Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuwbakken Marokkaans international liet Bayern links liggen: ‘Zag hier kans’

Laatste update:

Amine Harit verruilde afgelopen zomer het Franse FC Nantes voor acht miljoen euro voor Schalke 04 en de aanvallende middenvelder heeft in zijn eerste maanden in de Bundesliga een goede indruk achtergelaten. Die Knappen waren niet de enige Duitse ploeg die interesse toonde in de tweevoudig Marokkaans international, maar Harit achtte zichzelf nog niet klaar voor een stap naar Bayern München.

“Het klopt dat Bayern mij wilde hebben. Als zo’n grote club belt, denk je er natuurlijk flink over na. Maar dan moet je jezelf ook afvragen: ‘Wat is het beste voor mijn ontwikkeling’. Ik kwam tot de conclusie dat Schalke en dit project beter bij me passen. Ik zag hier een kans om in het eerste elftal te spelen”, legt hij zijn keuze uit aan BILD.

“De Bundesliga is naar mijn mening voor jonge spelers de beste competitie ter wereld aangezien er op technisch, fysiek en tactisch gebied veel van je gevraagd wordt. De stadions zitten ook altijd vol”, gaat Harit verder. De middenvelder, die nadat hij eerder voor de Franse jeugdelftallen uitkwam eerder deze maand zijn debuut maakte voor Marokko, sprak in het verleden met toenmalig Borussia Dortmund-aanvaller Ousmane Dembélé (nu Barcelona) over de Duitse competitie.

“We hebben het in het verleden vaak over de Bundesliga gehad toen hij nog bij Dortmund speelde. Hij vertelde mij dat het een erg goede competitie voor jonge spelers is. Toen ik hem vertelde dat ik naar Schalke ging, was hij verrast, aangezien Schalke de grote rivaal is van Dortmund”, doet Harit, die de club uit Gelsenkirchen al langer volgde, uit de doeken. “Ik heb Schalke toen ik klein was vaak in de Champions League zien spelen met Raúl en Klaas-Jan Huntelaar. Hun prestaties en de steun van de fans maakten toen veel indruk.”

Denk jij dat Amine Harit met Schalke 04 voor de juiste club heeft gekozen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn de Schalke - fans te spreken over hem? Persoonlijk vind ik het een leuke speler! Eigenlijk nog niet per se meer dan dat..

25 oktober 2017 om 18:31

Ik vind hem inderdaad voor zo'n jonge speler bij een nieuwe grote club goed spelen, maar nog niet meer dan dat inderdaad. Het vertrouwen van de trainer krijgt hij in ieder geval, want hij staat bijna iedere wedstrijd in de basis. Zijn frivole acties voegen wel degelijk wat toe aan het spel van Schalke, maar hij is wel nog te egoïstisch. Dat laatste had Sané bijvoorbeeld ook en dat doet hij bij City nu een heel stuk beter, dus dat kan bij Harit nog komen. Hij is ook pas 20.

Ik denk dat hij bij Bayern nauwelijks gespeeld zou hebben en eerlijk gezegd denk ik dat hij ook nog te weinig bewezen heeft om meteen de stap naar een topclub als Bayern te maken.

Zeer goede keuze. Bayern is leuk, maar hij zo never nooit speelminuten maken om echt ervaring op te doen. Kijk naar Sanches, speelde bijna nooit en is nu verhuurd. Lekker bij Schalke vlammen en veel speelminuten maken. De stap omhoog kan hij later altijd nog maken.

Mooi om te zien dat hij deze keuze voor zichzelf maakte, gebeurd toch helaas vaak genoeg dat jonge spelers snel voor een te grote stap kiezen (wat ergens logisch is), maar de toekomst en zijn carrière weer niet. Bij Schalke kan hij nu rustig aarden, beter worden en veel ervaring opdoen.

Aardige speler. Goede dribbel en versnelling. Alleen is die niet effectief en is het een momentenvoetballer op dit moment. Kan wel zien dat hij een hele goede basistechniek heeft en een goede mentaliteit. Goed dat hij bij Schalke blijft. Ik denk door wat ik van hem heb gezien ( ook qua uitstraling en hoe die praat)dat deze jongen zich wel gaat ontwikkelen. Niveau voor Schalke heeft die al.

Tjaa Schalke speelt ook dit jaar weer afbraakvoetbal, het is niet om aan te zien. Ook deze jongen kan redelijk ballen, maar is nauwelijks effectief. Het zijn allemaal net niet spelers. Mag toch hopen dat deze ploeg geen CL haalt, want daar hebben ze niks te zoeken.

25 oktober 2017 om 18:58

Nou met die gedachte kun je de 4 CL plekken in Duitsland dus al invullen, want naast Bayern, Dortmund, RB en Hoffenheim heeft momenteel geen enkele Duitse club wat in de CL te zoeken.

Het is ook zeker geen afbraakvoetbal van Schalke. Vorig seizoen had ik je gelijk gegeven met deze stelling, maar nu zit er absoluut een idee achter en spelers staan beter gepositioneerd. Dat het aanvallend nog wat pover is heeft alles met de kwaliteit van de aanvallers te maken dit seizoen. Gelukkig worden er een stuk meer kansen gecreëerd over het algemeen.

Goede keuze net als Boufal geleidelijk naar de top willen bij Bayern Munchen zou hij niet aan de bak komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren