Keshi de bons gegeven. De coach slaagde er niet in om het land naar de Afrika Cup van begin dit jaar te leiden, maar leek desondanks te mogen blijven zitten. In april sprak de NFF nog het vertrouwen uit in de voormalig international.

/

De bond komt echter terug op de eerdere uitlatingen en maakt zondag bekend dat Keshi, die Nigeria in 2013 nog naar de winst van de Afrika Cup leidde, alsnog vertrekt. Hij zou 'tekort schieten'. "Hij mist de vereiste inzet die nodig is om te voldoen aan de voorwaarden die in zijn contract staan", luidt het statement.

De 53-jarige oefenmeester wordt opgevolgd door Shaibu Amodu en dat is op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Hij werd vorige week nog aangesteld als nieuwe technisch directeur van de NFF, maar schuift zichzelf nu naar voren als bondscoach.

Denk jij dat Stephen Keshi om sportieve redenen is vervangen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vrij opmerkelijke stap dit zou hij hraag in de spotlights eillen staan?
Ik ken deze man niet echt.
Kan hij er wat van?

Had Nigeria vorig jaar nog door de groepsfase geleid in een poule met Argentinië, Bosnië en Iran. Dat is in mijn ogen een behoorlijke prestatie. Ben benieuwd wat de daadwerkelijke reden is geweest maar dat de technisch directeur zichzelf naar voren schuif als trainer is op z'n zachtst gezegd ironisch.

5 juli 2015 om 13:23

Ja, Nigeria werd in de achtste finale verslagen door Frankrijk met 2-0

Zeer opmerkelijk! Corruptie in die regionen ook de normaalste zaak van de wereld.

5 juli 2015 om 14:45

Ook inderdaad. Net als in de rest van de wereld.

5 juli 2015 om 17:45

Hahaha, beste reactie van de dag. Die Afrikanen sloven zich tenminste niet uit in het upcoveren van corrupte zaken. Verder inderdaad een opmerkelijke stap, wel bazig.

We kijken toch nergens meer van op. Die Afrikaanse landen maken zichzelf zo vaak belachelijk.

5 juli 2015 om 14:36

Ja en de westerse landen zijn altijd zo braaf en eerlijk...

En dan nog mee weg komen ook waarschijnlijk haha. Het blijven toch hoofdzakelijk bananenrepublieken in Afrika als ze dit soort fratsen blijven uithalen.

Vijf keer is scheepsrecht, zeg maar. Hij is al vier keer eerder bondscoach geweest van de super eagles.. Lijkt een soort obsessie van de man. Hoelang houdt hij het dit keer vol ;-)

Past perfect bij het land. Zo corrupt als wat.

Druk op het land zetten. En eerst volgende landen tournooi. Rooieren als het niet veranderd.

5 juli 2015 om 14:46

Want? Een TD mag geen trainer ontslaan en zichzelf vervolgens aanbieden?

5 juli 2015 om 16:42

Mobiku, dat is op zijn minst opmerkelijk en niet alledaags te noemen. En al helemaal niet als de beste man net een week in dienst is als TD. Maar gezien je naam denk ik niet dat je objectief bent over dit onderwerp.

5 juli 2015 om 18:30

Waarom zou hij niet objectief zijn? Omdat die geen Piet of Jan heet?

5 juli 2015 om 22:38

Nee Abdul, weet je wel waar de naam Mobiku vandaan komt? Ik denk van niet namelijk, anders had je niet op de racistische tour gegaan. Niet te snel oordelen raad ik je aan, want anders ben je net zo erg als de jantjes en pietjes die je blijkbaar verafschuwt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren