Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Nieuw record in Premier League: elfde manager ontslagen dit seizoen

Laatste update:

Leicester City en Brendan Rodgers hebben een wederzijdse overeenkomst bereikt over het per direct ontbinden van het contract van de manager, zo communiceert de Premier League-club via de officiële kanalen. De honneurs worden de komende wedstrijd waargenomen door Mike Stowell en Adam Sadler.

Het ontslag van Rodgers hing al een tijdje in de lucht. Leicester bezet momenteel de negentiende plaats op de ranglijst. Zaterdagavond werden de degradatiezorgen voor the Foxes nog groter. Op bezoek bij Crystal Palace werd in de laatste minuut van de wedstrijd met 2-1 verloren dankzij een doelpunt van Jean-Philippe Mateta.

Rodgers is de elfde manager die dit seizoen zijn congé krijgt in de Engelse Premier League: een nieuw record. Al vier keer eerder werden in één seizoen tien managers de deur gewezen, maar elf managers kwam nog nooit voor. Onder meer Thomas Tuchel (Chelsea), Steven Gerrard (Aston Villa), Frank Lampard (Everton) en Antonio Conte (Tottenham Hotspur) gingen de Noord-Ierse manager voor dit seizoen.

Rodgers verlaat King Power Stadium als een van de meest succesvolle managers in de geschiedenis van de club. Zo won hij in 2021 de eerste FA Cup uit de geschiedenis en lag hij in datzelfde jaar beslag op de Community Shield. in hetzelfde jaar. Ook leidde hij de the Foxes naar een Europese halve finale en was hij verantwoordelijk voor twee van de drie beste Premier League-campagnes ooit.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Chelseafans teleurgesteld met de inhoud van dit artikel

2 april 2023 om 16:24

Hahaha als VZ ook echt voor nieuws zou moeten zorgen dan zou dit een flinke instinker zijn ja. De Chelsea fans zijn ondertussen “gerustgesteld” dat Potter zeker nog op de bank zal zitten tegen Real Madrid, het moet heel gek lopen tegen Liverpool dinsdag voor ze Potter toch nog ontslaan!

Tsja, zeker nu ze in echt degradatie gevaar zijn is dit de meest logische keuze! Onder Rodgers heeft Leicester nooit de laatste stap kunnen zetten naar Champions League voetbal en na het missen van die inkomsten is het snel minder geworden. Ze hebben 2 finales gespeeld in de Premier League, 2 maal hebben ze die finale verloren van Manchester United. Ze hebben puntenvoorsprongen uit handen gegeven tov de nummer 5 waar je ziek van wordt! High highs, low lows.. Dat was het wel een beetje als je denkt aan Rodgers bij Leicester.

Hopelijk kijkt de hiërarchie van een andere club in het blauw mee, alhoewel Potter “natuurlijk” niet ontslagen gaat worden dit seizoen..

Besef dat ETH 9e langste dienende manager is in de PL! 😂
Beste man zit er net 10 maanden!

2 april 2023 om 16:34

Nice troll. Ga je huiswerk doen

2 april 2023 om 18:30

Het begint wel een hopeloze league te worden zo. Het is zo arm, het heeft enkel geld. Ontslag na ontslag, drama refs, spelers voor 100 miljoen prijzen die er niks van bakken etc.!

Dacht even te lezen Adam Sandler. Het kan snel gaan in de trainerswereld zo doe je goed en het seizoen erna ben je ontslagen.

2 april 2023 om 22:34

Had hetzelfde whahaha!

Ik heb zo’n gevoel dat er nog enkele ontslagen volgen voor het laatste fluitsignaal dit seizoen.

Hoezo staat dit onder FA cup eigenlijk?

Had verwacht dat dit al voor de winterstop ging gebeuren. Hele slechte start van het seizoen, daarna een kleine bounce back maar al met al staan ze er slecht voor. Zonde want Rodgers heeft het leuk gedaan afgelopen seizoenen.

Dus als ze in de laatste minuut geen tegengoal hadden geïncasseerd was hij niet ontslagen. Goed beleid man. Die heeft zo weer een mooie club gevonden.

Dit artikel is ook alweer verouderd :'

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren